ΧαλάζιΕπεξεργασία

 
Το αυτοκόλλητο από τις φιάλες με το χαλάζι που μάζεψαν οι Αμερικανοί από το πρώτο κύμα που έπεσε σε αγρόκτημα στην Βάση 51 μετά το Τσερνομπίλ.

Το χαλάζι είναι σαρκοφάγος μικροοργανισμός ο οποίος προέκυψε από μετάλλαξη των μορίων του νερού. Δημιουργήθηκε σε σοβιετική μυστική βάση στο Τσερνομπίλ και εξαπλώθηκε στην ατμόσφαιρα της Ευρώπης και της Αμερικής μετά την έκρηξη του πυρηνικού αντιδραστήρα.

Χαλάζι: Η αρχή του κακούΕπεξεργασία

Για δεκαετίες ο Στάλιν έψαχνε να βρει το νέο υπερόπλο με το οποίο θα μπορούσε να ξεκάνει μια και καλή την καπιταλιστική Δύση. Μετά από εκατοντάδες συσκέψεις και εκκαθαρίσεις επιστημόνων που έλεγαν πράγματα που δεν του άρεσαν, βρέθηκε μπροστά σε δύο διαφορετικά σενάρια: Να μεταλλάξουν το νερό σε έναν δολοφόνο υπεροργανισμό, ή να κάνουν το ίδιο αλλά με το χώμα. Αν και αρχικά έτεινε προς το δεύτερο, ορθά σκέφτηκε πως επειδή το χώμα, σε αντίθεση με το νερό, υπάρχει κυριολεκτικά παντού, αν η μόλυνση ξέφευγε από τον έλεγχο τους, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να τα φέρουν πέρα, αφού στο κάτω κάτω μπορούσαν να αποξηράνουν τα ποτάμια και τις λίμνες αν χρειαστεί, αλλά δεν μπορούσαν να εξαφανίσουν το έδαφος.

 
Φωτογραφία του Στάλιν η οποία τραβήχτηκε από στενό συνεργάτη του μόλις οι επιστήμονες του υπέδειξαν τι μπορεί να κάνει το νέο υπερόπλο στους Αμερικάνους. Ο στενός συνεργάτης πέθανε ξαφνικά από τουφεκισμό την ίδια μέρα, άγνωστο πως.

Το πείραμαΕπεξεργασία

Θαμπωμένος από την δύναμη του χιονιού, το οποίο είχε σώσει την Ρωσία τόσο από τον στρατό του Ναπολέοντα, όσο και από τους Ναζί του Χίτλερ, θέλησε να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο. Έτσι έβαλε τους καλύτερους γεωλόγους του να συλλέξουν χιόνι από όλες τις επαρχίες της Σ.Ε, και αφού εξέτασε τα δείγματα για να βρει ποια αργούν να λιώσουν περισσότερο, πήρε το DNA που χρειαζόταν από το χιόνι και το μεταμόσχευσε στο νερό. Αφότου το δείγμα σταθεροποιήθηκε, προσπάθησε να του δώσει βάρος, καθώς θεωρούσε ότι το χιόνι ήταν μεν καλό στο να σκοτώνει με υποθερμία αλλά καλύτερα θα ήταν να σου έσπαγε και το κεφάλι. Οι γεωλόγοι του δοκίμασαν γενετικό υλικό που πήραν από διάφορα πετρώματα αλλά κανένα δεν έδεσε. Πέτρα, βράχος, οψιδιανός, γρανίτης, τίποτα. Τελικά, δοκίμασαν και με χαλαζία, και μπαμ. Δούλεψε. Έτσι, αποφάσισαν να ονομάσουν το νέο τους όπλο, "χαλάζι". Το νέο σοβιετικό όπλο ήταν έτοιμο.

Το ατύχημαΕπεξεργασία

 
"Βλάντιμιρ, είσαι σίγουρος ότι από αυτό το κουμπί ανεβαίνει ο ήχος;"

Πολλά σενάρια έχουν ειπωθεί. Κάποια καθαρίστρια έβγαλε την πρίζα για να βάλει σκούπα. Κάποιος δημόσιος υπάλληλος αποκοιμήθηκε και ο καφές του έπεσε πάνω στην κεντρική κονσόλα. Ελοχίμ είχαν βάλει πράκτορα να σαμποτάρει το πρότζεκτ για να ρίξει τον κομμουνισμό και να έρθει ο Πούτιν και η Ορθοδοξία. Όπως και να έχει, μαλακία παίχτηκε, και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας έσκασε. Και όλα θα ήταν (σχετικά) καλά, αν δεν ήταν στα υπόγεια η βάση που είχαν κλεισμένο το χαλάζι. Τα δοχεία έσπασαν, τα χημικά χύθηκαν και η ραδιενέργεια μετάλλαξε το χαλάζι, καθιστώντας το σαρκοφάγο, αιμοβόρο και ατίθασο. Το ραδιενεργό σύννεφο το εξάπλωσε στα πέρατα της οικουμένης, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 
Η σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση και κολοσσός φυτοφαρμάκων Monsanto, χρησιμοποιεί χαλάζι μέσα στο γνωστό δολοφονικό της σκεύασμα Roundup.

Επιθέσεις από χαλάζιΕπεξεργασία

 
Χαλάζι ενώ έχει σκοτώσει και καταβροχθίζει πρόβατα στην Καρδίτσα.
 
Χαλάζι επιτέθηκε σε οδηγό και την γυναίκα του στο Ηράκλειο Κρήτης, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.
 
Θαρραλέος κυνηγός στην Αρκαδία τουφέκισε χαλάζι κατά την πτώση του και μας εξηγεί την ανατομία του στην κάμερα.
 
Έλληνας κομάντο εκπαιδεύει τον συνάδελφο του πως να ξεχωρίζει το χαλάζι από το χιόνι, και τι μέτρα θα πρέπει να πάρει αν τυχόν βρεθεί σε συμπλοκή με χαλάζι.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.