Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Φρικηβιβλία:Τα μυστικά του καλού καφέ»

Ετικέτα: sourceedit
Ετικέτα: sourceedit
 
(4 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από τον ίδιο χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
  +
{{Φρικηβιβλία}}
  +
== Περίληψη βιβλίου: ==
   
  +
[[Αρχείο:Λουμίδης.PNG|right|120 px|thumb|Αυτό το άρθρο χορηγείται απ' τον Λουμίδη.]]
== ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ==
 
  +
Βρισκόμαστε περίπου στα τέλη του 17ου αιώνα μ.Χ. στην Άπω Ανδαλουσία. Ο μικρός Ουραμπέμπε από την Κένυα ξεκινάει το ταξίδι του με σκοπό να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά του καφέ. Την ίδια ώρα, σε ενα μικρό ορφανοτροφείο της Αλικαρνασσού ένα αγόρι γεννιέται σε ηλικία 10 ετών... Παράλληλα, σε μία φαβέλα του Σάο Πάολο ένα μικρό παιδί ξεθάβει το πρόσωπο του φοβερού και τρομερού <big>'''Γκάλμπατρον'''</big>!
   
  +
=== 1ο Κεφάλαιο: Το ταξίδι στην [[Αίγυπτος|Αίγυπτο]] ===
----
 
   
  +
Πολλούς αιώνες πριν κατασκευαστεί ο [[Παρθενώνας]], ένα από τα αρχαιότερα καφενεία ολόκληρου του [[Κόσμος|κόσμου]], υπήρχαν άλλα, εξίσου διάσημα καφενεία στην [[Αίγυπτος|Αίγυπτο]]. Ο μικρός Ουραμπέμπε από την Κένυα θα βάλει μπρος για ένα μεγάλο ταξίδι από την την Άπω Ανδαλουσία για να εξερευνήσει τα καλά κρυμμένα μυστικά του καφέ.
   
  +
=== 2ο Κεφάλαιο: Η μυστηριώδης πτώχευση των Στάρμπακς ===
Βρισκόμαστε στα τέλη του 17ου αιώνα μ.Χ. στην Άπω Ανδαλουσία.
 
Ταυτόχρονα μικρός [Ουραμπέμπε] απ'την Κένυα ξεκινάει το ταξίδι του για τα κρυμμένα μυστικά του καφέ.
 
Την ίδια ώρα σε ενα μικρό ορφανοτροφείο της Αλικαρνασσού ένα αγόρι γεννιέται...
 
Παράλληλα σε μία φαβέλα του Σάο Πάολο ένα μικρό παιδί ξεθάβει το πρόσωπο του [[ΣΚΕΛΕΤΟΡ]].
 
   
  +
Όταν ξεμπάρκαρε στην [[Αίγυπτος|Αίγυπτο]] και άρχισε να ψάχνει για στοιχεία, έμαθε για την πτώχευση των Στάρμπακς. Αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και έτσι, άρχισε να αναρωτιέται τα αίτια της πτώχευσής τους. Έτσι, ο Ουραμπέμπε έπιασε συζήτηση με τους λόγιους της εποχής, αλλά τελικά, έφυγε με περισσότερες απορίες απ' όσες είχε πριν. Έτσι, πήρε μια καμήλα και συνέχισε τον δρόμο του.
.......
 
   
  +
=== 3ο Κεφάλαιο: Το πρώτο κατάστημα Λουμίδη ===
[[ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο]]
 
   
  +
5 χρόνια μετά, ο μικρός [[Πάκης]] από την Αλικαρνασσό χαράζει το δικό του ταξίδι. Βάζει πλώρη για την [[Πάτρα]], όπου ανοίγει και το πρώτο κατάστημα Λουμίδης. Τώρα, πώς του ήρθε να ονομάσει το κατάστημα "Λουμίδης" και τι σχέση έχει αυτό που σας λέω τώρα με όλα τα παραπάνω, ε λοιπόν, αυτό δεν το ξέρω... Ξέρω μόνο ότι μας πλήρωσε καλά κι εμείς τον διαφημίζουμε.
Μέσα στην καυτή υγρασία της ζούγκλας Hony-Mony η φωνή ενός [ορνιθοράπτορα] πνίγεται απ'την κόρνα του οργισμένου [Galbatron].
 
