“Ακόμα κλαίω...”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το Τουάιλαϊτ αφού το παρακολούθησε.

“Να πάτε να βαμηθείτε. Τα αληθινά βαμπίρ βαμάν γκόμενες, δεν τις αποφεύγουν.”

- Ο Κόμης Δρακουλας αφού έμαθε για το Τουάιλαϊτ...

“ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΤΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΝΤ!!!”

- Η Κατερίνα αφού είδε το Τουάιλαϊτ για 127η φορά...

“ΤΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΪΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΠ!!!!!”

- Η Κατερίνα αφού είδε το Νιού Μουν για 84η φορά...

“Ρε παιδιά ποιος θα είναι ο μαμιάς στην άλλη ταινία? (αν θέλετε μπαίνω εγώ!)”

- Ο Σαμαράς για τα φάνγκερλσς της ΝΔ

“τα αληθινα βαμπιρ πινουν ΑΙΜΑ, οχι χυμους φρουτων!... GGAAAAAAAAYYYYYYYY!!!...

- ενας βαρεμενος γκοθας για το twilight
Αυτό ήταν το προμότινγκ πόστερ του Τουάιλαϊτ, πριν αποφασιστεί να γίνει ταινία.

Το Τουάιλαϊτ, δημιουργήθηκε από τον ΟΥΙΤΖΙ περίπου το 1700 π.Χ.. Ο ΟΥΙΤΖΙ εκείνη την εποχή είχε βάσεις σε όλη την Γη. Σε αρκετά μέρη όμως παρατήρησε ιδιαίτερη δυσκολία στο να ελέγξει τους εγκεφάλους των ανθρώπων. Η χώρα στην οποία είχε την μεγαλύτερη δυσκολία να κατακτήσει, ήταν οι Η.Π.Α.. Ένας μεγάλος τσάλεντζερ τον περίμενε στην Αμερική. Αυτός ο αντίπαλος είχε το κωδικό όνομα, Boxxybabee, ή σε συντομία Boxxy. Η Μπόξξυ ήταν και αυτή ένα ον που δημιουργήθηκε από τα κύτταρα του Κθούλου. Ο ΟΥΙΤΖΙ, που τότε δεν είχε υλοποιηθεί ακόμα, χρησιμοποιώντας τους Γιαπωνέζους στην NINTENDO, έφτιαξε με την ίδια τεχνική που θα χρησιμοποιούσε αργότερα για να φτιάξει το Σούπερ Μάριο, μία ταινία, με το όνομα Τουάιλαϊτ, ή Twilight.

Επιδράσεις του Τουάιλαϊτ στον ΟργανισμόΕπεξεργασία

Το Τουάιλαϊτ, είχε ιδιότητες υπνωτικές. Βλέποντας λίγα λεπτά από αυτό, οποιοσδήποτε θα υπνωτιζόταν, και θα ακολουθούσε σαν σκλάβος τις εντολές του ΟΥΙΤΖΙ. Ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτήν την ταινία, είναι κορίτσια από 12 εώς 20 χρονών. Οι άντρες έχει αποδειχτεί πως έχουν μία ορμόνη που τους δίνει περιστασιακά μια προστασία κατά του υπνωτισμού μέσω του Τουάιλαϊτ. Αυτή η ορμόνη έχει το όνομα ΑΤΚ-858ΚΟΡΕΚΑ ή ΑντιτουαΪλαλαϊτίνη. Μερικές φορές η κατανάλωση ΜακΝτόναλντς αυξάνει την παραγωγή αυτής της ορμόνης, αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν βρει τον

 
To τουάιλάιτ σε κρίση ταυτότητας

λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό. Το Τουάιλαϊτ επίσης δεν μπορεί να υπνωτίσει:

Το Τουάιλαϊτ εν ΔράσειΕπεξεργασία

 
Αυτός είναι ο μάγκας που ακούει στο όνομα Έντουαρντ. Οι φάνγκερλς τείνουν να τον αποκαλούν έτσι ακόμα και σε εμφανίσεις του σε άλλες ταινίες.

