Stop hand.png Πίσω μωρή σερπαντίνα!!!
Katsikaniarh.png
Κατσικανιάρη! Τραγί! Μούσχαρε! Ε, μούσχαρε!
Σαν τη μούρη σου το 'κανες το άρθρο! Τράβα φτιάξτο, ρε μούσχαρε!


ΓΚΟΓΚΟΣ ή GOGΕπεξεργασία

Η ιστορία ενός πιθήκου...

Ο Β.Γκόγκος γεννήθηκε στην πόλη "Βηθλεέμ" στην επαρχία της Ιουδαίας το 1013 π.Χ. Από την αρχή της γέννησης του, ταλαιπώρησε την μάνα του, Γεωργία (Έυα)..και τον πατέρα του Αδάμ (Σάκη), ο οποίος επρόκειτο να γίνει μέγας τροβαδούρος της Ελλάδος.

Η ζωή τουΕπεξεργασία

Ήταν γόνος εύπορης οικογενείας για την οποία το ογκώδες μελαμψό κεφάλι του αποτελούσε τεράστιο πλήγμα, καθώς χρειαζόταν κόπους χρόνων προς εύρεσιν πετρών για να τραφεί το κτήνος. Έπειτα από μακροχρόνιες και, ουκ ολίγες φορές, έντονες συζητήσεις (γκαρίσματα, κραυγές και γενικά κάθετι πιθηκίστικο) έλαβαν την σκληρή απόφαση να τον εκδιώξουν από την βασιλική σπηλιά τους.

Τυχαία γεγονόταΕπεξεργασία

Έτσι λοιπόν ένα βράδυ που τα αστέρια έλαμπαν και το ολόγιομο φεγγάρι φώτιζε τις κινήσεις των πλασμάτων, ο Σάκης αφού γύρισε ταλαίπωρος από τα γυρίσματα ενός videoclip, κινούμενος υπούλως, δελέασε τον άσχημο υιό πετώντας μπροστά σ' ένα κοντινό στη σπηλιά ποτάμι (Νείλος) μπανάνες και πέτρες με την ελπίδα εκείνος να παρασυρθεί!!

Ο Goganium, ή αλλιώς Γογίας στα ελληνικά, έπεσε στην παγίδα και έσκυψε να πιάσει το σαπούνι με άρωμα μπανάνα. Τότες ο γοητευτικός αλλά σκληρός πατήρ-πίθηκος, πετάχτηκε από τον θάμνο που κρυβόταν και με μια χορευτική κίνηση πέταξε τον Γογία στα βαθειά άπατα νερά του Νείλου.

Όταν γύρισε στην σπηλιά ανέφερε τα χαρμόσυνα στους υπόλοιπους του παλατιού (ο Θεός να το κάνει) και εκείνη τη στιγμή ο αοιδός του παλατιού εμνέυστηκε ένα τραγούδι: "this is our night"

Έτσι λοιπόν ο νεανίσκος πίθηκος, χάθηκε στα βάθια του χαώδες ποταμού. Όμως ο πίθηξ αναδύθηκε από τα βάθη της αβύσσου και εμφανίσθη στην Ελλαδάρα, όπου και έζησε ο γαλαζοαίματος Γογίας εν έτη 1992. Ανατράφηκε ξανά στην πόλη της Αθήνας, και είχε σαν παλάτι τον λόφο του Πανί.

Όμως έπειτα από 15 χρόνια σκληρών καλλιτεχνικών προσπαθειών που είχαν ως απότοκο να κερδίσει το βραβείο "πέος της χρονιάς" και να κατηφορίσει στη πολιτισμένη χώρα της Προόπτικης η οποία υπέφερε από τις κλανιές ενός αδίστακτου πλάσματος που νόμιζε ότι παίζει κιθάρα και pro.Είναι γνωστό μάλιστα πως ο ηττημένος(συνήθως ο ΜΗΤΣΙΟΥ γνωστός και ως CONAN ο ομοφυλλόφιλος) έχωνεν την κεφαλήν του εις τον πρωκτόν του Ιωάννου(Johann)Κολαρά και δεχόταν το μικροσκοπικό εργαλείο του ΚΟΛΟΥ του μέγα σε όλες ταις τρύπες του σώματος του,αφού είχε χάσει τιςαισθήσεις του.

Εντωμεταξύ δύο παράμονα ζευγάρια ζούσαν στο υπόγειο του σπιτιού του ΚΟΛΛΑΡΑ τα οποια μάλιστα άλλαζαν ερωτικούς συντρόφους