Ετσι πρέπει να ήταν η Ατλαντίδα.
Το παραδοσιακό κοκτέιλ της Ατλαντίδας, το 'Atlantis Split'.

Η Ίμπιζα της αρχαιότητας. Κοσμοπολίτικο νησί, μάζευε χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο που επιδίδονταν σε κακό κάθε είδους και αμφιφυλόφιλα όργια με πρόσχημα την δοξασία του Kρόνου ή κακού Γιαχβέ ή Βλάντ ΜητσοΤακούλ. Εκεί πρωτοκυκλοφόρησαν και τα γνωστά σφηνάκια με δώρο κούκλες και βελόνες βουντού "του μπάρμαν μπάτμαν σούπερμαν".

Ατλαντιανή με παραδοσιακή ενδυμασία.

Λάτρεις του καλού φαγητού, των κοκτέιλ και της κόκας, εξέδωσαν πολυτελή έκδοση μαγειρικής με τίτλο: «Η Χαμένη γεύση της Ατλαντίδας» που τους απέφερε πολλά κέρδη κάνοντας την πλούσια.

Οι άλλες χώρες, δημιουργήσαν μια συμμαχία με πρωτεργάτη την Μύκονο σχεδιάζοντας να καταστρέψουν την Ατλαντίδα, κάτι που ανέλαβε να κάνει ο Μπομπ ο Μάστορας, και συγκεκριμένα εδώ ο ΜητσοΤάκουλας σε εκδήλωση Διός Νεμεσίτη Επανορθωτή Θεού της Ανταπόδοσης του Βαρέως ΠαγκαλοΕιδούς - ΚραουνακοΜόρφου Κάρματος του μαλακοπίτουρα Κρόνου.

Εν τέλει ο Μπομπ με πολύπλοκα κοχλιοστρόφια κατάφερε να ρίξει την νήσο - ήπειρο μαζί με πολλά παρακείμενα νησάκια από την Επίπεδη Γη αφήνοντας μόνη κληρονομιά το βιβλίο μαγειρικής της, που το πέρασμα των αιώνων μετονόμαστηκε και το έκανε «Η Χαμένη Ατλαντίδα».

Σύμφωνα με έναν (υπερ)αστικό μύθο, το Χταπόδι Με τα Κουρδουμπούλια βύθισε την Ατλαντίδα για να χρησιμοποιήσει τα κτίσματα ως καταφύγιο αναψυχής.

ΓλώσσαΕπεξεργασία

Στην Ατλαντίδα μιλού(σα)ν Ατλαντιδικά.

Αυτή την γλώσσα τη μιλούσαν πριν από πολλά χρόνια αλλά τώρα σχεδόν κανένας δεν την μιλάει. Αν η Ατλαντίδα δεν είναι μύθος και είναι αλήθεια θα στεναχωρηθούμε πάρα πολύ όλοι που χάθηκε μια τόσο όμορφη χώρα.