Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Είμαι πρώην Μασόνος 33ου βαθμού από την Κρήτη, ο οποίος μετάνιωσε για αυτά που έπραξε εναντίον της Ελλάδας, και πλέον δουλεύω αφιλοκερδώς σαν παπαδοπαίδι σε Ορθόδοξη εκκλησία στο Μαεμπάσι της κεντρικής Ιαπωνίας. Όταν όμως οι ανθέλληνες παίρνουν τα πάνω τους φοράω την μάσκα και την ποδιά με τον διαβήτη και χρησιμοποιώ φωτιά για να σβήσω την φωτιά, μετά κάνω νηστεία και δεν πλένομαι για τριάντα μέρες. Αλληλογραφώ και έχω στενή επαφή με τον δάσκαλο YPERION_IV ο οποίος με ενημερώνει και με συμβουλεύει για τις κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα. Μάλιστα μετά από προτροπή και διαμεσολάβηση του έγραψα php σκριπτάκι για τον Microsoft SQL Server του Μπέβατρον, το οποίο εκτελεί λειτουργία καίριας σημασίας, πράγμα για το οποίο τον ευχαριστώ θερμά. Αν είσθε φιλέλληνες ή συνέλληνες, έρρωσθε και ευδαιμονείτε και θάρσειν χρη. Αν είσθε με τους άλλους γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, και η Ελλάς δεν έχει γελάσει ακόμα.

Άλλες πληροφορίες για εμένα

Ζώδιο: Λέων όπως και ο αρχαίος ήρωας Ηρακλής,τυχαίο;

Θρησκεία: Ελληνορθόδοξος Ορθόδοξος Χριστιανός

Είδος: Έλληνας αλλά μετά από υπνωτισμό ανακάλυψα ότι έχω υπάρξει και μονόκερως σε προηγούμενη ζωή.

Επάγγελμα: Στο παρελθόν Μασόνος, πλέον κάνω θελήματα σε εκκλησία για ελεημοσύνη, στην χάση και στην φέξη αρθρογραφώ στο hellas-orthodoxy.blogspot.com.

Σχέση και κατάσταση: Στρέιτ, νέος και ωραίος και ψάχνομαι, αν είσαι ευπαρουσίαστη γυναίκα η οποία ήταν γυναίκα από την αρχή και δεν έγινε στην συνέχεια στείλε μου μήνυμα στο 6979596846.