ΟρισμόςΕπεξεργασία

Με τον όρο "χέζας" ενοούμε αυτόν ο οποίος είναι χέστης - μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.
ΣυνώνυμαΕπεξεργασία

Συναφείς όροιΕπεξεργασία

βιαιώνυμαΕπεξεργασία

ΧέζεςΕπεξεργασία

Το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό μου, ακούγοντας τη λέξη χέζας, είναι το άλογο-τίγρης που σερνόταν πίσω από τον νεοναζί (βλ. σιδερένιος σταυρός) HE-MAN, αυτόν τον ήρωα-σωματαρά με το ξανθό καρέ-γελοίο γκομενοκοριτσέ μαλλί. Όταν ο μυώδης υπερήρωας-american dream πρότυπο του έριχνε την ακτίνα με το σπαθί του,ο χέστης- τίγρης γινότανε ξαφνικά θαρραλέος μάγκας... ΑΠΕΕΕΕΕΚΤΗΣΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ!!!!!


 Μεγάλος χέζας θεωρείται και ο ιδιοκτήτης της Microsoft, Bill Gates, κυρίως λόγω εξωτερικής εμφάνισης.  Τρανταχτό παράδειγμα χέζα αποτελεί ο σκυλο-κλαψομούνης τρομπαδούρος Πάνος Κιάμος. Οι ερμηνείες του στάζουν καφτή τσίρλα, βγαλμένη μέσα από τον πόνο της καρδιάς του εντέρου της μάζας του χάους (με τον Sotis Volanis να αποτελεί άξιο συνοδοιπόρο στο πέλαγος του πεοθηλασμού και τις ευκοίλιας).

 Το φαινόμενο λαμβάνει με την πάροδο του χρόνου αύξανόμενες διαστάσεις και σύμφωνα με τον προφήτη Λιακό και το γέροντα που ΠΑΝΤΑ συμβουλεύεται αυτό αποτελεί σημείο των καιρών για την έλευση του "έξω απο δώ". Εκτός κι αν επέμβει ο Τσακ Νόρρις και σώσει τον πλανήτη για 28 φορά...

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.