Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Χιούγκο Ρεγιές

“Ντουντ!”

- Χιούγκο Ρεγγες


Ο Χιούγκο-να τον κλαιν οι- Ρέγγες, γνωστός και ως Χέρλι ή Μαούνας, είναι ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Οι Αγνοούμενοι. Είναι νόθος γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας της γειτονιάς και, συνεπώς, συνδυάζει το Μεξικάνικο ταμπεραμέντο με την απόλυτη γκαντεμιά. Όταν έπεσε στα χέρια του η Θεωρία της Α-σχετικότητας, έργο ενός πολύ μεγάλου αλλά υποτιμημένου φυσικού, ανακάλυψε πως η γκαντεμιά που είχε κληρονομήσει απο το Μητσοτακέϊκο μπορούσε να υψωθεί στο τετράγωνο αν τη συνδίαζε με τη σειρά αριθμών (4, 8, 15, 16, 23, 42, 24, 32, 61, 51, 8, 4). Αρχικά νόμισε πως είχε βρει τη λύση στη μίζερη ζωή του, και αρχισε να χρησιμοποιεί το Υπερόπλο Γκαντεμιάς για να αποκτήσει δόξα και χρήμα. Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα βρώμικο παιχνίδι [όπως άλλωστε το συνηθίζει (η μοίρα)όταν πρόκειται για συγγενείς και φίλους φτωχών πλην τίμιων μεξικάνων κορασίδων] και η γκαντεμιά που έστελνε στους άλλους γύρισε πίσω σ αυτόν.

Χάνοντας συνεχώς τα λεφτά του από την κακοτυχία του, Ο Χέρλι αποφασίζει να οργανώσει ένα αεροπλανικό δυστύχημα για να κερδίσει τα λεφτά από την αποζημίωση της εταιρίας Oceanic Airlines. Αφού λοιπόν πληρώνει τον πιλότο με τα λεφτά που του απέμειναν, τον διατάζει να προσγειώσει το αεροπλάνο στη μάνα του διαόλου. Ατυχώς, ο πιλότος, απορροφημένος από την φανταστική εμπειρία της αναγκαστικής προσγείωσης, ξέχασε ο βλάκας να πηδήξει με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο κι έτσι είχε την ίδια τύχη με τους επιβάτες.

Ο Χέρλι επέζησε χωρίς καθόλου πληγές, πράγμα που αποδεικνύει πως είχε shield device για να μην χτυπήσει άσχημα όταν πέσει αεροπλάνο. Η μπαταρία της συσκευής τελείωσε έγκαιρα, κι έτσι κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Χιούγκο δεν είχε ίχνος γρατζουνιάς πάνω του.

Λατρεύει το σεξ και τα αγριογούρουνα (σαν σημερινός Οβελίξ).Σήματα κατατεθέν του, η χλεμπουρίστικη συμπεριφορά του και η τάση του να λέει συνέχεια "ντουντ".


ναι αι αι ααι αα