Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Ιανουάριος 2010)

“Γνάρλκραμπ πορδ μπλουμ χες χες πεκλάντηα”

- Ανέστης το τρολ απο τα Γιάννενα για τις κούκλες μομίτζι

MomijiΕπεξεργασία

 
Η Σατανική Κούκλα Μομίτζι Σίλη Μπίλη

Οι σατανικές κούκλες ΜΟΜΙΤΖΙ (momiji) είναι καταραμένες κούκλες φτιαγμένες από τον Κθούλου και έχουν μια καταραμένη Κατάρα γραμμένη σε ένα χαρτάκι χωμένο στον κώλο τους.
Μομίτζι σημαίνει Μαργκντφθ Ομγκλέρνψντ Μοίγκλι Ισιντιλιγνίψ Τρεμπονίψθ Ζγκραντγκλάγκ Ιλίθιβλαψγκαντ που στην γλώσσα του Κθούλου σημαίνει "καταραμενο τηγανητό λάχανο τυλιγμένο με κοντοσούβλι". Κανείς δεν ξέρει γιατί ο Μέγας Κθούλου βάφτισε τις σατανικές του κούκλες έτσι, αλλά και πάλι ποιος καταλαβαίνει τον υπέρτατο μεγαλιθικό Κθούλου;

Τί είναιΕπεξεργασία

 
Η Σατανική Κούκλα Μομίτζι Πίξη

Επιστήμονες λένε πως μετά απο αρκετά πειράματα ανακάλυψαν πως οι κούκλες Μομίτζι είναι φτιαγμένες από σάπια πατάτα και κόλα που έχει ενισχυθεί με μια σκληρή δόση επιτάχυνσης πρωτονίων.
Το χαρτί που έχουν στον κώλο τους παραμένει ακόμα μυστήριο, αφού οι επιστήμονες όταν προσπάθησαν να το αναλύσουν, είχαν μια τρομερή επίθεση από τζιτζίκια ή τους έπιασε ένα τρομερό και θρυλικό κόψιμο.

ΠροέλευσηΕπεξεργασία

 
Σατανικές κούκλες Μομίτζι

“Δέν είν' απ' εδώ”

- κάποιος άλλος για τις κούκλες Μομίτζι

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ούτε πώς, αλλά ούτε και πότε, φτιάχτηκαν αλλά πιστεύουμε ότι φτιάχτηκαν κάπου αλλού από τον Κθούλου για να προκαλέσουν την ένατη κατάρα απο το Βιβλίο των Σκιών - Και το χέσιμο θα έρθει και μόνον Η Μεγάλη Κιβωτός του Νώε v 2.0 θα σώσει τον κόσμο από την Σκατοθάλασσα - Η ένατη κατάρα από το Βιβλίο των Σκιών.
Όπως είπε κάποτε και ένας μεγάλος ιστορικός που χρησιμοποιούσε ένα account με το όνομα Ηρόδοτος (κωδικός και μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται) οι κούκλες momiji έχουν συγγένεια με τις κούκλες Οmg τις οποίες δημιούργησε γνωστός Ελ-ληνας lineager, o Βρασίδας Νταρκελφίδης.

Ιδιότητες & ΔυνάμειςΕπεξεργασία

  • Φέρνουν κόψιμο.
  • Θα προκαλέσουν την ένατη κατάρα από το Βιβλίο των Σκιών.
  • Ήταν, Είναι και θα Είναι.
  • Προκαλούν την κατάρα του Καπς Λοκ.
  • Κάνει Summon το (Πλάσμα Μ)
  • Δεν έχoυν.
  • Δεν είναι.
  • Κοστίζουν 5 - 20 Ευρώ η καθεμία.
  • Ο κανένας έχει καμία κούκλα momiji.
  • Σε συνδυασμό με την κουτάλα της σούπας μπορούν να καταρρίψουν ακόμα και τον Max SteelΤο άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.