Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

“Carhartt και σας γαμάω καριόλες”

- Οδυσσέας Ελύτης για τις προτιμήσεις του
228124 145623468844325 145622928844379 280429 6604228 n.jpg

Napapajri (Ναπαπάρι) ονομάζεται ο υπέρτατος τρόπος ένδυσης που κάθε άνθρωπος με υψηλή γαμιστερότητα οφείλει να κατέχει. Προέρχεται από το Να+παπάρι, δείχνοντας σε όλους ένα επίθετο για να προσδιορίζουν αυτόν που το φοράει.

Περιεχόμενα

ΚατασκευήΕπεξεργασία

Το Ναπαπάρι κατασκευάζεται από συμπυκνωμένη γαματοσύνη. Ειδικά μηχανήματα αποθηκεύουν τη γαματοσύνη από άνθρωπους που την κατέχουν σε τεράστιο βαθμό. Ύστερα την μεταφέρουν σε εργοστάσια για την παραγωγή των Ναπαπαριών. Όταν τελικά τα Ναπαπάρια είναι έτοιμα, διοχευτεύονται σε επιλεγμένους κουλ τυπάδες. Η αξιολόγηση των τυπάδων που αποκτούν ένα τέτοιο θρυλικό αντικείμενο γίνεται από απαιτητικούς διαγωνισμούς καγκούρεψης μηχανακίων, καθώς και επίσης επίδειξης σκοτεινών γυαλιών. Όταν τελικά το άτομο πάρει το αντικείμενο του πόθου του στην κατοχή του, είναι έτοιμο να δείξει σε όλους την γαμιστερή του εικόνα, αφού έχει πλέον στα χέρια του το τρόπαιο της πραγματικής καγκουριάς.

ΧρήσειςΕπεξεργασία

Το Ναπαπάρι εξ' ονόματος, χρησιμοποιείται καμιά φορά για να ζεσταίνει τα ανδρικά γεννητικά μόρια. Η πραγματική χρήση ενός τέτοιου πράγματος όμως είναι η αύξηση της γαμιστερότητας που προσφέρει στο άτομο. Ο κοινωνικός περίγυρος του ατόμου, νιώθοντας την όξυνση της γαμιστερότητάς του, θα ερεθιστεί και θα κινηθεί κοντύτερά του. Έτσι, θα αυξηθεί η δημοτικότητα αυτού του ατόμου, καθώς και θα μεταλλαχθεί η εικόνα του βλάκα μπεμπέκου μπούλη που έχουν οι γνωστοί του για αυτόν, σε κουλ συμμορίτη μοτοσυκλετιστή. Με αυτόν τον τρόπο το άτομο θα γίνει κυρίαρχο στην παρέα του. Άλλη μία πολύ σημαντική λειτουργία του Ναπαπαριού, είναι το γκομενοκάλεσμα. Αυτή η εφαρμογή προσελκύει τα θηλυκά όντα και τα ωθεί εις το παπάρι αυτού που φοράει Ναπαπάρι, καθώς με το Ναπαπάρι το παπάρι φαίνεται διογκωμένο. Αυτός ο τρόπος ψαξίματος γκόμενας ονομάζεται Μουνοπαγιδίαση και είναι πολύ διαδεδομένος στην εποχή μας.

Σύγκουση ΝαπαπαριώνΕπεξεργασία

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το Ναπαπάρι επηρέαζει τα κοντινά ατομα, ασκώντας ελκτική δύναμη Fpapar σε οποιονδήποτε εισέρχεται μέσα στο Ναπαπαρικό πεδίο. Τι συμβαίνει όμως όταν 2 διαφορετικά Ναπαπαρικά πεδία έρχονται σε επαφή; Σε αυτήν την περίπτωση γινόμαστε μάρτυρες μιας χημικής αντίδρασης, κατά την οποία ακούγονται περίεργοι ήχοι όπως: Μαλάκααααααααα, Σε γαμάωωωω ουγκ, ουγκ και παρόμοιοι άλλοι ακατανόητοι θόρυβοι για τους απλούς θνητούς.

ΤελικάΕπεξεργασία

Το Ναπαπάρι αποτελεί μία μέθοδο ελέγχου των μυαλών των ανθρώπων, καταφέρνοντας να τους αλλάζουν τον τρόπο σκέψης.