Ρίχαρντ Βάγκνερ

Ο νεαρός χούλιγκαν Βάγκνερ.

Ο Ρίχαρντ Ραμστάιν Βάγκνερ (αυστρ. Richard Rammstein Wagner) γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1813 στην Πάτρα και πέθανε στις 13 Φεβρουαρίου 1883 στην Μύκονο. Ήταν ένας Γερμανός άνεργος, μικροεγκληματίας, χούλιγκαν, και τελείως περιττός ερασιτέχνης μουσικός. Ο χαμός του υμνήθηκε με εξαίσια ρέκβιεμ όπως το "Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι" (Κ. Ελισσάβετ,2006, Journal of Je t'aime, Vol.6 pp.56-59).

Ο Βάγκνερ ήταν έβδομο παιδί και πέμπτος γιος των ανατολικογερμανών λαθρομεταναστών Παναγιώτη, Σπυρίδων και Βασιλεία Βάγκνερ. Αφού γεννήθηκε σε φοβερά μικρή ηλικία στην Πάτρα στις 22 Μαΐου 1813, οι γονείς του τον έστειλαν πίσω στην πατρίδα επειδή δεν άντεχαν την ασχήμια του. Χαρακτηριστικά, στο ημερολόγιο του Σπυρίδων βρίσκεται στην ημερομηνία γεννήσεως του παιδιού μονάχα μια λέξη: Scheiße! ...(συνέχεια μπούρδας)

δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)


Murphy.jpg

“Χαμογελάστε... το αύριο θα είναι χειρότερο...”

- Ο Μέρφυ

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι μια σειρά κανόνων οι οποίοι αναφέρονται στην "καλή τύχη" (ο Θεός να την κάνει τύχη) και έχει πρώτο κανόνα την φράση «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει».
Και πριν αρχίσουμε την Γκαντεμολογία θα γνωρίσουμε τον Μέρφυ. Ο Μέρφυ γεννήθηκε το έλα ντε μ.Χ και από μικρός ήταν γκαντέμης. Και ξέρουμε ποιος άλλος είναι γκαντέμης αλλά η απάντηση είναι... (συνέχεια μπούρδας)


δείτε Αρχείο · Βραβευμένα · Ψηφίστε (γιατί η ψήφος σου μετράει)

< Αρχείο επιλεγμένων άρθρων