Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Αγριόμηλο επιτίθεται!

Αποτελεί φρούτο συγγενικό με το μήλο, με μια βασική διαφορά: δεν το τρως, σε τρώει! Το αγοράζεις από την λαική, νομίζοντας πως είναι ένα απλό κατακόκκινο, λαχταριστό μήλο, μα όταν φτάνεις στο σπίτι σου, και κάθεσαι λίγο να ξαποστάσεις, αυτό βρίσκει ευκαιρία και πετάγεται από την σακούλα, και αρχίζει να χοροπηδά πάνω κάτω δείχνοντας τα κοφτερά δόντια του στα υποψήφια θύματα του!

ΙστορίαΕπεξεργασία

Τα αγριόμηλα προήλθαν μετά την ένωση ορκ, με απλό μήλο. Τώρα το πώς ενώθηκε ένα άγριο πλάσμα με ένα φρούτο, δε θέλετε να το μάθετε... Πιο συγκεκριμένα, ο Γουορλντοφγουωρκράφτιος ο Κοινός ενώθηκε με κόκκινο μήλο, ώστε να προκύψει το είδος Agriomilus kokkinensis, ενώ ο Ντότιος ο Λαχανής ενώθηκε με πράσινο μήλο και προέκυψε το είδος Agriomilus prasinensis.

ΚίνδυνοιΕπεξεργασία

 
Agriomilus Prasinensis
  • Να σου φάει το δάκτυλο του χεριού
  • Να σου φάει το χέρι
  • Να σε φάει ολόκληρο


Πρωτοφανής χρησιμότηταΕπεξεργασία

Σε ώρα τρομερής λιγούρας, καταβροχθίζει όλα τα ζαρζαβατικά και τα μαγειρεμένα λαδερά φαγητά που τυχαίνουν να βρίσκονται στο σπίτι σας. Όμως πιθανότατα να έχει ήδη φάει εσάς ολόκληρους πριν καταλήξει, με μισή καρδιά, στα φασολάκια.

Φρούτα και λαχανικά

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών