“Όλα του γάμου δύσκολα, μαζί και η αγαμία.”

- Παθών-ούσα, για την πάθηση του αγαμίας.

“Άγα Μία”

- Λούιτζι για αγαμία

“Μόλις βγούμε πρέπει να γ....με”

- Φαντάρος για αγαμία

Αγαμία (η): Είναι η ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει προβεί στην πράξη της συνουσίας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν αναφερόμαστε σε άνδρα, ο ασθενής ονομάζεται "εκ παθών άγαμος" και όταν ομιλούμε για το όμορφο και ευφυές φύλο, η ασθενής ονομάζεται "αγάμητη λόγω παθήσεως".

Συμπτώματα :Επεξεργασία

 
Το άπλωμα της αγαμίας επί σχοινίου
 • Τεράστια φύσκαιμη (φύσκα στο αίμα) στύση (φαλλοσαμπρελόφυσκα) & όρεξη για αλισβερίσι.
 • Αφηρημάδα
 • Υπερκαυλίαση
 • Εκσπερμάτωση με την παραμικρή αφορμή ή έκχυση (εκ του εκχύω, Μπαμπινιώτης σελ.69).
 • Να σε καυλώνει η Έφη Θώδη, η Μαλάμω και η Κλάραμπελ ή ο Γιώργος Λιάγκας.
 • Τάση προς απεριόριστη καφρίλα.
 • Υγρά όνειρα
 • Το να σε καυλώνει η βράκα της κυρα-Κώσταινας, της 85χρονης γειτονοπούλας ή το σώβρακο του μπάρμπα Μητρούση.
 • Να βλέπεις οράματα για τρελά γαμίσια παντού (π.χ. τάξη, εργασία, εκκλησία, ζωολογικό κήπο, αποδυτήρια, θερμοκήπιο, κλούβι του καναρινιού).
 • Να έχεις επί μονίμου βάσεως πονεμένο καρπό
 • Να προσπαθείς να πάρεις πίπα στον εαύτο σου ή ν' ασχολείσαι με την γλυφτική.

Καταπολέμηση:Επεξεργασία

Ευτυχώς για σένα η Ιατρική Επιστήμη έχει βρεί λύση !!! Μπορείς να ενημερωθείς επί του θέματος από ιατρικά περιοδικά όπως: Playboy, Playgirl, Nitro, Maxim, Max, Penthouse, Hustler κ.α. (Αυτά τα έντυπα μπορείς να τα προμηθευτείς απ' τα περίπτερα της γειτονιάς σου) Επίσης μπορείς να ενημερωθείς από ιατρικές ιστοσελίδες όπως pornhub, brazzers, youporn, redtube, tube8, naughty-america, porntube, keezmovies, xxn-videos κ.α.
Για πιο σοβαρές περιπτώσεις συνιστώνται τα λεγόμενα "Sex toys" π.χ. flashlights (ό,τι καλύτερο για τον άνδρα) και δονητές διαφόρων μεγεθών (για τις γυναίκες). Τα παρόντα προϊόντα μπορείτε να τα αποκτήσετε από το κοντινότερο "sex shop" κατάστημα της γειτονιάς σας σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Έρευνες έχουν αποδείξει όμως πως η πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα είναι η σύναψη ερωτικών σχέσεων.

Περί αγαμίας:Επεξεργασία

Η αγαμία έχει εξυμνησθεί από πολλούς ανθρώπους έχει γίνει πηγή έμπνευσης πολλών ποιητών και σπουδαίων καλλιτεχνών. Σπουδαία λαϊκά άσματα είναι τα :"έχω να γαμήσω 14 μήνες" και η διασκευή του theme song της πασίγνωστης ταινίας "MAMA MIA" με το όνομα "ΑΓΑΜΙΑ". Επίσης σπουδαίο είναι και το ποίημα αγνώστου ποιητή με τίτλο «Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι».

Η αγαμία ως θρησκείαΕπεξεργασία

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η αγαμία λατρεύεται και ως ξεχωριστή θρησκεία. Είναι μια αίρεση, ένα θρησκευτικό παρακλάδι της θρησκείας οι Μάρτυρες του Αυνάν. Οι μόνες διαφορές μεταξύ αυτών των δυο θρησκειών είναι ότι οι Μάρτυρες του Αυνάν δεν αναγνωρίζουν την τριαδικότητα του πέους και δεν πιστεύουν στην αρχή διατήρησης του σπέρματος. Επιπρόσθετα ένας άλλος λόγος της απόσχησης των δύο Εκκλησιών είναι το δόγμα του filipoutse. Συγκεκριμένα, οι λάτρεις της Αγαμίας (ή αλλιώς Μαλακοκαύληδες) θεωρούν πως το πέος είναι εκ των αρχιδιών εκπορευόμενο και πως από μόνο του είναι άχρηστο. Τρομερές διαμάχες ξέσπασαν με τους Μάρτυρες του Αυνάν, αλλά τελικά επικράτησαν οι Μαλακοκαύληδες φέρνοντας ως παράδειγμα τους ευνούχους. Παρόλα αυτά όμως και μετά την δικαστική παρέμβαση της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας δεν αναγνωρίζεται πλέον. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα δυστυχώς δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν διότι μετά το σταύρωμα των δυο τελευταίων δημοσιογράφων μας υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Ένας καταξιωμένος ρεπόρτερ όμως, ο Αυτίας ο Μεγαλοκαύλης, αποφάσισε να ασχοληθεί μ' αύτο το ζήτημα. Επισκέφτηκε το Όρος Σινά (εκεί που κατοικεί μέσα σε σπηλιές η τρομερή φυλή των Σιναχωμένων και στεγάζεται και η μεγαλύτερη μονή των Μαλακοκαύληδων) και συνάντησε την μεγάλη ασκήτρια της αγαμίας Ματίνα Μανταρινάκη. Όπως αναφέρεται στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ο Θεός της Αγαμίας (Θεώδορος Πάγκαλος) της παρουσιάστηκε και της παρέδωσε τις 10 εντολές των πιστών της αγαμίας.

 1. Ου γαμήσεις
 2. Ου φαντασιωθείς συνουσία
 3. Ου αυνανιστείς φορώντας καπότα
 4. Ου φασωθείς
 5. Ου δαχτυλώσεις ή δαχτυλωθείς
 6. Ου προσφέρεις βοήθεια στον αυνανισμό κάποιου άλλου
 7. Τίμα τον πούτσο και την παλάμη σου
 8. Βοήθα τους αγάμητους αδελφούς σου
 9. Αγάπα τα αρχίδια σου σαν εαυτόν
 10. Αυνανίσου τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα

Οι λάτρεις της αγαμίας συγκεντρώνονται την ιερή μέρα της Παρασκευής στις Εκκλησίες της αγαμίας για να δοξάσουν τον Θεό τους και την Αγία Παρθενόπη. Στις τελετές τους, ο ιερέας τους που φέρει τον τίτλο του Μεγάλου Μυξοπάρθενου ψέλνει ενώ οι υπόλοιποι αυνανίζονται ομαδικά.

ΣυνώνυμαΕπεξεργασία

 • αγαμησιά - αγγλιστί: fucklessness
 • απηδησιά - αγγλιστί: unfuckness
 • αναγαμιά, αχ να 'χα μια - αγγλιστί: screwlessness

Αντίθετα (αντώνυμα)Επεξεργασία

 • γαμωδερνίτιδα - αγγλιστί: thrashfuckness

Παρεμφερείς όροιΕπεξεργασία

 • βλακογαμητισμός - αγγλιστί: fucktardhoodinarity

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

  Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.