Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Συμπαθής Έλληνας τραγουδιστής, που παίζεται από ηλικίες 3 έως 93 ετών, γνωστός και ως "τσιμποκεφτές", λόγω της χαρακτηριστικής του ιδιότητας να "τσιμπάει" με την υπέροχη και υπερλειτουργική μύτη που του χάρισε ο Κθούλου (οι λόγοι αυτού του Θείου δώρου παραμένουν άγνωστοι, βέβαια φημολογείται ότι του προσδίδει υπερδυνάμεις όπως τηλεπάθεια κλπ.), τους κεφτέδες της μαμάς του.

Δράση-ανάδρασηΕπεξεργασία

Επίσης η μύτη του, του επιτρέπει να έχει αεροδυναμικό βοήθημα στην οδήγηση μηχανής και στην ικανότητα του να "άδει" τόσο γοητευτικά, τραβώντας μεγάλες ποσότητες αέρα. Αυτή η μεγαλούτσικη μύτη είχε όμως την τύχη να αξιοποιηθεί στο έπακρο από έναν Μικρούτσικο.

Χρησιμεύει και ως μπουγατσομάχαιρο.

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Η παιδική ηλικία του Βασίλη ήταν γεμάτη ροκ και κεφτέδες. Το οιδιπόδειο δεν το ξεπέρασε ποτέ-αυτό βέβαια ειναι προσωπική άποψη, άλλοι λένε πως το ξεπέρασε-και σε αυτό αναφέρεται ευθαρσώς στο σπαραξικάρδιο αυτοβιογραφικό τραγούδι Μαμά (στίχοι-μουσική Νίκος Γκάτσος) όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά "Πίσω μου τρέχεις μια ζωή, με ένα πιάτο και μια ευχή τότε με κράταγες σφιχτά, τώρα κοιτάς από μακριά". Είναι σαφές πως και εδώ γίνεται αναφορά στους κεφτέδες-εναλλαξ με ψαροκροκέτες. Τώρα βέβαια η μάνα του κοιτάει από μακριά γιατί ούτε αυτή αντέχει τη μύτη του. Αν και η ζωή του φέρθηκε γενικά καλά και η Ελένη ακόμη καλύτερα, η αρχή της καριέρας του σημαδεύτηκε για πάντα από μια φοβερή τραγωδία: όταν η Στέλλα αποφάσισε να πάει στην αγκαλιά αυτού του λιγούρη κουρσάρου που την είχε πρήξει και καλά για να την προστατέψει (τα ξέρουμε καλά αυτά), δεν τον βρήκε σπίτι του: είχε στουκάρει στη λεωφόρο (σε μέρα απεργίας ασθενοφόρων) Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια διάφοροι αγύρτες και επιπλοποιοί σφετερίζονται το trademark "Παπακωνσταντίνου" για ιδιοτελείς και άκρως γλίσχρους σκοπούς. Eνας από αυτούς ειναι ο λεγόμενος "Θανάσης" Παπακωνσταντίνου ο οποίος καμώνεται πως ειναι τραγουδιστής. Αλλά ακόμα χειρότερα καμώνεται πως ειναι κομμουνιστής όπως ο Βασίλης! Για να του τη σπάσει μάλιστα γράφει το Θανάσης όλο με κεφαλαία. Αν εμένα με έλεγαν Θανάση δεν θα το έγραφα με κεφαλαία πάντως-δεν είναι κάτι που το λες και προσόν... Επίσης χειρότερος ειναι αυτή η νυφίτσα ο Γιώργος ο Παπακωνσταντίνου που το παίζει πολιτικός. Αυτός καμώνεται πως είναι δύο φορές πιο κομμουνιστής απο το Βασίλη! έχει μάλιστα ελευθέρας στα σουαρέ της Αλέκας Παπαρήγα και του κύριου Κουτσούμπα. έχει ξεγελάσει πολύ κόσμο αλλά στην πραγματικότητα ειναι τεράστιος fake! Ο Βασίλης μετά απο όλα αυτά εχει αηδίασει και έχει σχεδόν απόχωρησει απο την ελληνική ροκ σκηνή, ενώ φυτεύει αγριοαγκινάρες για biodiesel τα σαβατοκύριακα


ΣχετικάΕπεξεργασία