Σκληρό ναρκωτικό με πολύ διαδεδομένη χρήση. Όταν δε συνδυάζεται με την "Πατρίδα" και την "Οικογένεια" δημιουργεί ένα θανατηφόρο κοκτέϊλ που σκοτώνει πρώτα πρώτα όλες τις Ελευθερίες και μετά σκοτώνει (αργά και βασανιστικά) και τις Μαρίες, τις Κούλες, τις Καλλιόπες..κλπ. Όταν συνδιάζεται με αλκοολ, οδηγεί σε "κρασοκατάνυξη". Κυκλοφορεί σε πολλές μορφές (άλλες θεωρούνται πιο βαριες και αλλες πιο ελαφριές αλλά μαλλον τελικά όλες το ίδιο είναι) για όλα τα γούστα:

  • του Χριστούλη (για τύπους με αδυναμία στα μωράκια που γεννιούνται σε φάτνη, αλλα και για τους μεταλλάδες που τους αρέσουν τα μούσια και τα μακριά μαλλιά)
  • του Αλλαχ (για κυρίες που τους αρέσουν τα ολόσωμα μακριά φορέματα)
  • του Βούδα (για κυρίους με αδυναμία στα πορτοκαλί και τάση φαλάκρας καθως και για τον Κούδα)

Δυστυχώς, όσοι μαστουρώνουν με αυτό το ναρκωτικό, αντί να κάθεται ο καθένας ήσυχα ήσυχα στη γωνιά του, έχουν την τάση να πειράζουν ο ένας τον άλλο σε βαθμό που να προκαλούνται ολόκληροι "θρησκευτικοί" πόλεμοι, όπου χύνεται πιο πολύ αίμα κι απ όσο στις ταινίες σπλάττερ. Οι έμποροι αυτού του ναρκωτικού ονομάζονται "το ιερατείο" ή άπλώς "παπαδαριό" και προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο, μπλέκονται σε διάφορες βρωμοδουλειές (δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί υποψιαζόμαστε ότι μας παρακολουθούν και θα μας κάνουν να τα πληρώσουμε ακριβά αυτά που λέμε). Συνήθως εκφοβίζουν τα τζάνκι τους (που τα αποκαλούν μες τα μούτρα τους και "κοπάδι" τους) με τη φράση "αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω θα καείς στην κόλαση". Λέγεται πως αυτό που κάνει ο Θεός για να τιμωρήσει όσους κάνουν κατάχρηση της θρησκείας και κινδυνεύουν να πάθουν overdose είναι να μην υπάρχει.