Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Stop hand.png Νομίζεις ότι είναι αστείο, ρε αλήτη;
Dirty Harry.jpg
Ξέρω τι σκέφτεσαι: έκανε 6 διαγραφές, ή μόνο 5;
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ πάνω στην αναμπουμπούλα
έχασα το λογαριασμό. Αλλά όταν γράφεις αυτές τις σαχλαμάρες,
πρέπει να αναρωτηθείς: αισθάνομαι τυχερός; Λοιπόν,
αισθάνεσαι τυχερός, αλήτη; Τσακίσου να το ξαναγράψεις,
πριν σου τινάξω το άρθρο στον αέρα με το 44άρι Magnum μου!


“Και οι γκέι είν' αναγκαίοι.”

- Τζίμης Πανούσης για τον Halford.
RobHalford - PainKiller2000.jpg

O Rob Halford (πλέον αθάνατος μιας και έχει ανακηρυχθεί σε θεό) είναι από τους σημαντικότερους heavy metal τραγουδιστές-ποζεράδες-γκέι και ό,τι άλλο θέλετε που εχει αναδείξει το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Είναι πασιγνωστος τα τελευταία χρόνια για την καράφλα του, την οποία όταν επιδεικνύει πλήθος κόσμου παραληρεί. Ορισμένοι είχαν το σθένος να την συγκρίνουν με αυτή του Γκουσγκούνη αλλά μετά από δημοψήφισμα ο Halford πήρε τον πούλο (άλλο που δεν ήθελε) και το ελληνικό στοιχείο διέπρεψε για ακόμη μια φορά.

Περιεχόμενα

Early daysΕπεξεργασία

O Halford από μικρός ήταν ρεμάλι και βαριόταν τη ζωή του. Πάλι καλά που υπήρχε η αδερφή του και τον τάιζε. Επίσης, η αδερφή του ήταν αυτη που του βρήκε δουλειά γιατί αν περίμενε από τον Rob, θα είχε πεθάνει στην ψάθα. Είχε πιάσει γκόμενο τον Ian Hill kai έκανε τα αδύνατα δυνατά να τον πείσει να πάρει τον μικρό για τραγούδιστή στους Judas Priest. Στην αρχή δεν τα πήγαινε καλά στο τραγούδι αλλά μετά από παρέμβαση(διείσδυση από πίσω) του Ian η φώνή του Rob(και όχι μόνο) άνοιξε, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον ρόλο του τραγουδιστή στο συγκρότημα. Οι υπόλοιποι βέβαια του συγκροτήματος δεν τον ήθελαν γιατί συνέχεια τους την έπεφτε αλλά με τον καιρό συνήθισαν και γούσταραν κιόλας. Εκτός από τον τραγουδιστή ανέλαβε με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της groupie του συγκροτίματος αποκτώντας πολλούς εχθρούς (κυρίως λυσσάρες ψωλαρπάχτρες).

ΕπιτυχίεςΕπεξεργασία

Πολλές οι επιτυχίες του με σημαντικότερες τις εξής:

  • Breaking the law (μπρίκια κολλώ)
  • Painkiller (slogan για το Depon)
  • Metal gods (το έγραψε για τον εαυτό του)

και πολλές άλλες στις οποίες ουρλιάζει λες και τον σφάζουν. Στο βιογραφικό του συμπεριλανβάνεται η προτροπή σε αυτοκτονία, μεσω των τραγουδιών του, 2 νεαρών μαμούχαλων που ακουγαν Priest καπνίζοντας τσιγάρα, πούρα, μαύρο και ότι άλλο χωράει ο νους σας.

Ο χωρισμός με τους Priest και η επανένωσηΕπεξεργασία

Μετά το '90 επειδή το είδε πολύ βεντέτα, ο Ian και η παρέα του τον έδιωξαν για να πάει διακοπές, να του τελειώσουν τα λεφτά και να ξαναπέσει στην ανάγκη τους, πέρα του οτι βαρέθηκαν να τον γ****ε και πεθύμισαν γυναίκες. Μετά όμως από λίγα χρόνια ασπαζόμενοι το ρητό "Η γρια η κότα έχει το ζουμί" τον ξαναπήραν στην παρέα τους και εζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Παράπλευρες ΔραστηριότητεςΕπεξεργασία

Ο Halford το 1999 ίδρυσε την ομώνυμη μπάντα, που δεν την ξέρει ούτε η μάνα του, γιατί είχε κουραστεί να ικανοποιεί γερόντια και είπε να το ρίξει στην νεολαία για αλλαγή.

Πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τον RobΕπεξεργασία

  • Ντύνεται χειμώνα καλοκαίρι με μαύρα κολητά δερμάτινα (μπορεί να μην τα αλλάζει κιόλας) και φοράει μέρα νύχτα γυαλιά ηλίου(ίσως να έχει ευαίσθητα μάτια)
  • Από τότε που έμαθε πως υπάρχούν και οι μοτοσυκλέτες harley το παίζει easy rider και βγαίνει στην σκήνη καβάλα στην μοτοσυκλέτα. Μια φορά τα κατάφερε να πέσει από την harley διανύοντας την τεράστια αποσταση των 10 μέτρων για να φτάσει στην σκηνή, σπάζοντας την μύτη του


Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Ιανουάριος 2010)