“Ένας άξεστος αγροίκος ακαλλιέργητος βλάκας

- Η Χάρις Αλεξίου για την ακαλλιεργιοσύνη

“Πολύ Γαμιστερός τυπάς”

- Ομάδα από κάγκουρες για το απόλυτο είδωλό τους

“Αν είχα δει νωρίτερα τα βίντεο του Mikeius, θα τα είχα παρατήσει όλα και θα γινόμουν βοσκός

- Σωκράτης για τον μετέπειτα διάδοχό του

ΠληροφορίεςΕπεξεργασία

Ο Μιχάλης "Mikeius" Faeenamalaka Βιολέντης (a.k.a. Μικεγιάγιους, Μίκιους, Μικέιους, Μαούσιους, Μακάκιους, Μπάρμπα-Μιχάλης, Μικεκάκιους, Μικέφφς, Μίκυ Μάους ή απλά Mikeius) είναι ένας μεγάλος κοινωνικοπολικός φιλόσοφος της εποχής μας. Η βαθιά σκέψη και τα διαχρονικά του μηνύματα έχουν σχεδόν αλλάξει τη δομή του σύγχρονου κόσμου.

ΓλώσσαΕπεξεργασία

Είναι ένας γλυκομίλητος και ευγενικός άνθρωπος. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των λαών. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος όταν ακούει τα χαρωπά λογάκια του Mikeius νιώθει ευτυχισμένος, καθώς το περιεχόμενο των λόγων του βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους ύστερα από μια κουραστική μέρα.

ΣτόχοςΕπεξεργασία

Σκοπός του Mikeius είναι να ενισχύσει τη σαπίλα του σύγχρονου κόσμου, προβάλλοντας τη δική του ηθική και ανώτερη σοφία. Το καταφέρνει αυτό συνήθως ρίχνοντας Χριστοπαναγίες, Βουδαλλάχιδες, Διοπλούτωνες και Ιεροαγελάδες σε κάθε πρόταση.

ΙδεολογίαΕπεξεργασία

Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Makakius υποστηρίζει την ιδεολογία της πατάτας !!!! Μια συνοπτική παρουσίαση των επιχειρημάτων που έχει παρουσιάσει μέσα από τα βίντεο του είναι η εξής: Κοίτα εσύ τη πάρτυ σου και βρίσε όλους του άλλους. Σύμφωνα με μελέτη του ανώτατου πανεπιστημίου Ζαμπονοκοπτικής με Λέιζερ, η επιτυχία του Mukeius βασίζεται στην απλή σκέψη πως αν αρχίσω να βρίζω τα πάντα, τότε θα αρέσω σε όλους, αφού όλοι θα δουν κάτι που δεν τους αρέσει, να κράζεται. Διαμέσου αυτής της τακτικής ο Mausius απέκτησε παγκόσμια φήμη και φανατικούς οπαδούς, τους λεγόμενους Καφροχάχηδες. Το κίνημα που δημιουργήθηκε ονομάστηκε Βυζοπαπαριά και οι επιπτώσεις της δράσης του διακρίνονται ξεκάθαρα στα μυαλά των ανθρώπων.

ΤελικάΕπεξεργασία

Μια πρόσφατη διατριβή της ερευνητικής ομάδας Άζωων Βαρεμένων αποκάλυψε πως ο Mikeius είναι ένας αναστημένος αυτοκτονημένος, καθώς μόνο ένας πυροβολημένος θα έλεγε τέτοιες κοτσάνες.