Ουπς! Μπας και εννοούσατε Αλέξανδρος Παπαρήγας;


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!


Το Παπαρήγα είναι κωδικό όνομά για τις τσόντες που ντρέπεσαι να ζητήσεις από το Μήτσο όταν πας στο περίπτερό του. Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις και τα «γουέστερν», αλλά έτσι μπορεί να σου δώσουν τσόντα επιπέδου Star channel, ενώ αν πεις «Παπαρήγα» είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν δε ράιτ σταφ, αυτό που τα δείχνει όλα και δεν κολώνει πουθενά μπροστά στην κοινωνική αδικία, αντιτίθεται στον σεξουαλικό καπιταλισμό, λευκαίνει τα δόντια, καταπολεμάει το γονίδιο που σε κάνει μουνείλωτα, απελευθερώνει τα κατώτερα λαικά στρώματα στα μούτρα της αστικής τάξης και άμα λάχει βγάζει τα γυαλιά πριν κοιμηθεί.

(Εγώ ευθύνομαι για τις βλακείες ως εδώ. Οι ακόλουθες βλακείες είναι παραλήρημα κάποιου ανώνυμου θαυμαστή της πραγματικής Παπαρήγα, αλλά επειδή εδώ τις βρήκα, εδώ θα τις αφήσω. Μπορεί να παίρνω καμιά Παπαρήγα από το Μήτσο ενίοτε, αλλά στην πραγματικότητα είμαι παιδί με ήθος, που παλεύω να το κάνω στήθος για να μη χρειάζομαι πια τις γυναίκες.)

Παπαρήγα - γουόκιν ντάουν δε στριτ
Παπαρήγα - δε γκερλ άι λάικ του μιτ
Παπαρήγα - άι κεντ μπιλίβ γιου, γιου κεντ μπι τρου
 για όλα φταίει η νουδού;

Μέρσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι


Εναλλακτικές ΕρμηνείεςΕπεξεργασία

  • Οι νεοκουλτουροχαζογκόμενες που συχνάζουν σε πορείες και διαδηλώσεις ονομάζονται Παπαρήγα. Διακρίνονται κυρίως από την αξυρισιά τους στο πρόσωπο, στις αμασχάλες και στα πόδια. Οποιαδήποτε επαφή μαζί τους προκαλεί οξεία δερματοπάθεια.
  • Αργκό των χαρτόμουτρων και γενικά των θαμώνων των χαρτοπαικτικών λεσχών που περιγράφει τον Ρήγα, ισχυρό φύλλο της τράπουλας δεύτερο μετά τον 'Ασσο. Π.χ. "Έχω φούλ της Παπαρήγας με εφτάρια".
  • )

ΑποφθέγματαΕπεξεργασία

-Δέν παίζει ρόλο που δήλωσαν το ίδιο πράμα με μας, εμείς διαφωνούμε.

-Δέν δηλώσαμε το ίδιο πράμα, εμείς δηλώσαμε ότι πρέπει να γίνουν αυξήσεις, σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εκείνοι δήλωσαν ότι πρέπει να γίνουν αυξήσεις σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν είναι το ίδιο, ξέχασαν το κόμμα.

-Ήμαστε κατά του φασισμού και της απολυταρχίας. Ζήτω ο Στάλιν.

-Το 2008 με το 1918 αν εξαιρέσουμε τα 3 πρώτα νούμερα είναι η ίδια ημερομηνία.

-Ναι.

-Όχι.

- Όχι λέμε!