Αν εννούσατε το τραγούδι Scream του Μάικλ Τζάκσον, μπορείτε να το ακούσετε εδώ.


Δημιούργημα του Πλάσματος Μ. Ο Ακατανόμαστος το είχε σαν παιδί του και γράφω "το είχε" γιατί σκοτώθηκε σε μονομαχία με τον Τσακ Νόρις.

Πώς ξεκίνησαν όλαΕπεξεργασία

 
O Scream με τη ζωντανή μορφή του.

Ο Ακατανόμαστος μόλις είχε βγει από το φέρετρό του, είχε πάρει την καθιερωμένη ποσότητα αίματος και καταπιάστηκε με την αγαπημένη του τέχνη, το βουντού. Καθώς ακουμπούσε τη βαλιτσούλα με τα υλικά στο τραπέζι του ήρθε μια τρομακτική ιδέα. Αποφάσισε να ζωντανέψει την κούκλα που θα έφτιαχνε. Δεν το είχε ξαναεπιχειρήσει, αλλά είχε κάτι παλιά ξόρκια στο συρτάρι του. Έβαλε όλη του την τέχνη σε εκείνο το κουκλάκι. Όταν τελείωσε θαύμασε το αποτέλεσμα: ένα κουκλάκι με ολόλευκη μακρόστενη μούρη και ένα απλό αλλά κομψό μανδύα ως τα πόδια. Του πρόσθεσε ένα καλά ακονισμένο σπαθί και το άφησε κάτω. Επειδή είχε αρχίσει να ξημερώνει αποφάσισε να πάει για ύπνο. Φεύγοντας χάιδεψε το δημιούργημά του λέγοντας: "Θα τρόμαζες οποιονδήποτε σε έβλεπε. Θα σε λέω Scream. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;" είπε και έφυγε.

Τη νύχτα εκείνη λοιπόν (σύμφωνα με υπολογισμούς ήταν Παρασκευή και 13) ο Scream ζωντάνεψε. Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες καθώς είναι εξαιρετικά φρικιαστικές. Το ρεζουμέ είναι ότι εκείνη τη νύχτα ένας δαίμονας εγεννήθη.


Πώς συνεχίστηκαν όλαΕπεξεργασία

Τα μεσάνυχτα το επόμενο βράδυ, όταν και σηκώθηκε ο Ακατανόμαστος, είδε το δημιούργημά του ολοζώντανο και από τη χαρά του δεν ξεζούμισε κάποιον από τους αιχμαλώτους του στο μπουντρούμι του. Θέλοντας να είναι ο Scream ελεύθερος να πράξει ό,τι εκείνος θέλει, του άνοιξε διάπλατα την πόρτα. Προηγουμένως όμως τον ακούμπησε με την παλάμη του και του μεταβίβασε το 1/1.000.000 των δυνάμεών του. Αυτό όμως ήταν αρκετό και έκανε τον Scream πανίσχυρο. Αυτός προσπάθησε να χαμογελάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Παράτησε την προσπάθεια και βγήκε έξω να τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα...

Από εκείνη τη νύχτα και κάθε νύχτα επί 13 μήνες, ο Scream έσπειρε το θάνατο σε κάθε εχθρό του δημιουργού του. Σύντομα όμως ξέφυγε από τα όρια και απειλούσε όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως. Έγινε το σύμβολο του απόλυτου τρόμου σε σημείο που έφτασαν μερικοί να τον συγκρίνουν με τον Ακατανόμαστο.

Πώς τέλειωσαν όλαΕπεξεργασία

 
Ο Τσακ Νόρις κολλάει το κεφάλι του Scream στο τζάμι. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί ένα νανοδευτερόλεπτο πριν αγγίξει ο Τσακ Νόρις το γυαλί.

Τότε έκανε ένα σοβαρό λάθος. Ισχυρίστηκε πως μπορούσε να πιει περισσότερες μπύρες από τον Τσακ Νόρις. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το μέρος ορίστηκε να είναι ένα εγκαταλειμμένο σπίτι έξω από την Αθήνα. Το γεγονός μεταδόθηκε απευθείας από το Mega. Η μονομαχία ξεκίνησε με τον Scream να κάνει προσβλητικά αστεία για τα μούσια του Τσακ Νόρις. Αυτός όρμησε όμως το σπαθί του Scream δεν τον άφηνε να πλησιάσει. Ο Τσακ Νόρις ορμούσε συνεχώς μα δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. "Σκληρό το λες εσύ αυτό;" πέταξε ο Scream. Τότε ακριβώς θύμωσε ο Τσακ. Έφτυσε κατάχαμα (τι άνδρας!) και επιχείρησε την Στριφογυριστή κλοτσιά. Αυτό ήταν. Ο Γόνος του Κακού, ο Δαίμονας με τη Λευκή Μάσκα, ο Scream πέθανε ακαριαία.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.