“Βάλτε Λίνουξ

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τη Microsoft.

“Όχι και Λίνουξ! Δε βάζω καλύτερα Sky OS;”

~ Ο Γιώργος για τον Όσκαρ Ουάιλντ
Microcampus.jpg

“δεν ανεχομαι τα propetary και closed source δεσμα των Βριλ... θελω να ειμαι ελευθερος σε εναν ελευθερο κοσμο...”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Γιώργο και τη Microsoft

“τσσσσσσ! τι ειπα παλι ο φιλοσοφος! εγραψα παλι!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Όσκαρ Ουάιλντ

“Τη Microsoft μην την κατηγορείς, αυτή σου δίνει για να ζεις!”

~ Ο Γιώργος για τον Όσκαρ Ουάιλντ

“Πράγματι χωρίς M$ victims δεν υπάρχει ζωή...”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Γιώργο


Η Microsoft είναι μια εταιρία με άμεσο στόχο την καταστροφή του πλανήτη και απώτερο την κυριαρχία του από τα Βριλ. Ακόμη και η Λόκχιντ Μάρτιν είναι ένα τίποτα μπροστά στα υπερόπλα της Μικρομαλακίας.

Σημαντική προειδοποίησηΕπεξεργασία

Εάν βλέπεις αυτό με Internet Explorer το computer σου θα ανατιναχτεί σε 10 δευτερόλεπτα από ΤΩΡΑ!
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0.5-[math]\displaystyle{ \lim_{x \to \infty} f(x) = 0. }[/math] BIG BANG.
Άσε που ο Τσακ θα σου' ρθει για καφέ και θα σου φέρει ευχές από τον ακατονόμαστο

Ιδιοκτησιακό ΚαθεστώςΕπεξεργασία

Το 73.8% των μετοχών της εταιρίας βρίσκεται στα χέρια των βριλ. Το υπόλοιπο ποσοστό το έχουν τα Μποργκ. Ως ιδρυτής και διευθυντής της εταιρίας φέρεται ο Βασίλειος Πύλας (Bill Gates). Στην πραγματικότητα όμως διευθυντής της εταιρίας είναι ο Νταρθ Βέιντερ , Διευθύνων Σύμβουλος ο Μπάμπης ο Σουγιάς, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων ο Ακατονόμαστος και Διευθυντής Ασφαλείας ο Λη Βαν Κλιφ.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Το 1995 εξαπέλυσε την πρώτη μεγάλη επίθεση απέναντι στην ανθρωπότητα αφήνοντας ελεύθερα να κυκλοφορήσουν τα Winblows95. Χρησιμοποιώντας το υπερόπλο

Μπλε Οθόνη του Θανάτου (Blue Screen of Death αγγλιστί), έκαναν τους ανθρώπους να εκσφενδονίζουν ο ενας στον άλλον υπολογιστές. Οι απώλειες ήταν μεγάλες, αλλά η ανθρωπότητα επέζησε και προσαρμόστηκε. Έκτοτε, η εταιρία προσπάθησε πολλές φορές να εξαφανίσει την ανθρωπότητα:

- Το 1997 εξαπέλυσε τα Winblows98. Μια αναβαθμισμένη έκδοση των 95, χωρίς να καταφέρει πολλά.
- Η εταιρία επανέκαμψε 18 χρόνια μετά, με το καταστροφικότερο όπλο που φτιάχτηκε ως σήμερα, τα WinblowsMe. Οι απώλειες ήταν τεράστιες για τους ανθρώπους.
- Το 1999 εξαπέλυσε τα Winblows2000 χωρίς αποτέλεσμα και δύο χρόνια μετά εξαπολύει τα WinblowsXP. Μάταια. - To 2007 εξαπολύει νέο υπερόπλο: Τα Windblows Vista, εφοδιασμένα με το εκπληκτικό εναέριο όπλο Aero. Δυστυχώς για τη Microsoft, το εναέριο όπλο αποδεικνύεται αναποτελεσματικό καθώς η ανθρωπότητα, θέλοντας να κάνει οικονομία στη φύση, δεν αποδέχεται με ενθουσιασμό τα Vista, ίσως επειδή έχει ισχυρές προκαταλήψεις πλέον κατά των υπερόπλων. Ειδικότερα, από τότε που οι Apple του Steve Jobs μπορούν να τρέχουν Windblows, τα οποία λόγω αυτής της δυνατότητας μετονομάστηκαν σε Windblow(job)s, ο άρρην πληθυσμός της Γης ακούει Vista και αντιδρά με ένα τεράστιο "ftoyyyy". Φήμες θέλουν την υπερεταιρεία να αντικαθιστά, εντός του 2009, τα Vista με τη νέα έκδοσή τους Svista, λύνοντας το πρόβλημα της αφλογιστίας του υπερόπλου, λόγω του "Aero", με το οποίο είναι εφοδιασμένα.

