Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
αυτόν τον γελοίο "και καλα γκοθά" της κακιάς ώρας.

Το παρόν άρθρο προορίζεται για φρίχτες... για τους δήθεν σοβαρούς δείτε εδώ δίπλα


Pήσεις (αναφορές διασήμων για το Τόκιο Χοτέλ)Επεξεργασία

“Όμορφο είναι... ΕΜΟ ΞΕ-ΕΜΟ, αν δεν είναι τελικά άντρας θα το πηδήξω”

- ο ανεπανάληπτος Γκουσγκούνης για το Τόκιο Χοτέλ

“Αχ! καλέ! Θέλω να του μοιάσω! Είναι πανέμορφο... δεν συμφωνείς και εσύ κολούμπο?”

- το Βασίλειο Κωστέτσο για το Τόκιο Χοτέλ

“Καλά ε! Θεά! Θεά η τραγουδίστρια! Π0υ/\@κ1 μου εσύ!... γαμώτο πάλι με κόψανε. Τι είπα? Πουλάκι μου είπα... μόνο όταν τα λέω εγώ με κόβουν”

- ο Ηλίας Ψινάκης για το Τόκιο χοτέλ

“Ρε αυτό δεν είναι απέναντι από το Χοτέλ Καλιφόρνια?”

- η sn00by για το Τόκιο Χοτέλ

“Νομίζω... έτσι όπως κοιτάς την Αμερική στο χάρτη, είναι προς τα αριστερά μετά τη θάλασσα”

- Χρήστης:FrikiLinuks για την πρόεδρο της Βουλής των noob

“...Ποιά Τόκια Χοτέλ μου λες τώρα. Εγώ μένω στα Ριτς και στα Σέρατα όταν πάω Αμερική”

- Η Άντζελα Δημητρίου για τους Τόκιο Χοτέλ

Θα πουν για το Τόκιο ΧοτέλΕπεξεργασία

“Σκύψε ευλογημένο... τώρα που'ναι σηκωμένο...”

- επίσης ο ανεπανάληπτος Γκουσγκούνης για το Τόκιο Χοτέλ αν τελικά δεν είναι άντρας

Γαργαλιστικές (SMocking.gif) φωτογραφίες για το Τόκιο ΧοτέλΕπεξεργασία

φωτο1: εδώ βλέπουμε το ανορεξικό Τόκιο Χοτέλ να νομίζει ότι τραγουδά...(στην πραγματικότητα ρεύεται στο μικρόφωνο) Φαίνεται ότι η ανορεξία του το έχει κάνει τόσο κοκκαλιάρικο, που για να τραγουδήσει θέλει ντουντούκα... Δεν του βγαίνει αλλιώς η φωνή...

το ανορεξικό Τόκιο Χοτέλ τραγουδά...

φωτο2: εδω βλέπουμε το Βασίλειο Κωστέτσο... Είναι βριλ ελληνικής καταγωγής, που ανήκει στο ίδιο είδος με το Τόκιο Χοτέλ, αλλά σε όχι τόσο προχωρημένο στάδιο εξέλιξης... Θέλει να γίνει ίδιο με το Τόκιο Χοτέλ και όπως βλέπετε κοντεύει να το καταφέρει... Ετοιμαστείτε να αποκτήσουμε και ελληνικό Τόκιο Χοτέλ...(οϊμέ!)

το Βασίλειο Κωστέτσο... θέλει να μοιάσει στο Τόκιο Χοτέλ...

φωτο3: εδώ βλέπουμε το(το ή την?) ανορεξικό Τόκιο Χοτέλ σαν ΕΜΟ...δεν του έφτανε η ανορεξία, θέλει να γίνει και ΕΜΟ...

το ανορεξικό Τόκιο Χοτέλ ΕΜΟ...

Γαργαλιστικές (SMocking.gif) λεπτομέρειες για την αρχή του Τόκιο Χοτέλ- γενικές πληροφορίεςΕπεξεργασία

Τokio Ηotel είναι ένα ξενοδοχείο στο Τόκιο, αυτό με τα δωμάτια-θαλάμους (capsule hotel)... ξέρετε ποιό εννοω? Γιατί όμως ονομάστηκε έτσι το συγκροτημα? Θα σας πω! Οι φίλοι μας γνωρίστηκαν σε αυτό το ξενοδοχείο στο Τόκιο γιατί ένας πλούσιος είχε καλέσει τις πόρνες του ξενοδοχείου έτσι στείλανε τα 4 μέλη του συγκροτήματος που με τα κωλοτράγουδά τους μας τα κάναν 3. Του πλούσιου τελικά του άρεσαν, οπότε τα κάλεσε να μείνουν στο ξενοδοχείο. έτσι νοικιάσανε έναν θάλαμο και μείνανε (μείνανε και τα 4 μαζί σε εναν θάλαμο 1μισι επί τρία με 1μισι μέτρο ύψος... βλέπετε όντας το ένα ανορεξικό δεν έπιανε και πολύ χώρο). Τους άρεσε η ατμόσφαιρα (όλα μαζί σφιχταγκαλιασμένα να παλαμαριάζονται μεταξύ τους, μέσα σε εναν θάλαμο) οπότε σκέφτηκαν το καλλιτεχνικό "Τόκιο Χοτέλ". Είναι όλοι ψωλοαρπάχτρες και γαργαρολάτρηδες. Στα εστιατόρια μαλώνουν για το ποιος θα φάει πρώτος τη γαρίδα γιατί εντός και εκτός εστιατορίου είναι το αγαπημένο τους φαγητό. Τις προάλλες στην ψησταριά του κυρ-Μπάμπη μαλώναν ποιος θα φάει πρώτος το ωραίο του κοντοσούβλι (μακρυσούβλι για την ακρίβεια). Στο δρόμο όταν περπατάνε ψάχνουν από πού θα τους έρθει η περιστέρα.

