Αηδία

Αναθεώρηση ως προς 13:56, 11 Σεπτεμβρίου 2007 από τον Wiz! (συζήτηση | συνεισφορές) (New page: {{αηδία}} {{Ρήση|Τι αηδίες μου τσαμπουνάς, ρε;|Δημοσθένης Λιακόπουλος|Δημοσθένης Λιακόπουλος|την αηδία}} ...)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)

“Τι αηδίες μου τσαμπουνάς, ρε;”

- Δημοσθένης Λιακόπουλος για την αηδία


“Η αηδία είναι μια αίσθηση που σου προκαλείται όταν τρως σπανακόρυζο.”

- Ανώνυμος Φρικηπαιδιστής για την άποψή του περί αηδίας (η οποία διαγράφτηκε από τους Επώνυμους Φρικηπαιδιστές) για {{{3}}}

Η αηδία είναι μια από τις βασικές αισθήσεις του ανθρώπου, στις οποίες συγκαταλέγονται ο φόβος, ο τρόμος, η φρίκη, η αναισθησία, η οργή και η ασχήμια.

Την αηδία μπορούν να προκαλέσουν πολλά πράγματα, όπως η θέα ενός μάτσου κοπράνων, η παρακολούθηση ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και η προβολή πασχαλινών ταινιών της Disney.

Ο παράγων "Αηδία Χ"

Όσοι ακούν Iron Maiden θα έχουν γευτεί προ πολλού την αηδία, καθώς ο Eddie θυμίζει σε αηδιαστικό βαθμό την Μάργκαρετ Θάτσερ. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα φαγητά στα Goodys είναι στην ουσία αποφάγια από το κρέας κοπρόσκυλων που τρέφονται με ξεφτισμένα σώβρακα. Κι ας μην ξεχνάμε τη συνεχή ακρόαση σκυλάδικων στο ραδιόφωνο από τα ελληνικά λεωφορεία.

Στη Φρικηπαίδεια

Τα αηδιαστικά άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα άρθρα που θέλουν σβήσιμο, ή που για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ξύπνησαν την οργή των βριλ. Απλώς, δεν ανήκουν στην κατηγορία των "καλόγουστων άρθρων" (γιατί; Ποιο ανήκει;), γι' αυτό όσοι πωρώνεστε με την κακογουστιά και το στομάχι σας αντέχει όταν βλέπει σκηνές με πτώματα που το στέρνο τους έχει μετατραπεί σε οδοντόκρεμες Theramed, μη λησμονήσετε να επισκεφθείτε την κατηγορία "Αηδιαστικά άρθρα", που θα βρείτε αν γυρίσετε τους βολβούς των ματιών σας λίγο πιο παρακάτω απ' όσο επιτρέπουν οι βλεφαρίδες σας, προσέχοντας παράλληλα να μην σκιστούν τα ματόκλαδά σας ή να πέσουν οι μύξες σας στο πληκτρολόγιο.

Και προσοχή στην πυτιρίδα που πέφτει στο τραπέζι από τις τρίχες των μαλλιών σας! Μην τη γλείψετε, φτύστε την και μετά ρουφήξτε την με το σάλιο σας! Και μετά καταπιείτε την! Και μετά αεριστείτε τόσο δυνατά, ώστε... εντάξει, το πιάσατε το νόημα.