Ακτινογραφία εγκεφάλου Άδωνη


Ο όρος IQ (Intelligence Quotient), δε θα έπρεπε να απασχολεί την κοινότητά μας καθώς κάθε μορφή εγκεφαλικού κυττάρου έχει εγκαταλείψει το πλοίο καιρό πριν. Είναι αποδεδειγμένο γεγονός, βασισμένο σε χρόνιες έρευνες ότι η πλειοψηφία των χρηστών ποτέ δεν είχε. Η συστηματική χρήση διαφόρων ουσιών, οι καταχρήσεις καθώς και διάφορες εντερικές διαταραχές αποτελούν αποτρεπτικό πόλο για τα κύτταρα τα οποία αρνούνται πλέον να επανέλθουν.

Αποτελέσματα ερμηνείαςΕπεξεργασία

Για άτομα εκτός κοινότητας λοιπόν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον ανθρώπινο και μη πληθυσμό σε 5 κατηγορίες βάσει του IQ τους.

  • 1 : IQ =+∞ : Σ' αυτήν την κατηγορία κατατάσσονται τα διαβολικά Νεφελίμ, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Τσακ Νόρις, μασόνοι καθώς και οι κινέζοντες και άλλα όντα εξ Ασίας. Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών των όντων είναι η απίστευτη εξυπνάδα τους. Στα χρονοντούλαπα της ιστορίας έχει μείνει η φράση του αείμνηστου Ομήρου 'Δε μπορώ πλέον να παίζω σκάκι με τους νεφελίμ, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά μου. Κι ας μην τους βλέπω, το νοιώθω.'
  • 3 : IQ =0 : Φυσιολογικά άτομα. Η κατηγορία αυτή καθώς περνάνε τα χρόνια μειώνεται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απειλείται με εξαφάνιση όπως ακριβώς και οι άντρες 100% κατά την πολύ μεγάλης κλάσεως αοιδό Χρύσπα.
  • 4 :IQ <0 : Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Άπειρα παραδείγματα. Χαρακτηριστικά αναφέρω την Κυρα-Κώσταινα, τον κλασσικό Ελληνάρα, η φυλή των καγκούρων ...
  • 5 :IQ =-∞ : Ό,τι και να πούμε για αυτά τα άτομα είναι λίγο. Μπροστά σε αυτά τα άτομα θα βρεις την άποψη των πετρών γύρω από την πυρηνική φυσική άκρως ενδιαφέρουσα. Άφθονοι παθιασμένοι εκπρόσωποι αυτής της κατηγορίας μας δίνουν τα φώτα τους καθημερινά μέσω της τηλεόρασης. Τατιάνα Στεφανίδου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, όσοι εμπλέκονται στην Yourovision καθώς και άλλα είδη όπως ο γαμπρός, τα κομματόσκυλα και πολλά άλλα.