Κοινωνικός σχολιασμός- κοινώς κουτσομπολιόΕπεξεργασία

Κανείς δεν ξέρει τι φύλο είναι ο/η τραγουδιστής/τραγουδίστρια... λέγεται ότι είναι άντρας, αλλά οι φωτογραφίες λένε άλλα... Πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι είναι βριλ (ο συγγραφέας ζητά συγγνώμη από την πρόεδρο των noob για τον χαρακτηρισμό, αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο—βλέπε Συζήτηση:Tokio hotel). ανήκει στους πρώην γκόμενους του Λέγκολας, και απέβαλλε τα κουρδουμπούλια του με αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όσοι το βλέπουν για πρώτη φορά, αναφωνούν: "ωραία κοπελιά είναι αυτή". Όταν όμως μαθαίνουν ότι "τυπικά" θεωρείται άντρας, από το σόκ που παθαίνουν, οι περισσότεροι γίνονται gay, ή, τζιβιτζιλούδες αν πρόκειται για γυναίκες...

Το Τόκιο Χοτέλ στην πραγματικότητα λέγεται Βill Κaulitz (kauli-tz>> καυλί-τζ). Βέβαια όπως ήδη έχουμε πεί, και όπως έχετε και εσείς καταλάβει, δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό σε όλους μας καυλί. Κρίμα το όνομα δηλαδή...

Το Τόκιο Χοτέλ έχει και δίδυμο αδερφάκι, που ονομάζεται Τom Κaulitz (kauli-tz>> καυλί-τζ)... ωχ! Η επίθεση των κλώνων του Τόκιο Χοτέλ!...

Ο Τom Κaulitz δεν μοιάζει με κοπελιά, όπως το Βill Κaulitz. Γι'αυτό και βάλαμε το αρθρο Ο μπροστά από το όνομά του.

Αυτό το πράγμα (το Τόκιο Χοτέλ) όπως βλέπετε είναι τελείως ΕΜΟ. Έχει τη χαρακτηριστική μαλλούρα με φράντζα και έχει βαμμένα μαύρα τα μάτια. Σε όλη την καθημερινότητά του, ή, κλαίει, ή, απλά έχει το κενό βλέμμα της αγελάδας. Σπάνια γελάει και αυτό μόνο όταν το φωτογραφίζουν. Τα ρούχα (σχεδόν πάντα σε αποχρώσεις του μαύρου) θυμίζουν "γκοθά", ή, "πάνκ", αλλα δεν ξεγελούν κανέναν. Είπαμε: "είναι τελείως ΕΜΟ". Επίσης φαίνεται να πάσχει και από ανορεξία. Εύκολα βλέπετε από τις φωτογραφίες ότι είναι ένα κιλό και μισό.

