Diamond-caution.png
Το συγκεκριμένο άρθρο δεν εμπεριέχει ικανοποιητικό αριθμό αναφορών στα Βριλ.
Όπως γνωρίζετε, οι Βριλ είναι παντού. Τροποποιήστε αυτό το άρθρο ώστε να αντανακλά την αλήθεια της πανταχού παρούσας παρουσίας των Βριλ.

Ένας πάρα πολύ αρχαίος και απίστευτος μύθος που τον σκέφτηκαν οι Άγγλοι (δηλαδή κάποιοι αρχαίοι χουλιγκανοί της ομάδας Liversee, καθώς οι πισίνες -pool- δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα), εξιστορεί την δημιουργία και την πορεία ενός πολύ φανταχτερού, τεράστιου και ακριβού σπαθιού, του Εξκάλιμπερ, για τους ξενικούς τύπους Excalibur, και για τα tredoula e3calib.

Λέγεται ότι το σπαθί αυτό, το χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Θεός για να φτιαρίζει τα χιόνια έξω από την αυλή του. Μια μέρα όμως κάτι αναπάντεχο συνέβει. Όπως φτιάριζε ο μεγαλοδύναμος, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο γιος του, ο Ιάκωβος (Jack ή και Chuck με την αλλοτρίωση) που ήταν στην ξενιτιά. Έτσι, από την φούρια του να απαντήσει, του έπεσε το σπαθί.

Συνέπειες του σπαθικού αμαρτήματοςΕπεξεργασία

Το σπαθί πέφτοντας προκάλεσε πολλές καταστροφές. Κάποιες από αυτές ήταν: η διάνοιξη της τρύπας του όζοντος (που μετά την φόρτωσαν στις λακ και τα αποσμητικά), η διάνοιξη της διώρυγας της Κορίνθου, η δημιουργία της Heavy Metal (βαρύ μέταλλο) καθώς και η δημιουργία του the Mall Athens. Παράλληλα κατέληξε να σφηνωθεί σε μια πέτρα που όμως δεν έσπασε για λόγους που μελετάνε τώρα πια διάσημοι επιστήμονες (βλ.Δημοσθένης Λιακόπουλος). Ο Θεός ξέροντας την τιμή αυτού του σπαθιού έκανε ένα κόλπο πολύ περίεργο και τσουφφφφ το σπαθί δεν έβγαινε από την κοτρώνα παραμόνο αν το τράβαγε αυτός που θα το χρησιμοποιούσε πιο σωστά.

Ο νεαρός ΑρτούροΕπεξεργασία

Το σπαθί πέφτοντας, αφού βρήκε την Πίνδο καρφώθηκε σε εδάφη μεταξύ Αλβανίας και Βορείου Ηπείρου, σε ένα χωριό ονόματι Πριγκιποχώρι. Σ’ αυτό το χωριό γεννιούνταν μόνο πρίγκιπες και καθόλου πριγκίπισσες. Φημολογείτε ότι είναι γεννέτειρα του Κάρολου, της Νταϊάνας (που τα δεδομένα την θέλουν πρίγκιπα) και άλλων πολλών γαλαζοαίματων και γαλαζομάτιδων. Έτσι λοιπόν όλοι οι γενναίοι νεαροί πρίγκιπες της γειτονικής χώρας καθημερινά έτρωγαν τα μούτρα τους καθώς και ένα Κιτ-Κατ προσπαθώντας να αποκτήσουν το πανάκριβο σπάθο με την ελπίδα να το πουλήσουν σε μια από τις μεγάλες αγορές του Μοναστηρακίου ή της Ομόνοιας. Μια μέρα όμως εμφανίστηκε από το πουθενά (έτσι αποκαλούν οι γείτονες Αλβανοί την Βόρεια Ήπειρο) ένας πολύ μικρός πρίγκιπας, ο Πριγκ Αρτούρο, ο οποίος και αποκόλλησε το σπαθί από την αιώνιά του φυλακή με μια μόνο κίνηση στην ηλίκια των 7 ημερών. Ο Αρτούρο αργότερα πούλησε το σπαθί στην Βαρβάκειο μια ολόκληρη περιουσία και αγόρασε μια βίλα στο Ψυχικό, που ονόμασε Καμελότο, καθώς και ένα Jeep Cherokee για να θυμάται την καταγωγή του. Ο άρχοντας του Καμελότου Πριγκ Αρτούρο έκανε εκατομμύρια παιδιά για να του προστατεύουν την περιουσία του από τους πατριώτες του και την φυλή των «κλέψει κλέψει».

Η αντίδραση του ΘεούΕπεξεργασία

Βλέποντας ο Θεός ότι η αυτοκρατορία του Αρτούρο, από τις πολλές φοροαπαλλαγές και καβάτζες, κόντευε να ξεπεράσει την δικιά του, έστειλε στην γη τον Υιο του (virus) για να εξοντώσει τον Αρτούρο και όλα τα παιδιά του. Ο Αρτούρο βλεποντας τον ιο να έρχεται ήξερε ότι δεν μπορούσε να νικήσει καθώς ο αντίπαλός του ήταν ο μπάσταρδος γιος του θεού, ο ξενιτεμένος Chuck, που έκανε με την Magdalena Norris the prestitute. Έτσι ο Αρτούρο έκρυψε έναν από τους γιους του στο αμπάρι μαζί με μια πράσινη κάρτα και μια άδεια παραμονής. Λέγεται ότι ο γιος που επέζησε ήταν ο γνωστός Πριγκ Κασπιάνο ο οποίος έγινε ηθοποιός του Χόλιγουντ και πάντα ΕΚΛΕβΕ την παράσταση..

Δείτε Παρόμοιους ΜύθουςΕπεξεργασία

  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το Excalibur.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.