Αφού η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, έγινε Μλοκ Μπάστερ. Μέσα σε 2 μέρες, χιλιάδες νεαρές κοπέλες έγιναν Γκοθ, Emo, και άλλα τέτοια. Η λέξη που χρησιμοποιούσε ο ΟΥΙΤΖΙ, ήταν το "'Εντουαρντ", το οποίο είναι το όνομα του πρωταγωνιστή. Με το άκουσμα του, κάθε άνθρωπος σε κάθε γωνία του κόσμου που είχε δει το Τουάιλαϊτ, θα έτρεχε στον ΟΥΙΤΖΙ σαν σκύλος προς το αφεντικό του που τον καλεί με σφυρίχτρα. Έτσι, και η Μπόξξυ, εφόσον και αυτή ήταν μία κακόμοιρη έφηβη, υπέκυψε στην μαγεία του Τουάιλαϊτ. Έτσι ο ΟΥΙΤΖΙ και οι Γιαπωνέζοι μπορούσαν τότε να καταλάβουν με άνεση τις Η.Π.Α..

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την τεράστια επίδραση της ταινίας στην παγκόσμια λογοτεχνία και κινηματογράφο, με διάφορους τύπους που ίσως έχετε ακουστά, όπως ο Μπραμ Στόουκερ, η Χάμερ Φιλμς, ο Μπελλα Λουγκοσι, και ο Κρίστοφερ Λη (ποιοι είναι αυτοί;) οι οποίοι καταέκλεψαν και αντέγραψαν το μύθο του Βαμπίρ. Τα ίδια έκαναν και παιχνιδοποιοί, όπως η Κονάμι που αφού είδε τη ταινία έβγαλε το παιχνίδι Καστλεβάνια για το Εν Η Ες, και οι Σιλικονοπότες με το Μπλαντ Όμεν.

Το λογοτεχνικό ΤουάιλαϊτΕπεξεργασία

Πρόκειται για βιβλίο, που το περιεχόμενο του δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο. Έχει γίνει ανάρπαστο σε κυρίως μεγάλες ηλικίες 40+ καθώς αυτά που εχουν γραφτεί σε αυτό απευθύνονται σε άτομα ώριμα, συνειδητοποιημένα που ξέρουν να κρίνουν, που αξιολογούν, που σκέφτονται, που τους αρεσουν οι νύχτες με πανσέληνο, που την βρίσκουν με βρυκόλακες και που γουστάρουν να κάνουν σεξ και μετά να τους πίνουν το αίμα ψυχάκικα χορτοφάγα βαμπίρ.

Πλοτ του ΤουάιλαϊτΕπεξεργασία

 
Το καστ του Τουάιλαϊτ.

Το Τουάιλαϊτ, ας μην ξεχνάμε πως είναι και αυτό μία ταινία. Έτσι και αυτό έχει υπόθεση.

Πρωταγωνίστρια είναι η Μπέλλα, εγγονή του Μπέλα Λουγκόζι και ανηψιά του Καράμπελα. Η μητέρα της Μπέλλας όμως, φοράει τα κέρατα στον άντρα της, και παντρεύετε άλλον. Περιμένετε, πάω να πάρω χαρτομάντιλα... οκέι, γύρισα, λοιπόν, που λέτε η Μπέλλα έτσι μετακομίζει σε ένα κωλοχώρι του κερατά δίπλα στα Σκόπια, το Φορκς, ή Πιρούνια για κάποιους. Κάποιοι ισχυρίζονται πως το χωριό αυτό παράγει φέεεεεεεεεταααααα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο... Εκεί στο σχολείο, συναντάει κάτι παραπληγικά που ισχυρίζονται πως έχουν συναντήσει τον Τσακ Νόρις. Αν και όλο το σχολείο βλεπει την Μπελλα σαν τη ανθρώπινη ενσάρκωση του Τσακ και πέφτει να την προσκυνήσει, εκείνη με υπέρμετρη μετριοφροσύνη τους αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι και ένας τυπάς γαμάτος που ακούει στο όνομα Έντουαρντ. Αυτός λέγεται πως είναι πρόγονος του Σάκη Ρουβά. Γράφει την Μπέλλα στα π@π@ρια του και γενικώς της φέρεται σαν να έχει χολέρα ή σαν να βρωμάει σκατά. Πρωταρχικά νομίζαμε πως ήταν μαλάκας ή γκέι που αποφεύγει μία τέτοια γκομενάρα. Ένα μεσημέρι που σχόλασε το σχολείο, η Μπέλλα αφηρημένη όπως ήταν, έπεσε πάνω σε ένα αμάξι. Ο Έντουαρντ όμως με μια κλωτσιά Τσακ Νόρρις έσπασε το αμάξι στα δύο και έσωσε το ηλίθιο. Από τότε η Μπέλλα τον ακολουθεί από πίσω σαν το κοπρόσκυλο, σπάζοντας του τα νεύρα. Όσο προχωράει η πλοκή, αποκαλύπτεται πως ο Έντουαρντ, είναι βαμπίρ που λαμπυρίζει στο φως της ημέρας (Ναι. Αυτό που ακούσατε). Τελικά τα φτιάχνουν με την Μπέλλα και πάνε σε ένα μαγικό δάσος που ο Έντουαρντ αποκαλύπτει στην Μπέλλα τα προσόντα του. Μην πάει πουθενά το μυαλό σας. Η Μπέλλα, τότε γίνεται ο στόχος ενός εχθρικού βαμπίρ και την προστατεύει ο Έντουαρντ... και... και... ΓΟΥΑΑΑΑ!!! Περιμέντε, να σταματήσω να κλαίω... σνιφ... οκέι... τώρα που λέγαμε... ή μάλλον, ας μην το σποϊλάρουμε. Δείτε την ταινία μόνοι σας.