ΚαριέραΕπεξεργασία

Το Τόκιο Χοτέλ εκτός από καριέρα ΕΜΟ και πρώην γκόμενου του Λέγκολας, υποτίθεται ότι έχει κάνει καριέρα και στο τραγούδι. Λέμε υποτίθεται, γιατί εκτός του ότι μοιάζει με κοπελιά, τραγουδάει και σαν κοπελιά. Τέτοια φωνή, ούτε σοπράνο να ήταν. Τι μουσική τραγουδάει? Μα φυσικά τι άλλο? Τραγουδάει μουσική... ΕΜΟ... σε όλα τα "τραγούδια" του, ή, κλαίει, ή, έχει το κενό βλέμμα της αγελάδας. Όλα του τα βιντεοκλίπ αλλά και τα τραγούδια του είναι μουντά και καταθλιπτικά. Μοιάζουν με ταινία με τη Μάρθα Βούρτση πρωταγωνίστρα. Ακόμα αν προσέξετε τα βιντεοκλίπ, στα περισσότερα από αυτά, ο φωτισμός έχει μία απόχρωση του πράσινου (ο ελάχιστος που υπάρχει, γιατί μάλλον ξέχασαν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και τους το'κοψε). Πιθανόν ο σκηνοθέτης να είναι βάζελος, οπότε και θέλει πράσινο φωτισμό. Τα βιντεοκλίπ του Τόκιο Χοτέλ είναι, εκτός των άλλών και πολυέξοδα στο γύρισμα. Υπάρχει ένα σπάνιο δείγμα βιντεοκλιπ, που δείχνει το Τόκιο Χοτέλ να τραγουδά μέσα σε μία διαλυμένη τουαλέτα (φαίνεται καθαρά ο νιπτήρας σε πολλές σκηνές). Ένα άλλο βίντεο το δείχνει στην ταράτσα ενός κτιρίου, να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει (δε θέλουμε να σας πούμε αν τελικά αυτοκτονεί γιατί θα ηταν σπόιλερ δείτε το παρακάτω μόνοι σας). Για να γυριστούν αυτά τα βίντεο, κόστισαν (σύμφωνα με έγκυρες πηγές), 100 ευρώ. 50 για τους εργάτες που διέλυσαν την τουαλέτα (η τουαλέτα ήταν δημόσια οπότε ήταν δωρεάν), και 50 για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου για να κάνουν χρήση της ταράτσας.

Το Τόκιο Χοτέλ, για να τιμηθεί σαν το ΕΜΟ βριλ και πρώην γκόμενος του Λέγκολας που έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης, απέκτησε και κέρινο άγαλμα στο μουσειό Madame Tussaud. Σίγουρα πάντως θα τους ήρθε πολύ οικονομικά, μιας που θα χρειάστηκαν ελάχιστο κερί για να φτιάξουν το άγαλμα, καθότι όπως ήδη ξέρετε το Τόκιο Χοτέλ είναι ανορεξικό. Φήμες λένε ότι χρειάστηκε μόνο 1μισι κιλό κερί (όσο είναι και το "κανονικο" βάρος του Τόκιο Χοτέλ). Ο πιο προσβλητικός (για τους άντρες) τίτλος, του δόθηκε από κάτι τάκηδες του MTV. Του απένειμαν τον τίτλο "άντρας της χρονιάς" (τάκηδες δεν ειναι? τι άλλο θα έλεγαν?)... Ταλαίπωρε Τζώρτζ Κλούνεϊ... σε φάγανε τα ΕΜΟ βριλ... Πρέπει να πάρεις το αίμα σου πίσω...

2 από τις σημαντικότερες δισκογραφικές του επιτυχίες, λέγονται "scream"="κραυγή" (μάλλον κραυγή αγωνίας κάποιου που βλέπει το Τόκιο Χοτέλ στη σκηνή)

και "humanoid"="ανθρωποειδές" (εδώ μάλλον μιλάει για τον εαυτό του- καθότι βριλ που μοιάζει με άνθρωπο, και δεν θέλει να αποδεχτεί τη βριλ καταγωγή του)

Για πολλές από τις επιτυχίες του στο τραγούδι, το Τόκιο Χοτέλ έχει πάρει και βραβείο χρυσού πιγκουίνου (όχι χρυσού φοίνικα... μην το μπερδεύετε με τον Αγγελόπουλο)... Ναι, και όμως υπάρχει βραβείο χρυσού πιγκουίνου... λέτε να λατρεύει κρυφά τον σατανικό πιγκουίνο?

Δείγματα της ανυπέρβλητης καριέρας του Τόκιο ΧοτέλΕπεξεργασία

'Το βίντεο με το Τόκιο Χοτέλ στην τουαλέτα (ο νιπτήρας φαίνεται στο δεξί μέρος του βίντεο): αλλιώς γνωστό και ως, βίντεο του κώλου, ή, βίντεο για χέσιμο. Με το "rescue me", μάλλον εκλιπαρεί να το σώσουμε από την εξαντλητική μουργκάνα που το έχει πιάσει (ούτε το ΕΜΟ'dium δεν είχε αποτέλεσμα). Φημολογείται ότι το ίδιο το Τόκιο Χοτέλ προκαλεί στον εαυτό του μουργκάνα και εμετό, για να παραμείνει ανορεξικό. Αν έχετε φάει μην το δείτε, γιατί είναι μία αηδία. Δεν δείχνει τίποτα για μουργκάνα και εμετό, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο αηδιαστικό.


Το βίντεο με το Τόκιο Χοτέλ στην ταράτσα ενός κτιρίου, να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει:

ΠΡΟΣΟΧΗ: στο τέλος αυτού του τραγουδιού, το βίντεο θα αυτοκαταστραφεί (θα αυτοκτονήσει, μαζί με το Τόκιο Χοτέλ... γιεεεααα!!! Ναι το Τόκιο Χοτέλ στο τέλος αυτού του βίντεο αυτοκτονεί!!! Ζήτωωω!!!)

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

Αν φτάσατε μέχρι εδώ, καλύτερα να μην δείτεΕπεξεργασία