Χριστίνα (και εραστές)

Χριστίνα (και εραστές)Επεξεργασία

Ελληνίδα καλλονή και αντικείμενο του πόθου, αγνώστου καταγωγής, πιθανότατα ευγενικής, όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από την ανάλαφρη και φίνα προφορά των λέξεων. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Alter «Τελική Απόφαση» τη δεκαετία του 1990, στην οποία αναζήτησε εραστή ανάμεσα σε μια πληθώρα αξιόλογων υποψηφίων. Ο χαρακτήρας και η λεπτότητά της την ανέδειξαν σε σημαντική προσωπικότητα του τομέα του πολιτισμού και της τηλεόρασης. Παρά την αποχή της από τα μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν την εμφάνισή της στην εκπομπή, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν θαυμαστές της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας μέχρι και σήμερα.

Νεανικά ΧρόνιαΕπεξεργασία

Λίγα είναι γνωστά για τη γέννηση και την παιδική ηλικία της Χριστίνας. Σύμφωνα με την εξομολόγησή της στην Τελική Απόφαση, είναι κορίτσι από σπίτι, καταγόμενη από πουριτανή οικογένεια με αυστηρές αρχές. Ο πατέρας της έχει διατελέσει κατάδικος, καθώς καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση όταν αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα του φίλου του και έκανε μαύρο στο ξύλο τον τελευταίο, τον οποίο και έστειλε έναν μήνα στο κώμα. Όπως δήλωσε η ίδια, είναι να σου κοπεί ο βήχας.

Τελική Απόφαση (το χρονικό και τα πρόσωπα)Επεξεργασία

Τη δεκαετία του 1990 (η ακριβής χρονιά της οποίας παραμένει ακόμη άγνωστη σε ιστορικούς και μελετητές) η Χριστίνα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alter όπου και αναζήτησε τον κατάλληλο για εκείνη εραστή. Πλήθος μνηστήρων αναμετρήθηκαν για την πάρτη της, γεγονός που κατατάσσει το σκορ της δεύτερο μετά από εκείνο της Πηνελόπης του Οδυσσέα στο Βιβλίο Γκίνες. Η λίστα των υποψήφιων εραστών της Χριστίνας είναι η ακόλουθη:

Κώστας : 41 έτους (αλλά ποιος το πιστεύει!) πλούσιος έμπορας ξυλείας από την Άρτα και Βλάχος. Υπόσχεται να της μάθει πολλά και να την κάνει στο σεξ πρωταγωνίστρια. Δηλώνει ξετρελαμένος με τη Χριστίνα, την οποία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, βλέπει «σα μπακλαβά» και δεν βλέπει την ώρα να την κάνει δική του. Τρώει επανειλημμένα χυλόπιτες από την πιθανή υποψήφια νύφη του, η οποία διστάζει επειδή εκείνος έχει τα χρόνια του πατέρας της αλλά δεν θέλει και να πάει να αρμέγει τις γελάδες στην Άρτα. Στην αμφισβήτηση της Χριστίνας ότι μπορεί να κάνει παιδιά λόγω της ηλικίας του απαντά με την εξής κατατοπιστικότατη φράση: «Αλέτρ, αλέτρ, μ'ένα φσέκι καλό τρίδυμα».

Στέφανος : πρώην της Χριστίνας και, όπως διαφαίνεται από την εξέλιξη της συζήτησης, η μεγαλύτερη αγάπη της. Είναι αγανακτισμένος λόγω της πολυγαμικής πρώην του και τονίζει πως δεν τη θέλει. Η τελευταία ορκίζεται πως αυτόν θέλει γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι ομορφόπαιδο, αλλά και πως κάνει ό,τι κάνει γιατί κι ο Στέφανος πήγαινε με άλλες. Απέρριψε την πρόταση γάμου του Κώστα εξαιτίας της ανυπέρβλητης αγάπης της για τον Στέφανο. Σαμίρ : Κουρδικής καταγωγής, με τον οποίο η Χριστίνα τα είχε όταν χώρισε τον Στέφανο. Τον απέρριψε όμως καθώς, όντας σεξομανής, θέλει 24 ώρες το 24ωρο... Εκείνο όμως που έδρασε καταλυτικά στον χωρισμό τους ήταν το γεγονός ότι ο Σαμίρ έσκισε τις φωτογραφίες του Μονίρ, του αδερφού του Αλί Σαμπίρ, πρώην συντρόφου της Χριστίνας, τις οποίες κρατούσε για να τον θυμάται. Fun fact: o Στέφανος, μόλις εισβάλει στο στούντιο, μπερδεύει τον Σαμίρ με έναν ακόμη πρώην σύντροφο της Χριστίνας ονόματι Μουχάμεντ Ρατζάι. Η Χριστίνα αποδίδει τη σύγχυση αυτή στο γεγονός ότι και οι δύο είναι καραφλοί.

Έπειτα από αυτή την ανεπανάληπτη και ανυπέρβλητης σπουδαιότητας στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, η παρουσιάστρια της Τελικής Απόφασης Σία Λιαροπούλου τιμήθηκε με το Βραβείο Πούλιτζερ για τη συνεισφορά της στην ενημέρωση και τον πολιτισμό της χώρας, ενώ φημολογείται ότι επρόκειτο να προταθεί και για Βραβείο Νόμπελ.

Αξιόλογες ΡήσειςΕπεξεργασία

«Κάνω schιέκς μιschουντυμέñη και schτα μαύρα schκουτάδια.»

«Εγώ δεν είμαι μηχάñημα ούτε σκεύος ηδοñής.»

Χριστός κι εραστέςΕπεξεργασία

Ο αναστροφογενής Τσίσας Χριστός ήταν ο πρώτος αναστροφεραστής της Πανάγιας θεοτόκου vulva.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.