Το καστ της ταινίαςΕπεξεργασία

Μπέλλα Σουάν: Η ομορφότερη, εξυπνότερη και γενικώς γαμηστερότερη γκόμενα του γαλαξία. Όλοι οι άντρες σφάζονται γι' αυτή και όλες οι γυναίκες τη μισούν λόγο κακίας και ζήλιας. Λέγεται πως υπήρξε γκόμενα του Τσακ Νόρρις και ότι μαζί του έχασε τη παρθενιά της, πράγμα που κρύβει από τον Εντουαρντ. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι κάποτε ο Τσακ της έδωσε στριφογυριστή κλωτσιά και αυτό της προκάλεσε διάφορες παρενέργειες, όπως μια παράξενη αναπηρία η οποία την εμποδίζει να περπατήσει ίσια (ή απλώς να περπατήσει) ένα μέτρο χωρίς να πέσει κάτω. Πρόσφατα, επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι ο λόγος για τον οποίο ο Έντουαρντ δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό της (ναι, κάνει και τέτοια ο μπαγάσας) είναι ότι απλώς δεν υπάρχει.

Εδουάρδος "Εντουαρντ" Κούλλεν: Ο πρωταγωνιστής και γκόμενος της Μπέλλα. Ισχυρίζεται ότι είναι βαμπίρ, αν και δεν παρουσιάζει κανένα από τα γνωστά χαρακτηριστικά. Τρώει μόνο ελάφια και περήφανα παραδέχεται ότι είναι παρθένος, αφού περίμενε εκατό χρόνια μέχρι να βρει την κατάλληλη γυναίκα. Επίσης έχει την ανεπανάληπτη ικανότητα να λαμπυρίζει σαν τραγουδίστρια σκυλάδικου που έχει λουστεί με γκλίτερ, κάθε φορά που τον βλέπει ο ήλιος. Κάνει διάφορα ρομαντικά πραγματα, όπως το να κάθεται και να κατασκοπεύει την Μπέλλα όταν κοιμάται και να της λέει ιστορίες για το πόσο θέλει να της πιει το αίμα, κάτι το οποίο κάνει το ανώμαλο να καυλώνει και να της τρέχουν τα σάλια.

Οι Κούλλενς: Οι Κούλλενς είναι οικογένεια βαμπίρ τα οποία στοιχειώνουν την άτυχη πόλη του Φορκς. Δηλώνουν φανατικά χορτοφάγοι, αν και είναι γνωστό ότι κρυφά σκοτώνουν αθώα ζώα του δάσους. Επίσης υποτίθεται ότι είναι αδέρφια, αν και γαμιούνται ότι ώρα θέλουν χωρίς αναστολές. Όλοι τους είναι χλωμοί σαν τα ζόμπι και κρυόκωλοι, με κιτρινωπά μάτια που αν και αλλάζουν χρώμα, περιέργως κανένας ποτέ δεν προσέχει.

Τσάρλι Σουάν: Ο χασισοπότης πατέρας της Μπέλλα. Σπάνια προσέχει τι γίνεται στον κόσμο, και αν και μένει μόνος για δεκαεφτά χρόνια δεν μπορεί να μαγειρέψει ή να καθαρίσει ούτε σε περίπτωση ζωής και θανάτου. Δεν υπάρχουν πολλά να αναφερθούν για αυτόν, καθώς περνάει τον περισσοτερο καιρο του ψαρεύοντας, κοιτώντας τα σύννεφα ή καπνίζοντας χασίς.