Το ΜέλλονΕπεξεργασία

 
Το μέλλον των windows

Τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η Microsoft ετοιμάζει τη χειρότερη απειλή που γνώρισε η ανθρωπότητα. Το κωδικό της όνομα είναι Παράθυρα τα Φανταστικής Φοράς (windows Great Time) και η ολοκλήρωσή τους αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με δηλώσεις του Νταρθ Βέιντερ η εταιρία θα καταφέρει επιτέλους να μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε Γκόμπλινς και να θάψει το Γκούγκλι. Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι κακής ποιότητας αλουμινίου και δεν θα έχουν τζάμια, ούτε παράθυρα!!! Αναλυτές υποστηρίζουν ότι η οικονομική κρίση που θα δημιουργήσει θα εξαφανίσει τον ήλιο, την γη και ότι υπάρχει στο άπειρον.

Λίστα προϊόντωνΕπεξεργασία

 • Windows 1.0 - Τα Μπλε Παράθυρα (σε εκτέλεση Μάρκου Βαμβακάρη)
 • Windows 2.0 - Τα Μπλε Παράθυρα σε δεύτερη εκτέλεση. Μεγάλο τους ατού το Microsoft Paint
 • Windows 3.1 - Μεγάλη αναβάθμιση. Προστέθηκε κείμενο στη Μπλε οθόνη του θανάτου
 • Windows 3.11 - Η πρώτη έκδοση με εκπληκτικό σχεδιασμό. Η μεγαλύτερή της καινοτομία ήταν η σκιά κάτω από τον δείκτη του ποντικιού. Ένα μικρό βήμα για τη Microsoft, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα (Νηλ Άρμστρονγκ)
 • Windows 95 - Τα πιο γρήγορα Windows. Από το πάτημα του κομβίου ΟΝ, μέχρι τη Μπλε οθόνη του θανάτου χρειάζονται μόλις 3.4 δευτερόλεπτα
 • Windows 98 - Αν και πιο αργά από τα 95, η αναλογία κλικ/επανεκκίνηση αυξήθηκε στο 0.8
 • Windows ME - Ο ρυθμός της ανάγκης φόρματ και επανεγκατάστασης αυξήθηκε σε 8.667 φορές τη μέρα
 • Windows 2000 - Τώρα τα Windows δεν δουλεύουν γρηγορότερα
 • Windows XP - Τα πρώτα Windows με ενσωματωμένο ιο. Για να μην ψάχνετε.
  • Windows XP SP2 - Προστέθηκε υποστήριξη IUSBD (Instant Universal Serial Bus Death). Με την εφαρμογή του εν λόγω μπαλώματος, οι USB θύρες του πισιού σας πέφτουν τέζα σε 2.3 μικροδευτερόλεπτα το πολύ. Δοκιμάστε το σήμερα!
   • Windows XP SP3 - Το τελειωτικό χτύπημα στα Windows XP και στους υπολογιστές που τα χρησιμοποιούν. Το 3ο σερβις πακ θα είναι φτιαγμένο ειδικά για να μας αναγκάσει να αγοράσουμε τα Svista...
 • Windows Svista - Οσα bugs και προβλήματα oνειρευτήκατε ποτέ, τώρα ΟΛΑ σε ΈΝΑ λειτουργικο!
 • Windows Kinky - Το μέλλον της Microsoft και των 69bit λειτουργικών
 • Windows Seven - Με μπλέ οθόνη του θανάτου 2.0 ειναι το μέλλον! Κυκλοφορεί το 2009
 • Windows Eight - Το καλύτερο λειτουργικό με BSOD 2.0 και 3 περιβάλλοντα εργασίας! Γουάου!
 • Windows 10 - Το νέο, υπερσύγχρονο και καλύτερο λειτουργικό με μονόχρωμο Microsoft Paint! Τέλειο!
 • Windows 11 - Υπό σχεδιασμό. Θα περιέχει ακόμη καλύτερες καινοτομίες από το Windows 10.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.