Το Χοντρό Ψέμα

Η Κοκκινοσκουφίτσα είναι μια αθώα, μικρή, αγνή, ταπεινή, ανέγγιχτη κοπέλα που ζει σε ένα δάσος αριστερά από ένα λόφο και δίπλα σε μία λίμνη, απέναντι από τη φωλιά των Κουρούνων. Ζεί με τη καλόκαρδη γιαγιά της, της οποίας η καρδιά ξεχειλίζει από καλοκαρδοσύνη και σκοπός της ζωής τους είναι να ξεφύγουν από τον μεγάλο κακό λύκο...Στο τέλος της ιστορίας η γιαγιά και η κοκκινοσκουφίτσα σώζονται από τον κυνηγό!

Η πιο Χοντρή Αλήθεια

 
Η RedHooditsa σε sexy πόζα.

Έτσι ξέραμε μέχρι σήμερα..

Γιατί η ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια είναι ότι η ΚοκκινοΣΚΟΥΦΙτσα είναι ένα ξεκολάκι που εκδίδεται σε άντρες, κυνηγούς κυρίως της γειτονιάς. Το όνομα της έιναι παρατσούκλι που το έχουν βγάλει οι πελάτες της γιατί μέσα στο καλαθάκι και κάτω από τα λουλούδια φυλάει προφυλακτικά σε κόκκινη απόχρωση και γεύση φράουλα..

Η γιαγιά (GrandMa) είναι η εκδότρια της ή αλλιώς ΤΣΑΤΣΑ και το μόνο που κάνει όλη μέρα είναι να τρίβει τα χέρια της από τις εισπράξεις που κάνει κάθε φορά που στέλνει την εγγονή της να "χοροπηδήξει" στο δάσος. Έχει συνεπώς αναλάβει το εισπρακτικό / λογιστικό κομάτι της επιχείρησης "RedHooditsa" και σκέφτεται να δημιουργήσει υποκαταστήματα στα άλλα δάση για να αποκαταστύσει και τις υπόλοιπες εγγονές της.

Ποιός είναι τώρα ο μεγάλος κακός λύκος? Ο BBW (Big Bad Wolf) είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής της GMa ο οποίος έχει κλέψει την ιδέα της και εκδίδει Κοκκινοσκουφίτσες Μούφα. Η GMa δυστυχώς δεν είχε προλάβει να δηλώσει το Copyright με αποτέλεσμα να αποφανθεί στο δικαστήριο του δάσους και να χάσει πολλά χρυσά νομίσματα. Ο δικαστής (δηλαδή ο αρχηγός του δάσους) το λιοντάρι είχε λαδωθεί από τον BBW. (Προφανώς η ιστορία διεξάγεται σε δάσος στην Ελλάδα).

Τέλος ο περιβόητος ήρωας/κυνηγός δεν είναι άλλος από τον Ευαγγελάτο, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του αποκάλυψε τις άθλιες συνθήκες υγιεινής κάτω από τις οποίες δούλευαν τα κορίτσια του BBW. Έτσι έκλεισε η επιχείρηση του και η GMa μπορούσε να είναι και πάλι μονοπώλιο στο δάσος. Και ζήσαν αυτοί καλα κι εμείς καλύτερα...