Τα Windows Kinky είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Windows της Microsoft, η οποία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2008. Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι ο Kinky σχεδιασμός του, ο οποίος απαιτεί χρήστες με πολλά βίτσια. Το λειτουργικό Windows Kinky θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τη Kinky Cabaret Edition και την ενισχυμένη Kinky Prostitute Edition. Αναμένεται επίσης και η κυκλοφορία της έκδοσης για Servers με όνομα Kinky Enterprise Edition.

Screenshot από Windows Kinky.
μαζί με την αγορά μίας εγκατάστασης windows kinky, παίρνετε δώρο ένα ζευγάρι χνουδωτές χειροπέδες σε animal print
Η μπλε οθόνη του θανα΄του στα Windows Kinky

H πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων καθιστούν τα Windows Kinky κυρίαρχα στο χώρο των 69bit λειτουργικών. Με τη βασική Cabaret Edition θα υπάρχουν πολλές άλλες 69μπιτες εφαρμογές όπως Windows Malakia Player, Microsoft Porn Editor, MSN Hot Girls Search, Peosless Network connection Wizards, MSN Dirty Talker αλλά και παιχνίδια όπως το θρυλικό Psolitaire. Δεν θα λείπει βέβαια το μέχρι σήμερα άχρηστο HyperTerminal. Αναμένεται και βελτίωση του Adress Book για να ανταποκρίνεται στα νέα standards αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η είσοδος στα Windows θα γίνεται με τεστ DNA και οι χρήστες που θα έχουν αυθεντικά Windows θα μπορούν να κατεβάσουν τα αντίστοιχα με την εκδοσή τους ειδικά προγράμματα:

Χρήστες Kinky Cabaret Edition: Malakas Sperm Tester το οποίο κάνει δωρεάν εξέταση σπέρματος.

Χρήστες Kinky Prostitute Edition: Tsoulara Pregency Tester το οποίο κάνει δωρεάν τεστ εγκυμοσύνης .

Το προϊον αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2009 καθώς θα υπάρχει και επίσημη παρουσίαση από τον μεγαλομέτοχο και αντιπρόσωπο της Microsoft στην Ελλάδα, κύριο M. Kinky.

ΑνακοίνωσηΕπεξεργασία

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι λόγω κάποιων προβλημάτων με την Μπλε Οθόνη του Θανάτου, σταμάτησε η ανάπτυξη των Windows Kinky και ξεκίνησε η ανάπτυξη των Windows Seven.

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.