S.O.P.A. (Stupid Orks Protecting Animals - ΣΩΠΑ - §ÖþÄ - ƧӨPΛ - 𝒮𝒪𝒫𝒜) καλείται σειρά νομοθετικών μέτρων που τίθενται προς ψήφισιν με σκοπό την νομιμότερη χρήση του διαδιχτύου. Είναι αδελφό εγχείρημα με το ΠΙΠΑ και μαζί συνιστούν το νομοδυναμικό σύστημα που καλείται OSPAPI ("ΩΣΠΑΠΙ" κατά εύηχον αναγραμματισμόν).

ΣκοπόςΕπεξεργασία

Το ΣΩΠΑ σκοπό έχει:

 1. Να ταυτοποιεί την IP οποιουδήποτε δικτυοχρήστου
 2. Να συλλέγει στοιχεία για τη δράση αυτού
 3. Να ενεργεί μετά πάσης νομότυπου διαδικασίας κατά παντός ατόμου θα τολμήσει τα εξής:
  1. Να εκφέρει προσωπική άποψη
  2. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά του ΠΙΠΑ
  3. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά του ΣΩΠΑ
  4. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά του ΩΣΠΑΠΙ
  5. Να αναπνέει ενόσω ζει
  6. Να περπατάει μεταξύ 00:00 και 23:59 κατά το διάσημα 1η Ιανουαρίου-31 Δεκεμβρίου
  7. Να περπατάει στα δυο του πόδια
  8. Να διαθέτει όρχεις είτε αιδοίο αναμεσίς των σκελών του είτε να φέρει λαιμό μεταξύ κεφαλής και σβέρκου
  9. Να έχει γεννηθεί μετά το 1912
  10. Να έχει γεννηθεί
  11. Να έχει έστω και μια φορά στη ζωή του δοκιμάσει φαγητό είτε νερό
  12. Να χαστουκήσει τον Τσακ Νορις (ναι, καλά !)

Μέθοδοι δράσηςΕπεξεργασία

Το ΣΩΠΑ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας: modem, οθόνη, υπολογιστή και μπόλικο καφέ. Το σύστημα στελεχώνουν ανώτεροι και ανώτατοι επιστήμονες της πληροφορικής οι οποίοι συνδέονται μέσω βομβητή μεταξύ τους και με παράλληλο δίκτυο εκτελεστικών υπαλλήλων. Η λειτουργία είναι μεγαλοφυώς απλή:

Με το που θα αναγνωρίσει το λογισμικό του ΣΩΠΑ κάποιον στο Facebook με δράση κατά αυτού ή της ΠΙΠΑ (πχ να έχει κρυπτικά αναρτήσει στο status του το άσμα του Μπουγά "Πάρε μου μια πίπα" αμέσως ενεργοποιείται ο μηχανισμός ταυτοποίησης:

 • Ανώτατος επιστήμων μπαίνει στο προφίλ του υπόπτου και φιλικά τον καμακώνει μέχρι ν' αποσπάσει διεύθυνση κατοικίας ή ραντεβού.
 • Αν αυτό αποτύχει τον παρακαλεί θερμά τάζοντάς του ανθοδέσμη και τρελίτσες.
 • Το υποψήφιο θύμα τελικά θα παραπλανηθεί.
 • Απ' τη στιγμή που το ΣΩΠΑ κατέχει τη διεύθυνσή του ατόμου ένας βομβητής χτυπάει στον πλησιέστερο προς το θύμα συνεργάτη του ΣΩΠΑ.
 • Στο βομβητή αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας ή τόπος ραντεβού. Ο συνεργάτης συλλαμβάνει τον ύποπτο χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού ή τις μασχάλες του.
 • Το άτομο μεταφέρεται στα κεντρικά του ΣΩΠΑ για ανάκριση.
 • Το ΣΩΠΑ τον επιπλήττει για τη δράση του και τον φιμώνει με δίμηνες κάλτσες από αγρότη με μυκητίαση. Οι κάλτσες γράφουν "ΣΩΠΑ" ή ΠΙΠΑ αναλόγως το αδίκημα.
 • Το θύμα ομολογεί και δεσμεύεται να εργαστεί για την υπηρεσία εφεξής
 • Αν αρνηθεί υποχρεώνεται να κάνει bungie jumping με μιχίνα στο λαιμό πάνω από πισίνα με υποσιτισμένα πιράνχας

ΑντιδράσειςΕπεξεργασία

Ανθρωπιστικές, μη κυβερνητικές, μη κερδοσκοπικές, αστικού δικαίου, υπό την αιγίδα του δήμου, οργανώσεις εγέρθηκαν παράλογα απέναντι στο σωτήριο νομικό πλαίσιο. Διαδηλώσεις, εκδηλώσεις, είσαι-ότι-δηλώσεις- και λοιπές παντιέρες υψώθηκαν για να υποστηρίξουν ότι έτσι καταπατάται το δικαίωμα της ιδιωτικότητας και λοιποί αστικοί μύθοι.

Η τελική νίκηΕπεξεργασία

Όλοι οι εξεγερθέντες οδηγήθηκαν στα κεντρικά του ΣΩΠΑ (και κάποιοι πήγαν στην ΠΙΠΑ) όπου και υπεβλήθησαν στις ανθρωπιστικές της μεθόδους. Τελικά το νομοσχέδιο θεσπίστηκε παμψηφεί και με τεράστια λαϊκή αποδοχή. Το παρόν γλήμμα παρόλαυτά καταψηφίστηκε για την έλλειψη χιούμορ του κι έτσι έθεσε υποψηφιότητα για το Χορό των Ανέμων όπου εξασκείται στο τσάρλεστον.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.