Η Ανδόρα ή Μαρίνα/Μικρολίμανο της Ανδόρας με ένα ρ είναι μία πόλη της Ιταλικής Ριβιέρας στην περιοχή της Λιγουρίας (των λιγουριών των Λιγούρων) η οποία συμπεριλαμβάνεται στην επαρχία της Σαβόνα.

Η Ανδόρρα με δύο ρ είναι χώρα της Υβηρικής Γερσονήσου, βρίσκεται μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας ενώ σε έκταση δεν ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες μέτρα. Η μικρή αυτή χώρα έχει πληθυσμό 5.000.000 κατοίκων, όσο μια Αθήνα . Το όνομα της χώρας είναι προέκταση της ελληνικής μυθολογίας και βγαίνει από το Δώρο Άδωρο .

Η οικονομία της χώρας βασίζεται στη κηπουρική και στα βενζινοπωλεία αφού η Ανδόρρα είναι σταυροδρόμι καμιονιών, μάλιστα τα βενζινοπωλεία μαζί με τα δισκάδικα είναι η βασικότερη πηγή εισοδήματος. Πολιτικά υπάγεται στο δουκάτο του Σαν Μαρίνο και στη Γιουροβίζιον συμμετέχει αυτόνομα.

Η Ανδόρρρα με τρία ρ είναι συνδυασμός των δύο άνωθεν περιοχών, αλλά όντας υπεραυτοκρατορία συμπεριλαμβάνει τον γνωστό και άγνωστο κόσμο, αλλά επίσης και ανέφικτες χωροχρονικές εκδηλώσεις, ακόμα και για την φαντασία μας. Ως οικόσημο έχει την μούντζα, και ως μασκότ έναν μουτζαχεντίν/μουτζαχεστίν που γαμάει την κωλοτρυπιδόφατσα του γουρουνιού που λέγεται Αλλάχ. Ο Μωάμεθ αυτοκωλογαμιέται με ένα αγγούρι στον κώλο, παίρνοντας μάτι στο όργιο.