Η διαδικασίαν κατά την οποίαν κάθε σύμβολον του γνωστού και άγνωστου αλφαβήτου ΑΒ$# αντιστοιχίζεται σε ένα ακριβώς και σχετικώς άσχετο γεγονός της πραγματικότητας R. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ασυναρτησιών είναι η παντελής έλλειψη κατανόησης από όλους τους ανθρώπους, ακόμη και εκ του δημιουργού, για το νόημα της φράσεως. Παραδείγματο σχάρην η συνάρτηση για να κερδίσετε το λαχείο:

Ασυναρτησίες.PNG

Μελέτη ασυναρτησίαςΕπεξεργασία

 
Γραφική παράσταση ασυναρτησίας.

Πεδίο εντοπισμού: οτιδήποτε μπορεί να γίνει στόχος μιας επίδοξης ασυναρτησίας. Συνήθως όλη η πραγματικότητα.

Προσοχή, όμως γιατί κατά κανόνα η #(Τσακ Νόρις)=ξύλο, @(Μητσωτάκης)=Γκαντεμιά και $ ή € ή ¥(πολιτικός)=-0.

Οι ασυναρτησίες χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του κόσμου μας και την πρόβλεψη του μέλλοντος.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Οι ασυναρτησίες σύμφωνα με αδιάσειστες πηγές είναι μυστικό όπλο των Ελ. Κρύβουν όλη τη γνώση του σύμπαντος. Η Πυθία των αΔελφών διάβαζε γραφικές παραστάσεις από ασυναρτησίες υπό την επήρεια καπνιστής δάφνης και θρησκείας, για να τις αποκωδικοποιήσει και να βγάλει χρησμούς. Ο τρόπος αποκωδικοποίησης είναι αρκετά δύσκολος και γίνεται μόνο υπό την επήρεια ουσιών.

Η μυστική γνώση των Ελ προκειμένου να μη φανερωθεί και αποκωδικοποιηθεί μεταδίδεται μέσω νηπίων-κατασκόπων τα οποία τις ζωγραφίζουν, είναι κοινώς λεγόμενες μουτζούρες. Λοιπόν, συνίσταται προσοχή στα συγκεκριμένα νήπια λόγω ενδεχόμενης επικινδυνότητας, καθώς είναι άρτια εκπαιδευμένα στο βασανισμό ενηλίκων.