Τιτανικός

Αναθεώρηση ως προς 13:51, 31 Αυγούστου 2008 από τον MantiBot (συζήτηση | συνεισφορές) (Ρομπότ: Προσθήκη: ar, cs, da, de, en, es, fi, fr, it, ja)

Ο Τιτανικός ήταν ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατασκευάστηκε το 365μ.χ απο νάνους-προσκυνητές της Μέσης Γής.

Ενώ ταξίδευε χαρούμενο λοιπόν κατα το πρώτο ταξίδακι του, τράκαρε σε μια μεγάλη μεταλαγμένη χελώνα. Τα συστήματα πλοήγησης του σκάφους τότε χάλασαν με αποτέλεσμα ο "Τιτανικός" να αρχίσει να πέρνει ασταμάτητα ύψος και να προσεγγιζει επικύνδινα πρως τον Ηλιο. Λίγοι μόνο σώθηκαν, και αυτο χάρη στον Super-man που άργησε να φτάσει στη σκηνή της καταστροφής επειδή εκείνη τη ώρα έτρωγε σουβλάκια με τον Μπατ-μαν και τον Πουλ-μαν. Μπορεί βέβαια ο Τιτανικός να ήταν ένα απλό πλοίο, που έπεσε στην άκρη του κόσμου, πριν μπουν οι τηλεμεταφορικές πύλες στην άκρη του κόσμου (βλ. κοίλη Γη).


Μετά από πολλά χρόνια Ξωτικοί ερευνητές, που ασχολούνταν με το θέμα της τηλεκίνισης μέσω μαγνητικών κοιμάτων μζί με γκόμπλιν, τον Λιακόπουλο και τα χαζοχαρούμενα, πραγματοποίησαν στη περιοχή του Σάιρ κοντά στο χόμπιτον, το γνωστό "Πείραμα της Nutellas". Το αποτέλεσμα είχε ώς εξής: να μετατραπεί ο τιτανικός σε δαχτυλίδι όπου και απέκτησε μοχθηρές ιδιότητες και να εμφανιστούν οι πέντε ηλίθιοι. Έτσι μετά απο αρκετές χιλίαδες χρόνια το δαχτυλίδι έγινε θρύλος, μετά απο αρκετές χιλίαδες χρόνια μύθος και μετά απο αρκετές χιλίαδες χρόνια επανήλθε στην ανθρωπότητα όπου και μετά απο αρκετές χιλίαδες χρόνια Ξεκίνησε η ιστορία του γνωστού Άρχοντα των δαχτυλιδιών.


“Μπορεί και να βουλιάξετε!”

- Μιχάλης για τον Τιτανικό