  +
  +
=== 4ο Κεφάλαιο: Η εκδίκηση του Γκάλμπατρον ===
  +
  +
Μέσα στην καυτή υγρασία της ζούγκλας Χάνει-Μάνι, η φωνή ενός ορνιθοράπτορα πνίγεται από την κόρνα του οργισμένου '''Γκάλμπατρον'''!!! Ο Γκάλμπατρον, μετά από 3.000 χρόνια ύπνου έχει πια ξυπνήσει... Τι θα γίνει μετά; Θα το μάθετε μόλις αγοράσετε και διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο. Τσιγκούνηδες!

Τελευταία αναθεώρηση της 13:54, 10 Απριλίου 2017

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.

Περίληψη βιβλίου:Επεξεργασία

 
Αυτό το άρθρο χορηγείται απ' τον Λουμίδη.

Βρισκόμαστε περίπου στα τέλη του 17ου αιώνα μ.Χ. στην Άπω Ανδαλουσία. Ο μικρός Ουραμπέμπε από την Κένυα ξεκινάει το ταξίδι του με σκοπό να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά του καφέ. Την ίδια ώρα, σε ενα μικρό ορφανοτροφείο της Αλικαρνασσού ένα αγόρι γεννιέται σε ηλικία 10 ετών... Παράλληλα, σε μία φαβέλα του Σάο Πάολο ένα μικρό παιδί ξεθάβει το πρόσωπο του φοβερού και τρομερού Γκάλμπατρον!

1ο Κεφάλαιο: Το ταξίδι στην ΑίγυπτοΕπεξεργασία

Πολλούς αιώνες πριν κατασκευαστεί ο Παρθενώνας, ένα από τα αρχαιότερα καφενεία ολόκληρου του κόσμου, υπήρχαν άλλα, εξίσου διάσημα καφενεία στην Αίγυπτο. Ο μικρός Ουραμπέμπε από την Κένυα θα βάλει μπρος για ένα μεγάλο ταξίδι από την την Άπω Ανδαλουσία για να εξερευνήσει τα καλά κρυμμένα μυστικά του καφέ.

2ο Κεφάλαιο: Η μυστηριώδης πτώχευση των ΣτάρμπακςΕπεξεργασία

Όταν ξεμπάρκαρε στην Αίγυπτο και άρχισε να ψάχνει για στοιχεία, έμαθε για την πτώχευση των Στάρμπακς. Αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και έτσι, άρχισε να αναρωτιέται τα αίτια της πτώχευσής τους. Έτσι, ο Ουραμπέμπε έπιασε συζήτηση με τους λόγιους της εποχής, αλλά τελικά, έφυγε με περισσότερες απορίες απ' όσες είχε πριν. Έτσι, πήρε μια καμήλα και συνέχισε τον δρόμο του.

3ο Κεφάλαιο: Το πρώτο κατάστημα ΛουμίδηΕπεξεργασία

5 χρόνια μετά, ο μικρός Πάκης από την Αλικαρνασσό χαράζει το δικό του ταξίδι. Βάζει πλώρη για την Πάτρα, όπου ανοίγει και το πρώτο κατάστημα Λουμίδης. Τώρα, πώς του ήρθε να ονομάσει το κατάστημα "Λουμίδης" και τι σχέση έχει αυτό που σας λέω τώρα με όλα τα παραπάνω, ε λοιπόν, αυτό δεν το ξέρω... Ξέρω μόνο ότι μας πλήρωσε καλά κι εμείς τον διαφημίζουμε.

4ο Κεφάλαιο: Η εκδίκηση του ΓκάλμπατρονΕπεξεργασία

Μέσα στην καυτή υγρασία της ζούγκλας Χάνει-Μάνι, η φωνή ενός ορνιθοράπτορα πνίγεται από την κόρνα του οργισμένου Γκάλμπατρον!!! Ο Γκάλμπατρον, μετά από 3.000 χρόνια ύπνου έχει πια ξυπνήσει... Τι θα γίνει μετά; Θα το μάθετε μόλις αγοράσετε και διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο. Τσιγκούνηδες!