Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Η C-- (Σι μάινους μάινους) είναι μία γλώσσα αδόμητου και υποκειμενοστραφούς αποπρογραμματισμού ινφλουενσεντ από τη C++. Δημιουργήθηκε προχτές (την τετάρτη δηλαδή, -2 του μηνός) από τον Σαββάκη (έναν Άγνωστο Τάκη, παιδικό φίλο του Καραθοδωρή) όταν αποφάσισε να γίνει προγραμματιστής, αφού βαρέθηκε τα ελαφροβαρή BB Codes. Σκοπός της γλώσσας, είναι να επιτύχει αυτό που δεν κατάφερε ως τώρα η C++: Να φέρει την καταστροφή του κόσμου στον κόσμο.

ΧαρακτηριστικάΕπεξεργασία

Η C-- και η C++ διαφέρουν μόνο στη συμμετρία τους ως προς τον άξονα χ'χ, όπως παρατηρεί ο δημιουργός της. Κι όμως καταλάβαμε δίχως τη βοήθεια του Τσάκ και με χρήση μαθηματικών λυκείου ότι η C-- είναι απλά πιο απλή από την C++. Συγκεκριμένα η C-- περιλαμβάνει μόνο δύο στέιτμεντς την "destroy" και μία ευφυέστερη την "bring" που συντάσσεται με τον κουραδοκόφτη "destruction" ενώ κάθε αργόριθμος αρκείται το πολύ σε 6 σειρές αφού σε τόσες μπορεί να φέρει τη καταστροφή.

Το ινσπιρέσιον ήρθε στο Σαββάκη όταν διάβασε το εξής:

// my first program in C++

#include <iostream>
using namespace std;

int main ()
{
  cout << "Hello World!";
  return 0;
}

Γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα:

// my first program in C--

#include <iostream>
using Σαββάκης(κενό) std;

int main ()
{
  destroy << "World";
  no return;
}

Αργότερα ο Σαββάκης θεώρησε ότι ο κόσμος δεν έπρεπε να αρρωστήσει από επιδημία πριν καταστραφεί και κατάργησε την οδηγία:

 
#include <iostream>

Η διάδοση της C--Επεξεργασία

H C-- κάνει ήδη θραύση κρυστάλλων σε διερχόμενα οχήματα στο ίντερνετ αφού σωρεία σεναριοπαίδων (script kiddies) θέλουν να κάνουν #ινκλούντ το ιος-τριμ μέσα σε <>. Άλλοι άκουσαν πως αυτό είναι μια βιβλιοθήκη και έτσι καταφεύγουν μαζικά στα ΙΚΕΑ.