1.000.000 πράσινοι φτερωτοί νάνοι

Nostradamusgraphic.png Αυτό το άρθρο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά γεγονότα.
Είδατε τι σαΐνια είμαστε;; Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!

“Ένας από αυτούς θα φταρνιστεί το 2018.”

- Πατήρ Μάξιμος για τους 1.000.000 πράσινους φτερωτούς νάνους


Οι 1.000.000 πράσινοι φτερωτοί νάνοι είναι αυτοί που κρατάνε τον ουρανό για να μην πέσει στο κεφάλι μας. Δημιουργήθηκαν από το Θεό λίγο καιρό πριν δημιουργηθεί ο ουρανός και το eBay. Έχουν ύψος 0,50 εκατοστά, έχουν όμως αρκετή δύναμη για να κρατήσουν τον ουρανό 1.000.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Έχουν μυτερό κεφάλι, κοντά πόδια, λιγδωμένα χέρια και πρασινομπλέ μαλλί, ενώ η αγαπημένη τους έκφραση είναι "Ααααχ, οι τένοντές μου με πεθαίνουουουουν".

ΓέννησηΕπεξεργασία

Ο Θεός άντλησε έμπνευση για τη δημιουργία τους αφού είδε για τριακοσιοστή φορά το director's cut της ταινίας Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, που γύρισε ο ξάδερφός του Πήτερ Τζάκσον. Συγκεκριμένα, τα αδρά χαρακτηριστικά των Ορκ υπήρξαν ανεξάντλητες πηγές ιδεών, που συνέβαλαν στη δημιουργία των 1.000.000 πράσινων φτερωτών νάνων.

(Καταναγκαστικά) έργα και (άθλιες) ημέραιΕπεξεργασία

Οι νάνοι αυτοί ξεκίνησαν τη δουλειά τους λίγο πριν το τέλος του Προηγούμενου Κόσμου εξαιτίας της Μπλε Οθόνης του Θανάτου. Ο Θεός συνειδητοποίησε πως γι' αυτό ευθυνόταν η εγκατάσταση των Windows Svista στον Προηγούμενο Κόσμο κι έτσι, ύστερα από ένα reboot που διήρκεσε Επτά Ημέρες, ο Κύριος εγκατέστησε τα Linux στη Γη και όλα πήγαν καλά. Αν λοιπόν αναρωτιέστε γιατί η ζωή στη Γη είναι τόσο ελεύθερη, τώρα θα σας λύθηκε η απορία.

ΑνταρσίαΕπεξεργασία

Οι 1.000.000 πράσινοι φτερωτοί νάνοι δούλευαν ασταμάτητα, παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στον κόσμο, μη έχοντας ωστόσο τη δυνατότητα να επέμβουν στις δραστηριότητες του ανθρώπου. Τα πράγματα άλλαξαν όταν επτά από αυτούς αποφάσισαν να παρατήσουν τη δουλειά αφού άκουσαν έναν λόγο της Αλέκας Παπαρήγα το 2007. Γι' αυτό το λόγο, το καλοκαίρι του 2007 πήδηξαν στη Γη, προκαλώντας μια μικρή κλίση στον ουρανό, η οποία προκάλεσε πολλαπλασιασμό των ακτινών του Ηλίου που έπεφταν στην Ελλάδα, με τις γνωστές συνέπειες.

Έγκλημα και κωμωδίαΕπεξεργασία

Τα ΜΑΤ έκαναν έρευνες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να βρουν τους νάνους και να τους ξαναστείλουν στον ουρανό με ένα από τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου τον Αύγουστο του 2008. Οι επτά απόστρατοι νάνοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και απήγαγαν την Πριγκίπισσα της Ελλάδας, τη Χιονάτη ώστε να ικανοποιήσουν τις, για αιώνες ανικανοποίητες, σεξουαλικές επιθυμίες τους.

Τον Δεκέμβριο του 2008, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος πέρασε στην αντεπίθεση και σχημάτισε στράτευμα, επικεφαλής του οποίου ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Πηγή: ανακατεμένες αναμνήσεις από τις πανελλήνιες). Οι νάνοι δεν υπέκυψαν, αλλά απείλησαν το νεαρό βασιλιά πως αν δεν τους άφηνε στην ησυχία τους, θα έλεγαν και στους υπόλοιπους 999.993 νάνους να κατέβουν, πραγματοποιώντας έτσι τους χειρότερους φόβους του Αστερίξ.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Κακός Λύκος μαχαίρωσε τους επτά νάνους με το 44άρι Μάγκνουμ του και έσωσε τη Χιονάτη. Ο βασιλιάς πάντρεψε τον Λύκο με τη Χιονάτη και έζησαν αυτοί καλά και οι ιατροδικαστές που τέθηκαν υπεύθυνοι για τη νεκροψία των επτά αμετανόητα αδίστακτων και βάναυσα δολοφονημένων νάνων χειρότερα.

ΣήμεραΕπεξεργασία

Ο Θεός ταξίδεψε στο παρελθόν και ανέθεσε στον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν τη δημιουργία επτά νοητών νάνων, οι οποίοι αποτέλεσαν το σκελετό για τη συγγραφή του βιβλίου "Οι επτά νάνοι", που αναθεώρησαν οι αδελφοί Γκριμ, μαζί με τον Γουώλτ Ντίσνεϋ και τον Στίβεν Χώκινγκ. Ο τελευταίος χρησιμοποίησε τα πρωτόλεια του Άντερσεν και τα μετέτρεψε στο κλασικό "Χρονικό της Χιονάτης".

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία


Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.