Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ηλίας Ψινάκης»

(Adding categories)
μ
 
(23 ενδιάμεσες εκδόσεις από 14 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
[[Εικόνα:Ηλίας Ψινάκης.jpg|thumb|left|Θεά, Θεά... Γλυκιά...]]
 
[[Εικόνα:Ηλίας Ψινάκης.jpg|thumb|left|Θεά, Θεά... Γλυκιά...]]
Ιδρυτής του ΕΛ-ληνικού έθνους και της φυλής των μοντέρνων ΕΛ. Γεννήθηκε, κάνεις δε ξέρει πότε, και υπάρχουν ντοκουμέντα οτι θα ζήσει μέχρι και τη δύση των πολιτισμών.
+
Πρώην βουλευτής του [[ΛΑΟΣ]]. Ιδρυτής του ΕΛ-ληνικού έθνους και της φυλής των μοντέρνων [[ΕΛ]]. Δήμαρχος Μαραθώνα. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1948 και υπάρχουν ντοκουμέντα ότι θα ζήσει μέχρι και τη δύση των πολιτισμών.
   
Κατάγεται απο την αρχαία φυλή των ΕΛ και η συμβολή του στην πνευματική ανάπτυξη του ΕΛ-ληνικού κράτους θεωρείται αναμφισβήτητη.
+
Κατάγεται από την αρχαία φυλή των ΕΛ και η συμβολή του στην πνευματική ανάπτυξη του ΕΛ-ληνικού κράτους θεωρείται αναμφισβήτητη.<br />
Ευθύνεται για τη δημιουργία της ελίτ των ΕΛ, που είναι πνευματικά πρόσωπα με σκοπό να αναβαθμίσουν την διανοητική ικανότητα των ΕΛ-λήνων.
+
Ευθύνεται για τη δημιουργία της ελίτ των ΕΛ, που είναι πνευματικά πρόσωπα με σκοπό να αναβαθμίσουν την [[Φυσική Ηλιθιότητα|διανοητική ικανότητα]] των ΕΛ-λήνων.<br />
Κύριοι εκπρόσωποι τους και αποτέλεσμα της μεγαλοφυίας του Ηλία Ψινάκη είναι οι Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Μαρτάκης.
+
Κύριοι εκπρόσωποι τους και αποτέλεσμα της μεγαλοφυίας του Ηλία Ψινάκη είναι οι [[Σάκης Ρουβάς]], Justin Bieber και [[Κώστας Μαρτάκης|Κωνσταντίνος Μαρτάκης]].<br />
Νέο μέλος της ελίτ αυτής είναι ένα αστέρι κάλλους άπειρου και ευφυίας, η Τζούλια Αλεξανδράτου.
+
Νέο μέλος της ελίτ αυτής είναι ένα αστέρι κάλλους απείρου και ευφυίας, η [[Τζούλια Αλεξανδράτου]].<br />
   
Σκάνδαλα του τύπου «ήμουνα κι εγώ στο κότερο» θεωρούνται ανακριβή και ένα μέσο των εχθρών του για να σαμποτάρουν το έργο του.
+
Σκάνδαλα του τύπου «ήμουνα κι εγώ στο [[κότερο]]» θεωρούνται ανακριβή και ένα μέσο των εχθρών του για να σαμποτάρουν το έργο του.<br />
Οι πλαστικές επεμβάσεις (Ψινάκης Gti) στις οποίες έχει υποβληθεί έγιναν μόνο και μόνο για να αναδείξουν το αιώνιο του χαρακτήρα του καθώς μια τέτοια μορφή είναι απαράδεκτο να διαστρεβλωθεί απο ανόητες έννοιες όπως τα γηρατειά.
+
Οι πλαστικές επεμβάσεις (Ψινάκης Gti) στις οποίες έχει υποβληθεί έγιναν μόνο και μόνο για να αναδείξουν το αιώνιο του χαρακτήρα του καθώς μια τέτοια μορφή είναι απαράδεκτο να [[Διεξαγωγή|διαστρεβλωθεί]] από ανόητες έννοιες όπως τα γηρατειά.<br />
   
  +
Παράτησε την [[τηλεόραση]] και την κυρία [[Ευγενία Μανωλίδου|Μανωλίδου]] για να ασχοληθεί με την τέχνη. Παράτησε την [[Τέχνη]] για να ασχοληθεί με δημαρχιλίκι.
==Πολιτική καριέρα==
 
   
 
[[Κατηγορία:Τηλεόραση]]
Έχει λάβει πρόταση από τον [[Καρατζαφύρερ]] να αναλάβει εκπρόσωπος τύπους του [[ΛΑΟΣ|τσίρκου]] που διευθώνει στη νέα Βουλή.
 
[[Κατηγορία:Γυναίκα]]
+
[[Κατηγορία:Δήμαρχοι]]
[[Κατηγορία:Πολιτικοί]]
+
[[Κατηγορία:Κορυφαίες στιγμές της Τέχνης]]
[[Κατηγορία:Manager]]
 

Τελευταία αναθεώρηση της 08:41, 14 Οκτωβρίου 2017

Θεά, Θεά... Γλυκιά...

Πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ιδρυτής του ΕΛ-ληνικού έθνους και της φυλής των μοντέρνων ΕΛ. Δήμαρχος Μαραθώνα. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1948 και υπάρχουν ντοκουμέντα ότι θα ζήσει μέχρι και τη δύση των πολιτισμών.

Κατάγεται από την αρχαία φυλή των ΕΛ και η συμβολή του στην πνευματική ανάπτυξη του ΕΛ-ληνικού κράτους θεωρείται αναμφισβήτητη.
Ευθύνεται για τη δημιουργία της ελίτ των ΕΛ, που είναι πνευματικά πρόσωπα με σκοπό να αναβαθμίσουν την διανοητική ικανότητα των ΕΛ-λήνων.
Κύριοι εκπρόσωποι τους και αποτέλεσμα της μεγαλοφυίας του Ηλία Ψινάκη είναι οι Σάκης Ρουβάς, Justin Bieber και Κωνσταντίνος Μαρτάκης.
Νέο μέλος της ελίτ αυτής είναι ένα αστέρι κάλλους απείρου και ευφυίας, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σκάνδαλα του τύπου «ήμουνα κι εγώ στο κότερο» θεωρούνται ανακριβή και ένα μέσο των εχθρών του για να σαμποτάρουν το έργο του.
Οι πλαστικές επεμβάσεις (Ψινάκης Gti) στις οποίες έχει υποβληθεί έγιναν μόνο και μόνο για να αναδείξουν το αιώνιο του χαρακτήρα του καθώς μια τέτοια μορφή είναι απαράδεκτο να διαστρεβλωθεί από ανόητες έννοιες όπως τα γηρατειά.

Παράτησε την τηλεόραση και την κυρία Μανωλίδου για να ασχοληθεί με την τέχνη. Παράτησε την Τέχνη για να ασχοληθεί με δημαρχιλίκι.