Η Stellar Stone ή Αστρόπετρα ή Στουρναρόπετρα είναι (λάθος, ήταν!) μια αμερικάνικη εταιρία παιχνιδιών και όπλων μαζικής καταστροφής με τα εργοστάσια της στην Ουκρανία και κάπου αλλού. Ιδρύθηκε το 2000 από τον Σεργκέι Τίτοφ και τον Βλαντιμίρ Λένιν και έκλεισε με μεγάλη επιτυχία το 2004, μετά τους Ελληνικούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που έγιναν στην Ελλάδα. Η Stellar Stone είχε πρώτη την ιδέα να φτιάξει ένα όπλο μαζικής καταστροφής, με σκοπό τον μαζικό εμπρησμό των εγκεφαλικών κυττάρων. Έτσι εμφανίστηκαν τα σχέδια για το Lineage, αλλά αυτοί της εταιρίας ήταν τόσο χλιμίτζουρες που άφησαν τα σχέδια να κλαπούν. Έχοντας τα εργοστάσια στην Ουκρανία, η εταιρία προσπάθησε έπειτα να φτιάξει φτηνιάρικα άθλιας ποιότητας παιχνίδια, με σκοπό την πληρωμή του χρέους που είχαν στους Ελ.

Το παιχνίδι με τις νταλίκεςΕπεξεργασία

Έτσι το 2003 κυκλοφόρησαν ένα αγωνιστικό παιχνίδι με τίτλο "Big Rigs: Over the Road Racing". Στο παιχνίδι αυτό ο καμένος παίχτης είχε στην κατοχή του ένα φευγάτο φορτηγό, που θα μετέφερε παράνομο φορτίο, όπως καραμέλες και δωδ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Θα έτρεχε σαν τον διάολο στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής και θα μετέφερε το φορτίο αυτό, φροντίζοντας να φτάσει πριν από τους ανταγωνιστές και να μην τον συλλάβει ο Αστυνόμος Σαΐνης. Ευτυχώς όμως η νταλίκα ήταν μαγική. Μπορούσε να περάσει μέσα από τοίχους, δέντρα, άλλες νταλίκες και γέφυρες χωρίς γρατσουνιά. Ο ανταγωνιστής σου δεν ξεκινούσε ποτέ από την αφετηρία και ο Αστυνόμος Σαΐνης έτρωγε ντόνατς. Η νίκη ήταν σίγουρη.

Ωστόσο πολλοί ξενέρωσαν από την ευκολία του παιχνιδιού και το έκραξαν ως το χειρότερο ever. Ακόμη και οι Manowar έβγαλαν ένα τραγούδι με ηρωικές μάχες ενάντια στις νταλίκες. Κι όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εταιρία, την επόμενη μέρα έκλεισε.


Για τους σωβρακοφανείς υπάρχουν τα δήθεν σοβαρά άρθρα Big Rigs: Over the Road Racing και Stellar Stone από την Βικιπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία της Φρικηπαίδειας


Είπαν...Επεξεργασία

“Όταν τελειώσει, ξυπνήστε με”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το παιχνίδι με τις νταλίκες


“Αφού δεν τρώγεται δε με ενδιαφέρει”

- Κωνσταντίνος Καραμανλής

“Καλή συνέχεια Stellar Stone”

- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.