Ουπς! Μπας και εννοούσατε CSI;
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).

CIA ή αλλιώς ΣΙΑ - Σύλλογος Ικανοποιημένων Αυνανιστών.

Πράκτορας του CSI-Τήλος

Αυτός ο σύλλογος ενυπήρχε από τα τέλη του 1940 μετά την πτώση του Αδόλφου και την καταστροφή του Ντεθ Σταρ . Δημιουργήθηκε από την κορυφαία και ύψιστη κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να ελέγχουν ακόμα αποδοτικότερα τους νουμπάδες κατοίκους των ΗΠΑ . Επιπλέον αυτός ο σύλλογος διοργανώνει ομαδικά πάρτυ με δορυφορική τηλεόραση 500 και βάλε καναλιών τα οποία δείχνουν την αγαπημένη εκπομπή των μελών - το Big Brother . Μάλιστα τους αρέσει τόοσοο πολύ που το παρακολουθούν καθημερινώς και λαμβάνουν σήμα από κάθε χώρα στον κόσμο . Είναι ματάκηδες οι άνθρωποι τι να κάνουμε!

Μια άλλη ενασχόληση του συλλόγου είναι η δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής ΚΑΙ αποχαύνωσης, όπως και η παροχή όπλων στο Κογιότ για να πιάσει το Road Runner. Επίσης τα μέλη του συλλόγου πιστεύουν πως έχουν έχουν ιδιαίτερα υψηλή γαμιστερότητα. O σύλλογος λέγεται ότι έχει κάνει μυστική συμμαχία με τα Νεφελίμ από τον Νιμπίρου . Το 2000 συμμετείχε ενεργά και ένοπλα στον μεγάλο πόλεμο των Οργισμένων πεταλούδων του Ωρίωνα . Φήμες έχουν τους πράκτορες τους να πίνουν μπύρες στο ίδιο μπαράκι με πράκτορες της Αλ Κάιντα .

ΜέληΕπεξεργασία

Πρώην Μέλη :

ΣχετικάΕπεξεργασία

  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για CIA.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.