Τζέικομπ Μπλακ: Το ινδιανάκι με μαλιά σε χίππικο στυλ που δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο λογο ύπαρξης. Όπως όλοι οι άντρες του πλανήτη λιγουρεύεται την Μπέλλα και θα έκανε τα πάντα για να τη κατακτήσει.

ΣίκουελΕπεξεργασία

Το 2012, ο ΟΥΙΤΖΙ πρόκειται να επιστρέψει στον κόσμο με την παλιά του, ανακτημένη δύναμη, για να ξανακατακτήσει τον κόσμο. Όπως παλιά, έπρεπε να βρει ένα τρικ για να υπνωτίσει κόσμο. Για άλλη μια φορά αποφάσισε να κάνει μία ταινία. Έτσι, δημηουργήθηκε το Τουάιλαϊτ Νιού Μουν ή Νέα Σελήνη για τους πιο παραδοσιακούς. Αυτήν την φορά, εκτός από τον Έντουαρντ, έβαλε άλλον ένα μάγκα, τον Τζέικομπ. Ο Τζέικομπ είχε εμφανιστεί και στην προηγούμενη ταινία, αλλά δεν ήταν τίποτα παρά ένα ινδιανάκι που έφτιαχνε αμάξια. Τώρα ο τύπος επιστρέφει ακόμα και πιο αποτελεσματικός από τον Εδουάρδο, αφού είναι μονίμος τόπλες και πέρνει αναβολικά (έτσι για να έχουν οφθαλμόλουτρο οι δεκαεξάχρονες που βλέπουν τη ταινία). Έτσι όπως πριν, όταν ο ΟΥΙΤΖΙ λέει "Τζέικομπ" ή "Εντουαρντ"... ας μην τα ξαναλέμε.

Πλοτ του Νιού ΜουνΕπεξεργασία

 
Αυτό ήταν το προμόουτινγκ πόστερ.

Το έργο αρχίζει με την Μπέλλα να ρουφάει την Απόρριψη (πάρ'τα τσούλι) από τον Έντρουαρντ, ο οποίος σε μία απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει από τη Μπέλλα φεύγει μαζί με την οικογένεια του, τους Κουλλένς, από τα Σκόπια. Η Μπέλλα παθαίνει κρίση και μένει στο σπίτι της όλη μέρα, ακούγοντας Παντελίδη ενώ τα βράδια τσίριζε στον ύπνο της. Τελικά, από την αυπνία και τις πολλές τσόντες, αρχίζει να βλέπει παραισθήσεις. Κάθε φορά που πήγαινε να κάνει κάτι επικίνδυνο, έβλεπε ένα είδωλο του Χατζηγιάννη ο οποίος της έλεγε για πολυκατοικίες και τηλέφωνα και τέτοια. Σοβαρά τώρα, έβλεπε τον Έντουαρντ, ο οποίος την προειδοποιούσε. Τελικά για να ξεχαστεί, αποφάσισε να περάσει χρόνο με τον Τζέικομπ (εισάγετε κραυγές παθιασμένων fangirls εδώ). Φτιάχνουν κάτι μηχανάκια, αλλά τελικά και ο Τζέικομπ την παρατάει Στη συνέχεια η Μπέλλα μαθαίνει πως ο Τζέικομπ έχει την δύναμη να μεταμορφώνεται σε σκύλος. Λύκος. Ναι. Την πέφτει στην Μπέλλα, αλλά τελικά η Μπέλλα συναντάει την Άλις Κουλλέν, την αδερφή του Έντουαρντ, η οποία είχε μάθει για το νέο χόμπι της Μπέλλας, που ήταν το Μπάντζι Τζάμπιν (δεν σας το είπα? χωχωχω...). Έτσι ενημερώνεται πως ο Έντουαρντ πήγε στους Βουλτόρι, Βουτλίρου, Βολτούρι ή όπως στο διάολο λέγονται, οι οποίοι ήταν οι μάστορες των πολεμικών τεχνών των βαμπίρ, για να παραδοθεί και να πεθάνει από τις τύψεις που ένιωθε επειδή παράτησε την Μπέλλα. Οι Βολτούρι αρνούνται όμως όταν μαθαίνουν για τους προγόνους του Έντουαρντ, (εμ Σάκης λέμε, όχι αστεία) έτσι ο Έντουαρντ αποφασίζει να πάει να κάνει δημόσιο στριπτίζ (βλέπε αυτοκτονία). Όμως η Μπέλλα φτάνει τζαστ ιν τάιμ και του αλλάζει γνώμη. Έτσι γυρνάν στα σπίτια τους χαρούμενοι όλοι, και αφού ο Έντουαρντ συνηδητοποιεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει από τη Μπέλλα, της ζητάει να παντρευτούν... (ΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΙΙΛΕΕΕ ΤΟΥΑΪΛΑΪΤ ΦΟΥΤΟΥΓΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΟΛ).

