Χρόνια οξεία σαβουρογαμία/μαλακίτιδα

Κοινή ονομασία της διπλής ασθένειας η οποία χωρίζεται σε δύο (2) κλάδους:

  1. Κλάδος πρώτος: Χρόνια Οξεία Σαβουρομίτιδα, η οποία βασανίζει τους μισούς απογόνους των Ελ και
  2. Κλάδος δεύτερος: Χρόνια Οξεία Μαλακίτιδα, η οποία ταλαιπωρεί τους άλλους μισούς.

Ορισμός άλφαΕπεξεργασία

Είναι η αρρώστια κατά την οποία ο ασθενής αυνανίζεται συνεχώς και ασταμάτητα με αποτέλεσμα διαφόρων ειδών φθορές στα γεννητικά όργανα.
Συχνή φράση για τους ασθενείς είναι:Την έχει κάνει λάστιχο, Την έχει κάνει σφεντόνα, Την έχει κάνει λάσο κλπ. Οι φορείς της ασθένειας αγανακτισμένοι από αυτές τις κακοήθειες αρπάζουνε την μάνικα, ή την σφεντόνα ή καβάλα πάνω στ' άλογο εξορμούν και επιτίθενται σε όποιο θηλυκό κινείται. Παρενέργειες δεν έχουν αναφερθεί ιδίως στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το πρόσωπο του θύματος καλύπτεται από μαξιλάρι ή επικρατεί πλήρης σκοταδισμός.

  παράδειγμα προχωρημένης σαβουρογαμίτιδας: πρωταθλητισμός στο άλμα επί σ(α)βούρας.


Ορισμός βήταΕπεξεργασία

  • Η Μαλακίτιδα, εξέλιξη της γνωστής σε όλους μας μαλακίας, είναι μία αρρώστια κατά την οποία καίγονται αργά αλλά σταθερά όλα τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα. Όταν ειδικά είναι οξεία τότε ο ρυθμός καύσης διπλασιάζεται.

ΑίτιαΕπεξεργασία

Τα προφανή αίτια είναι η έλλειψη σεξουαλικής επαφής για πολύ χρονικό διάστημα που οφείλεται είτε σε εξωτερική είτε σε εσωτερική αδυναμία.
Με τον όρο εσωτερική αδυναμία αναφερόμαστε στα άτομα που αποκλείονται από τον εξωτερικό κόσμο με αποτέλεσμα να αποχωρίζονται και το φιρφιρίκι.

ΑντιμετώπισηΕπεξεργασία

Η μόνη σίγουρη λύση είναι να κάνετε παρέα με τον Τσακ Νόρις ο οποίος είναι γνωστός γκομενομαγνήτης και αν είστε τυχεροί μπορεί και να σας γνωρίσει καμία αν αυτή δεν τον γουστάρει [πράγμα απίθανο] ή αφού την περάσει μερικά "χέρια" ο ίδιος (το πιο πιθανό).

  Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.