Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


Επιπλέον, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο για τα Windows 11, το νέο μαλακισμικό της διάσημης πατζουροεταιρείας!


Επιπλέον, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο για τα Windows 11, το νέο μαλακισμικό της διάσημης πατζουροεταιρείας! Η αλχημεία είναι μία προεπιστήμη η οποία δεν διαφέρει και πολύ από την Αλβανία και τα πειράματα του μικρού Γιωργάκη κατά την διάρκεια του φαγητού του στις ταβέρνες. Με διάφορες μεθόδους οι επιστήμονες ανακατεύοντας διάφορα υλικά προσπαθούσαν να τα μετουσιώσουν σε χρυσό, μπάφους κτλ. Με τον καιρό η αλχημεία εγκαταλείφθηκε από τον πολιτισμένο κόσμο. Ή μήπως όχι;

Σύγχρονη ΑλχημείαΕπεξεργασία

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές οι αλχημιστικές έρευνες όχι μόνον δεν έχουν σταματήσει αλλά αντίθετα, γίνονται συστηματικά και κάτω από συνθήκες μεγάλης μυστικότητας. Η κυβέρνηση, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό τον μέγα μάγιστρο και Αλχημιστή Αλέξανδρο Τσίπρα και τους έμπιστους βοηθούς του έχουν βάλει στόχο να εξαλείψουν το Ελληνικό χρέος.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Όλα ξεκίνησαν σε μία βροχερή γερμανική νύχτα. Η καγκελάριος, ρίχνοντας και μια τρίτη βουρδουλιά στον Αλέξανδρο τον ρωτά: "Τι θα κάνεις ρε μαλάκα; Τι πίπες που λες; Δηλαδή πως θα με ξεπληρώσεις; Θα κάνεις το σκατό σου παξιμάδι;" Η ιδέα τότε ήρθε σαν κεραυνός στο μυαλό του πρωθυπουργού: "Ναι, θα κάνω το σκατό μου παξιμάδι!" (ρήμα: σκατοπαξιμάζω).

ΒιβλιογραφίαΕπεξεργασία

  • ου Φακλανιστής του Μπ[ά]ουλου Κουρέλιου

Ανακατέψτε επίσηςΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Αλχημεία.