Οι Εντολές του Ίντερνετ

Αναθεώρηση ως προς 01:46, 26 Ιουνίου 2010 από τον ΑδελφοςΣαμσαλαζακρ89 (συζήτηση | συνεισφορές) (Νέα σελίδα με 'Οι Εντολές του Ίντερνετ είναι 100.000 κανόνες - γεγονότα (/facts και το "/" ''υποτιθεται'' οτι πρεπει να …')
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)

Οι Εντολές του Ίντερνετ είναι 100.000 κανόνες - γεγονότα (/facts και το "/" υποτιθεται οτι πρεπει να βρισκεται εκει) που δόθηκαν απ'τον Κθούλου στον διεφθαρμένο άρχοντα m00t όταν του ανατέθηκε η διοίκηση της ανίερης χώρας του Φόρτσαν (4chan). Οι κάτοικοι της σάπιας αυτής χώρας (κυρίως του τομέα /b/ το οποίο είναι το χειρότερο γκέτο του Φορτσαν) διεκδικούν το credit της δημιουργίας των εντολών αυτών, όπως διαπιστώνει όποιος λαμπρός νέος διαβάσει το άρθρο 4chan, αλλά όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια... Ο πραγματικός δημιουργός είναι ο Κθούλου.

Ιστορία

Έχοντας ξεράνει το μαντζαφλάρι του απ'τον μανιακό αυνανισμό στην Μεγάλη Έρημο, ο εξόριστος m00t στο το έτος 13 π.Φ. (προ Φλατσανόπροκας) ανακάλυψε μια κρυμμένη στα έγκατα της γης χώρα όπου κατοικούσαν όμοιοί του. Όντας ο μαλακέστερος κατάφερε να επιβληθεί στους αγρίους και να τους κάνει να πιστέψουν σε αυτόν σαν θεό. Όλοι υπέκυψαν εκτός απ'τους κατοίκους του τομέα /b/ οι οποίοι κάνοντας την μεγαλύτερη έκκληση στην ιστορία του Ιντερνετ, έπεισαν τον Tρισμέγιστο (βλ. Κθούλου ) να ανοίξει τα μάτια των κατακαημένων κωλόψαρων με τις Εντολές του Ιντερνετ. Έτσι οι ιερείς του Κθούλου σφυρηλάτησαν τις 796 πλάκες με τις εντολές οι οποίες δόθηκαν στον καταραμένο m00t. Σε μια πράξη βλασφημίας και ανοριμότητας ο m00t κατέστρεψε όλες τις πλάκες εκτός απ'το πανω-πανω κομματάκι της πρώτης το οποίο περιλάμβανε τους πρώτους 70κάτι κανόνες απ'τους οποίους μόνον οι 64 βρίσκουν εφαρμογή σήμερα ( για μια εικόνα του διασωθέντος κομματιού της πλάκας 1 βλ. άρθρο 4chan ).

 
Ο m00t όταν του δόθηκαν οι Εντολές. Η ομοιότητα με τον Μωυσή είναι τυχαία.


Οι Χαμένοι Κανόνες

Μερικοί χαμένοι κανόνες έχουν ανακτηθεί από κρυφούς ιερείς και μελέτητές του Κθούλου που έζησαν την ύβρη του m00t και αναγράφονται στα βιβλία των σοφών. Κάποιοι απ'αυτούς είναι:

65. Ο Κθούλου δεν νοιάζεται για σένα.
66. Η Μεγάλη Μητέρα όμως νοιάζεται.
67. Αν επισκέπτεσαι το Φόρτσαν τακτικά δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι για την αγαμία σου (απ'το γαμάω-γαμω)
68. Το να προσπαθείς να αναστήσεις ένα νεκρο meme είναι σαν την προσευχή: μοιάζει να λειτουργεί και δίνει ελπίδα αλλα στην πραγματικότητα μιλάς μόνος σου.
69. Ο Κθούλου δημιούργησε τα πάντα.
69.1 Εξαίρεση αποτελεί το Φόρτσαν που ούτε ο Κθούλου θέλει να ξερει ποιός το 'φτιαξε.
70. Αν υπάρχει, υπάρχει και λέξη στην νεοελληνική γλώσσα που το περιγράφει. Χωρίς εξαιρέσεις.
71. Αν η λέξη δεν υπάρχει τότε η Φρικηπαίδεια θα την δημιουργήσει.