Δεύτερο σίκουελΕπεξεργασία

Πλοτ του Εκλίπς (ή Εκλίψ, δεν είμαι σίγουροοος)Επεξεργασία

Στην τρίτη ταινία η Βικτόρια, βρικόλακας και μακρινή συγγενής του Μητσοτακέικου, φτιάχνει στρατό βρικολάκων για να εκδικηθεί την Μπέλα και τον Έντουαρντ. Στο μεταξύ η Μπέλα είναι εξοργισμένη επειδή έχει αρχίσει να γερνάει, να παχαίνει και να της πέφτουν τα μαλλιά και ο Έντουαρντ ακόμη αρνείται να την κάνει βαμπίρ. Στην γειτονιά μάλιστα ήδη παρομοιάζουν την Μπέλα με την Μαντόνα και το καινούριο της γκόμενο. Ο Έντουαρντ όμως δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο πριν παντρευτεί, ενώ αντίσταση φέρει και για την ολοκλήρωση της σχέσης του με την Μπέλα (κάτι που ίσως να της βούλωνε και το στόμα). Βλέπετε ο μούχλας θέλει πρώτα να την παντρευτεί και να κρεμάσει και το παρθενόπανο την πρώτη νύχτα του γάμου στο μπαλκόνι, ακολουθώντας πιστά τα έθιμα των Κάλεν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μπέλα έχει να αντιμετωπίσει το ξαναμένο κοπρόσκυλο-κοιτάξτε τι καλά αναβολικά παίρνω-Τζέικομπ, που την πολιορκεί συνεχώς, έχοντας καταλάβει τι κελεπούρι έχασε όταν την παράτησε. Η προσπάθεια της Μπέλας να χτυπήσει τον Τζέικομπ έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι ως τον ώμο, να πάθει ρίξη σπλήνας, να βγάλει πέτρες στα νεφρά, να τυφλωθεί, να μουγκαθεί καθώς και να πάθει λοίμωξη στο παχύ έντερο (έπαιρνε καλά αναβολικά ο κοπρίτης). Κι ενώ γίνονταν όλα αυτά, η μαστούρα αδελφή του Έντουαρντ η Άλις βλέπει σε όραμα την Βικτόρια και τον στρατό της να έρχονται. Έτσι τόσο οι βρικόλακες όσο και οι λυκάνθρωποι αρχίζουν προπόνηση κάτω από την καθοδήγηση του Τζάσπερ του γκόμενου της Άλις , που ήταν παλιός μαθητής του Τσακ Νόρις και ήξερε καλά τις πολεμικές τέχνες. Την μέρα της μεγάλης αναμέτρησης ο Τζέικομπ κι ο Έντουαρντ κρύβονται με την κατάκοιτη Μπέλα σε ένα τσαντίρι κάπου στα βουνά. Λίγο το σκηνικό που θύμιζε Brokeback Mountain, λίγο ο στενός χώρος, και ο Έντουαρντ και ο Τζέικομπ είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τα αγνά, τρυφερά, αντρικά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, πάνω από την ανύποπτη και κατάκοιτη Μπέλα. Εκείνη την στιγμή όμως η Μπέλα την αμολάει (η λοίμωξη που λέγαμε, βάλε το ότι είχε φάει βρώμικο με τζατζίκι) και αναγκάζονται να βγούνε έξω από το αντίσκοινο. Τότε αντιλαμβάνονται πως η Βικτόρια τους είχε βρει. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Βικτόρια σκοτώνει και τον Έντουρντ και τον Τζέικομπ. Η Μπέλα την γλιτώνει, καθώς την ώρα που πήγε να την σκοτώσει την ξαναμόλησε, κάτι που αποδείχθηκε ιδιαίτερα τοξικό για την Βικτόρια (βλέπε τζατζίκι-σκόρδο). Ακόμα και η υπερ-ταχύτητα της δεν την γλίτωσε από την κλανιά της Μπέλα (ως γνωστόν το κόψιμο είναι πιο γρήγορο κι απ' το φως). Οι υπόλοιποι βρικόλακες και λυκάνθρωποι δολοφονούνται από τον στρατό βρικολάκων αλλά και από την Κότα την Ντακότα, που μαζί με τους υπόλοιπους Βολτούρι είχανε έρθει να τιμωρήσουν τους Κάλεν γιατί είχανε παραβιάσει τον ιερό νόμο περί φλωριάς των βαμπίρ. Ευτυχώς η ταινία έχει happy end, καθώς η Μπέλα παθαίνει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου στην σκηνή (οι κλανιές που αμόλησε βλέπετε), με αποτέλεσμα έως και σήμερα να είναι ανίκανη να αντιληφθεί τι συνέβη (και έτσι γλιτώσαμε κλάψες χειρότερες από το New Moon).

