Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Καθαρόαιμος Ginger
το αγαπημενο φαγητο των ginger kids

Ginger kids είναι μια κατηγορία ανθρώπων, οι οποίοι ξεχωρίζουν από το κόκκινο χρώμα των μαλλιών τους, το πάχος τους, τις φακίδες τους και συνήθως έχουν χαρακτηριστικά τρολλ. Υποστηρίζεται ότι δεν έχουν ψυχή αν και η εκκλησία τους δέχεται σαν κοινούς ανθρώπους. Αρχηγός τους καθώς και υπεύθυνος του κινήματος Ginger kids είναι ίσως και ο πιο άσχημος Ginger εν ονόματι Ginger. Θεωρούνται η πιο άχρηστη φυλή καθώς κανένας Ginger δεν έχει διαπρέψει σε κανέναν χώρο.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Δεν είναι γνωστό αν υπήρχαν στους πρώτους ανθρώπους όπως homo sapiens αλλά ζουν ανάμεσά μας επί γενεές γενεών. Ωστόσο δεν είχαν καθόλου φήμη μέχρι να εμφανιστεί οι οικογένεια Γουέσλι στο Χάρι Πότερ. Παρόλα αυτά ποτέ δεν ενώθηκαν ούτε επαναστάτησαν σαν φυλή μέχρι τον ερχομό του Έρικ Κάρτμαν ο οποίος τους ξεσήκωσε πως είναι η ανώτερη φυλή και πρέπει να εξολοθρεύσουν τις υπόλοιπες. Το κίνημα διακόπηκε όταν έγινε γνωστό πως ο Έρικ Κάρτμαν δεν ήταν φυσικός Ginger.

Η αληθινή ιστορίαΕπεξεργασία

Αργότερα ο Ginger κατόρθωσε να τους ενώσει μαζί με άλλους losers μέσω βίντεο στο youtube. Εκεί ισχυρίζεται όχι μόνο ότι έχει ψυχή αλλά δεν είναι διαφορετικός αλλά ένας κοινός άνθρωπος. Η εκκλησία δεν αντέδρασε αλλά κατάφερε να εξαγριώσει θρησκευτικές οργανώσεις όπως η Opus Dei. Έτσι έστειλαν την CP9 να τον βρει και να τον πάει για την υπόλοιπη ζωή του στο Enies Lobby το νησί που έχει πάντα ήλιο (η χειρότερη κόλαση για εναν Ginger).

Τότε ο Joker μη μπορώντας να κοιμηθεί τοποθετεί μια βόμβα στο Enies Lobby και μια στο Impel Down δηλώνοντας ότι αν κάποιος δεν τινάξει και τα δυο θα...αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει καθώς ο Spandam ανατιναξε τα Impel Down. Μες στον πανικό ο Ginger δραπετεύει, ο Joker μη μπορώντας ακόμα να κοιμηθεί γαμιέται στα αναψυκτικά, στο φαΐ και στο WOW με αποτέλεσμα να γίνει ένα άσχημο βουβάλι και να χάσει την αγάπη της αγαπημένης του, που τελικά τον οδηγεί στο να γίνει emo. Αλλά καθώς η emo κοινότητα δεν το δέχεται κόβει τις φλέβες του.
Από τότε κανένας Ginger δεν ξεσηκώθηκε ξανά γνωρίζοντας τη κατωτερότητά τους στην κοινωνία.

 
Ένα τζίντζερ-κιντ στην κυριολεξία, κρατώντας γλειφιτζουράκι όπως κάθε κλασικό παιδί

Ρίχτε μια ματιάΕπεξεργασία