Ναι!!!!!!!!Πέρασα τις 1000 επεξεργασίες!!!!!!!!!!
Γενικές πληροφορίες

Το υπουργείο παιδείας σας πληροφορεί:
Ο Mimo&maxus βλάπτει σοβαρά την σεξουαλικότητα σας

Έτος γέννησης:1000ος κβαντικός αιώνας μετά απο το Βig Bang

Μέρος γέννησης:Τσιμπουκτού

Διευθ. Κατικοίας: Μητσοτάκη 13, Μπουζουκιστάν Θεσσαλονίκη

θρησκεία: Μογλισμός(Ναι ρε, δεν πιστεύω στο ΙΜΤ)

χομπυ: κυνηγι βριλ

Η ζωή του

Γεννήθηκε στο Τσιμπουκτού αλλα σε μικρή ηλικία αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Μπουζουκιστάν οπού εκεί έμαθε την τέχνη του Μπουζουκιού και της Μαλακίας. Έτσι αργότερα, σε ηλικία 2 ετών ήταν παγκοσμίως γνωστός μπαγλαμάς αφου κατείχε τα δυο στοιχεία που απαιτούνταν για αυτό. Οι ικανότητες του έγιναν ορατές στον Τσάκ ο οποιός αποφάσισε να τον κάνει μαθητευόμενο του. Οταν πια μεγάλωσε και έγινε τέσσερα χρονών αποφάσισε να αποσυρθεί απο τα φώτα της δημοσιότητας και να πάει στην Κίνα να μάθει την τέχνη της <<Πύρινης Κλανιάς>> την οποιά εξασκεί άριστα, τώρα πιά. Σήμερα ζει στην Θεσσαλονίκη ως εργένης, με μοναδική ασχολία το κυνήγι βριλ.

Μιμο και Επιστήμη

Βλέπωντας την αξιόλογη (αν)ικανότητα του στο Μπουζούκι ο Αινστάιν είδε βαθιά μέσα του πως αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία. Έτσι αυτό το κτήνος δεν δίστασε να εκμεταλευτεί την αστείρευτη γνώση του, για να ξεκινήσει ως επιστήμωνας στην εφαρμοσμένη μπουζουκολογία. Έτσι μετά απο καιρό ήταν γνωστός για την θεωρία του <<μπουζούκι=χορδή>> και <<Μιμο=τελειότητα>>. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο μαλάκας και παραδέχθηκε την αντιγραφή του μετά απο 40 χρόνια.

Άλλα διάφορα

  • Ο Mimo&maxus παλαιότερα υπήρξε πιστός της αίρεσης που δεν του επιτρέπει να πλύνει τα πόδια του. Το 2010 κατατάχθηκε στη θρησκεία του Μογλισμού αλλα και πάλι υπάρχουν σημάδια αλλαξοπίστησης και φαίνεται να έχει στραφεί προς τη θρησκεία του ΙΜΤ.
  αυτός ο χρήστης ρεύεται χωρίς ενδοιασμούς
  Αυτός ο χρήστης είναι φανατικός μογλιστής.
  Αυτός ο χρήστης πυροκλάνει
  Αυτός ο χρήστης ανήκει σε μια αίρεση που δεν του επιτρέπει να πλένει τα πόδια του
  Αυτός ο χρήστης είναι θεσσαλονικιός.

Είπαν για αυτόν

“AAAAAAAAA”

- AAAAA AAAAAA για εμένα

“"Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο mimo&maxus , στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.!"”

- Άλμπερτ Αϊνστάιν για εμένα

“"Ένας απο τους ανθρώπους που κατάφερε να με κάνει να νιώθω περήφανος που είμαι δασκαλός του".!"”

- Τσακ Νόρις για εμένα