ΧαραυγήΕπεξεργασία

Απλά ασχολίαστο

   Π  Σ  Ε

Θρησκεία


Θεότητες: Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας | Τσακ Νόρις | Ιησούς Βοσκός | Αντίχριστος | Θεός | Θεός Πέος | Άγιο Πνεύμα | Παναγία η Σουβλακοκρατούσα | Όσκαρ Ουάιλντ | Σταμάτης Γονίδης | Σουβλάκι Magnus | Βριλ | Μηνάς | Κθούλου | WEEGEE | Η Μεγάλη Μητέρα | Γκιύγκας | Μητέρα-Αγελάδα | Αόρατη Ροζ Μονόκερος
Κήρυκες / Ημίθεοι / Προφήτες: Λιακόπουλος | Έφη Θώδη | Ελένη Λουκά | Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | Μπομπ ο Μάστορας | Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν | Πρωτόπλαστοι | Πόντιος Πιλότος | Εφραίμ | Βελόπουλος | Μοναχός Παστίτσιος | Ο παπάς ο παχύς | Πρίαπος | Χ.Φ. Λάβκραφτ
Άγιοι: Οσία Παρθενία η Μετανοήσασα | Όσιος Ονούφριος ο Παρηγορητής | Ιωάννης ο Χρυσόστομος | Κοσμάς ο Αετός | Άγιος Μάμας | Άγιος Πέτρος | Άει σιχτίρ | Άη Λάιτερ | Άγιος Βασίλης | Άη Ποντ | Άη Φον | Άη Λάινερ | Άη οφ δε Τάιγκερ | Όλοι οι Άγιοι "Άη" μαζί | Άγιος Μόγλης | Άγιος Βαρουφάκιος ο Αιγινήτης - Πάτερ Μνημόνιος | Άγιος Φλώρος
Ιδεολογία: Ο Καιρός Γαρ Εγγύς | Δημιουργισμός | Παπάς:The Game | Ναζισμός | Χριστιανισμός | Μασόνοι | Μπαοκισμός | Ταβανισμός | Μαλβινισμός | Ιερά Εξέταση / Επανεξέταση | Δόγματα | Twilight | Homo Masturbalis | Αθεϊσμός | Βοδισμός | Οπίσθια Εναέρια Περιστροφή
Θρησκευτικές Οργανώσεις: Εκκλληστεία | Αδελφότητα του Κάμελοτ | Αδελφότητα της Πύρινης Μέδουσας | Αδελφότητα του Κρουασάν | Θύρα 13
Ύμνοι: Κάλαντα | Δευτέρα προσευχή | Ωδή εις τον Κθούλου | Χάκερ ημών | Κάρτερ ημών | Πιστεύω (σκέτο) | Πιστεύω του Θεού | Πιστεύω της Φρίκης | Πιστεύω της επιστήμης | Πιστεύω του φραπέ | Πιστεύω του Ikariam | Πιστεύω εις μίαν σούβλαν / εις έναν Μόγλην / εις ένα Gamato / εις έναν Γκολ | Ύμνος εις το Πάσχαν
Ιεροί Τόποι: Παράδεισος | Βατικανό | Άγιον όρος | Ναός του Κθούλου | Βαλχάλλα
Κι άλλες πίπες...
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.