Επεξεργασία Οριγκάμι

Προειδοποίηση: Δεν έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντας username.
Συνδεθείτε εδώ ή εάν δεν έχετε username, δημιουργήστε ένα. Αν παρ' όλα αυτά επεξεργαστείτε ως ανώνυμος χρήστης την σελίδα, η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας θα καταγραφεί αυτόματα στο ιστορικό επεξεργασιών του άρθρου και θα μπορούν να την δουν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες, ανώνυμοι και εγγεγραμμένοι. Και αυτό είναι κακό για εσάς. Μουαχαχα!

Η επεξεργασία μπορεί να αναιρεθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε την σύγκριση παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι είναι αυτό το οποίο θέλετε να κάνετε και έπειτα αποθηκεύστε τις αλλαγές παρακάτω για να ολοκληρώσετε την αναίρεση της επεξεργασίας.

Τρέχουσα αναθεώρηση Το κείμενό σας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
To '''οριγκάμι''' (折り紙) (τέχνη διπλώματος χαρτιού σε διάφορα σχήματα) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το ori (διπλώνω) και το kami (χαρτί) στα Ιαπωνικά, ενώ η ίδια η τέχνη δεν προέρχεται καν από την [[Ιαπωνία]].
+
To '''γαμίσι''' (折り紙) (χώσιμο μπανάνας στον κώλο) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το αρχιδοκούλουρι (μουνότρυπα) και το βυζομουνακι (μπλέ αρχίδα), ενώ η ίδια η σκατοβυζάρα δεν προέρχεται καν από την [[Ζιμπάμπουε]].
   
==Το ιστορικό της δημιουργίας==
+
==Η πούτσα της γιαγιάς σου==
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον Ιουστίνο Ξεροβουνίδη, άγριον μονόχνοτον άνθρωπο που ζούσε στα υψίπεδα της [[Πόντος|Τραπεζούντας]]. Ο Ιουστίνος είχε το κακό συνήθειο να κόβει κομματάκια φύλων, παπυρόχαρτου κλπ και να τα αναδιπλώνει μανιωδώς καθώς περίμενε στη ψαρόβαρκα του να τσιμπήσουν τα [[ψάρι]]α. Οι συγχωριανοί του απεχθάνοντο αυτήν την συνήθεια και τους ενοχλούσε το "χρατσάρισμα" (ήχος όμοιος της βυθίσεως χείρας εις πακέτου με πατατάκια) που δημιουργούσε διπλώνοντας τα χαρτάκια και πολύ ολίγο τον συμπαθούσαν. Τούτον τον είχε κάνει μη επιθυμητό εις την κοινωνίαν και όντας ορφανός τριγύριζε στα βουνά μόνος. Ως αγριάνθρωπος και ημιμαθής που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αίγα αλλά ούτε όρνιθα αβάτευτη!!! Δι αυτόν τον λόγον οι συγχωριανοί του τον αποκαλούσαν Ορηγάμη.. από το Όρος (βουνόν) και γαμώ (βατεύω).
+
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον Μουνί του παππού σου, που σε ηλικία 5 ετών βίαζε γιαγιάδες και παππούδες στα γηροκομεία που ζούσε [[ο πούστης]]. Ο πορνόγερος είχε το κακό συνήθειο να χώνει αγγούρια στο Μουνί του θείου του [[το ξυρισμένο]]. Οι συγχωριανοί τον βίασαν ομαδικά και τους πήρε "πούτσο" (πουτάνας εις πακέτου με καπότες) που είχε κάνει μη επιθυμητό σεξ με τον γκέι γαμιολάκια, τριγύριζε στην Συγγρού με κακοποιούς ανηλίκων βιάζοντας γυμνασιάκια. Ως πορνόγερος και καυλιάρης γκέι που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αγελάδα ούτε αγόρι αλλά ούτε κότα αγάμηατη, τις βίασε όλες από το στόμα. Δι αυτόν τον αποκαλούσαν πούστη γαμιολάκια.
   
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[ύπνος]] κυρίευσεν τον Ιουστίνον την ώρα του εψάρευε και εχάθη... Άλλες ιστορίες λέγουσι ότι οι συγχωριανοί του τον εκοίμησαν μετά αφεψήματος παπαρούνας και τον απεμόλησαν στην [[θάλασσα]] εις την βάρκαν του για να γλιτώσουν από τίνον.
+
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[η γιαγιά του βιάζει τον παππού του από το στόμα με την πούτσα της]] και την ώρα εκείνη οι συγχωριανοί του, του έγλυφαν το Μουνί ανελέητα και τον
  +
πηδαγαν και τον βίασαν στην [[κωλοτρυπίδα]] εις την βάρκαν του για να ουρλιάζουν απο οργασμούς.
{{βικιπαίδεια}}
 
  +
Εξύπνησε σε [[μέρος]] παράξενον αρκετές μέρες μετά όπου οι άνθρωποι ήτο [[κινέζοντες|σκιστομάτιδες]] και περιφέρουντο με τις νυχτικές τους ολημερής και οληνυκτίς... ερεθισμένος από τας γυναίκας με τας νυχτικάς τους, συνεχίσε το έργον του εις το όρος Φούτζι και ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|ολόκληρο λαό]] στο δίπλωμα χάρτου που πήρε και την ονομασίαν του από το παρατσούκλι του Ιουστίνου "Ορηγάμη".
 
  +
{{βικιπαίδεια|το μουνί σου, διότι είναι πια πάσιγνωστό αφού γαμιέσαι με όλους}}
  +
  +
Εξύπνησε σε [[μουνότρυπα]] παράξενη και ήτο [[κινέζοντες|μόλις άνοιξε τα μάτια τον πιάσανε και τον βίασαν πάλι]] και περιφέρουντο ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|πορνόγερος κακοποιό ανηλίκων]] και πήγαν μαζί να βιάσουν παππούδες,που εκείνη την ώρα γαμιόντουσαν από τους εγγονούς τους στα στόματα, και πήρε και την καπότα
  +
του από το "πούτσο του γαμήσια πούστη".
   
 
{{επέκταση}}
 
{{επέκταση}}

Όλες οι προσθήκες/ αλλαγές στην Φρικηπαίδεια θα πρέπει να συμφωνούν με την Creative Commons Attribution-ShareAlike (Βλ. Φρικηπαίδεια:Πνευματικά Δικαιώματα για λεπτομέρειες).
Αν δεν επιθυμείτε τα κείμενά σας να τα επεξεργαστούν κατά την κρίση τους άλλοι χρήστες και να τα διαδώσουν κατά βούληση παρακαλούμε να μην τα αναρτήσετε σε αυτό το χώρο. Ότι συνεισφέρετε στο χώρο αυτό σε κείμενα, διαγράμματα, στοιχεία ή εικόνες πρέπει να είναι δικά σας έργα ή να ανήκουν στο δημόσιο τομέα (public domain) ή να προέρχονται από ελεύθερες ή ανοιχτές πηγές με ρητή άδεια αναδημοσίευσης. Τέλος μας υπόσχεστε και δηλώνετε πως ότι γράφετε σε αυτό τον χώρο είναι πρωτότυπο δικό σας έργο και, άσχετα με την έκτασή του, δεν έχει εκχωρηθεί σε τρίτους η δημοσίευση και η εκμετάλλευσή του.
Μην αναρτάτε κείμενα τρίτων αν δεν έχετε την άδεια του ιδιοκτήτη του copyright!

Πρότυπα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη σελίδα:

Ανακτήθηκε από «https://frikipaideia.org/wiki/Οριγκάμι»