Ο Γιάννης (για σένα Johnny) Πρετεντέρης εικάζεται ότι είναι δημοσιογράφος(?) εις το επάγγελμα. Χρησιμοποιείται επίσης άνετα και ως φερέφωνο (εννίοτε και ως μαγνητόφωνο, που όμως παίζει την ίδια κασέτα).


Βίος και πολιτείαΕπεξεργασία

Ο little John, λέγε με και Γιαννάκη, εγεννήθη στις 90 Αυγούστου του 1854 π.Χ στην Αθήνα, ωστόσο η καταγωγή του είναι από ένα χωριό έξω από την Αθήνα, το Γιδοχώρι. Φημολογείται μάλιστα ότι λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του μικρού Γιαννάκη, το χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς. Γονείς του Γιαννάκη είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης ( εξ'ου και το νάζι κι η τσαχπινιά) και η madame Tussaud (ναι, αυτή με τα μουσεία). Είναι πρώτος ξάδερφος της Στέλλας Μπεζεντάκου και δηλώνει αμετανόητος φαν της Lady Gaga. Μάλιστα αν τον καλέσεις στο κινητό του , θα χτυπάει σε ήχους του γνωστου χιτ Alejandro.

Μαθητικά ΧρόνιαΕπεξεργασία

Ο Γιαννάκης από μικρός ήταν πολύ κακό και άτακτο παιδάκι. Μάλιστα ήταν γνωστός στο σχολείο του και ως το καρφί. Λέγεται ότι ήταν τόσο διαβολάκι που ανάγκαζε τους καθηγητές του να παραδίδουν το μάθημα κάνοντας σκοινάκι επί 50 φορές κι ότι αν δε του έβαζαν καλό βαθμό απειλούσε ότι θα άρχιζε να διαβάζει τα άρθρά (?) του σε όλη την τάξη. Απειλητικότατο.

Μεγάλες του αδυναμίεςΕπεξεργασία

  1. Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια
  2. Τα Γιαούρτια
  3. Τώρα τελευταία και τα Γιαουρτώματα

Παρατσούκλια τουΕπεξεργασία

Το Φερέφωνο, Ρούλης, Ντόπερμαν, PRETENDERis ,δημοσιογράφος, (εεεέλα μουυ ?)

Τι σιχαίνεταιΕπεξεργασία

  1. Μα..την Αλήθεια φυσικά,
  2. Την Αντικειμενικότητα
  3. Την Αριστερά
  4. Γενικώς σιχαίνεται