Η BMW (γερμανικά: Bayerische Mist Wagen, Βα(ρ)βαρική Εταιρεία Κωλάμαξων ή Bring Mich Werkstatt, Φέρε με στο συνεργείο) είναι η αιτία (ή μία από τις αιτίες) του κακού στον κόσμο.


Σύντομη αναδρομή στο παρελθόνΕπεξεργασία

Ιδρύθηκε περίπου τον 5ο αιώνα μ.Χ., όταν οι κατακτήσεις άλλων λαών ήταν το trend της εποχής. Μετά από πολλά χρόνια εξέλιξης πολεμικών μηχανών, οι πρώτες παραγγελίες άρχισαν λίγα χρόνια πριν αρχίσουν οι επιδρομές των Βίκινγκς. Οι Βίκινγκς μάλιστα χρησιμοποίησαν τα μοντέλα της BMW για να κάνουν τις κατακτήσεις τους. Αργότερα, ήταν ένας άλλος μεγάλος κατακτητής, ο Τζένκις Χαν που χρησιμοποίησε BMW στις εκστρατείες. Σημαντικός σταθμός της ιστορίας της BMW ήταν η άλωση της Πόλης, με τον Μωάμεθ Β' να οδηγάει την Μ3 του και να πατά όλους όσους βρίσκει στην πορεία του. Με BMW πολέμησαν οι Έλληνες κατά την μικρασιατική εκστρατεία.

BMW 666iΕπεξεργασία

 
Το μοντέλο του τέρατος, στην παρουσίασή του.

Το αποκορύφωμα του κακού φανερώνεται στην BMW 666i (ιντζέκτσιον). Ο ίδιος ο Διάολος το σχεδίασε και έπεισε τους άλλους φλώρους στην BMW να το βγάλουν στην παραγωγή. Μάλιστα, τους επέβαλε και την ονομασία του μοντέλου: 666. Δεν βασίζεται όμως στη Σειρά 6, αλλά είναι ξεχωριστό μοντέλο.

Στον κόσμο παρουσιάστηκε στις 6 Ιουνίου 2006 (6/6/2006). Η ημερομηνία αυτή, όπως άλλωστε καταλαβαίνετε, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία. Εκείνη τη μέρα εμφανίστηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Διάολος (έπρεπε άλλωστε να πάει και στην παρουσίαση), αλλά και εκείνη την μέρα την έκανε για πρώτη φορά ο Παλαιοκώστας από τον Κορυδαλλό. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Η πιο χαρακτηριστική αντίδραση ήταν ο αφορισμός του αυτοκινήτου (ναι, μάλιστα) από τον, τότε, Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αλλά και από τον Πάπα.


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.