ΔΑΠ-ΝΔΦΚ : Κίνημα αυνανιστών που συναντάται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Έχει σαν μόνιμο στόχο να δικαιολογήσει τον προσδιορισμό ΜΑΛΑΚΑΣ που συνοδεύει κάθε σοβαρό διάλογο και απευθύνεται στους συνομιλητές. Τα αρχικά του αυνανιστικού αυτού κινήματος παραμένουν μυστήριο και καθώς κανένας από τα μέλη του δεν έχει το στοιχειώδες IQ για να μπορέσει να διαβάσει, έχουν προταθεί κατά καιρούς διάφορες προτάσεις από μέλη άλλων παρατάξεων.

Γενικές ΣυνελεύσειςΕπεξεργασία

Στις γενικές συνελεύσεις φοιτητικών συλλόγων τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Εκεί θα βρεθεί ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος την πιο ακατάλληλη στιγμή να πει την μαλακία του. Η ομιλία μέλους της ΔΑΠ προκαλεί σε μέλη άλλων παρατάξεων αλλά και ανθρώπους με IQ>=1 σύνδρομο εκρηγνυόμενης κεφαλής, τάση προς αυτοευνουχισμό, τάση προς έμετο, συγγραφή σοβαρών άρθρων, βλενόρροια, AIDS, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχει παρατηρηθεί τάση για καταταγή στην λεγεώνα των ξένων, παλιμπαιδισμός, αμνησία, γκρέμισμα φούρνων, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις μαλακίας του ομιλητή έχουν σημειωθεί αυτοκτονίες.

ΑρχικάΕπεξεργασία

Δεν Αρνηθήκαμε Ποτέ-Να Δημιουργήσουμε Φασιστικό Κίνημα, Δέχεστε Από Πίσω- Ναι Δεχόμαστε Φέρτε Κιάλλους. Επίσης διαδεδομένο είναι το Δεν Αυνανιζόμαστε Ποτέ που είναι και βασικό αντεπιχείρημα σε αυτά που τους καταλογίζουν οι αντίθετες παρατάξεις. Φυσικά υπάρχει και το σύνθημα για να εκφράσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες αυτής της παράταξης Δεν Αγωνίζομαι Ποτέ - Ναι Δεν Φαίνομαι Καθόλου.

ΔραστηριότητεςΕπεξεργασία

Οι δραστηριότητες του κινήματος είναι οι εκδρομές σε Μύκονο και Αράχωβα και απο Φετος και στο Μπανσκο, τα πάρτυ σε ότι πιο βλαχοτρέντυ υπάρχει, η παραγωγή κομπόστας με πρώτη ύλη τον ανθρώπινο εγκέφαλο, η λατρεία του εκάστοτε προέδρου της ΝΔ, το σκάλισμα σε πέτρες και η εναπόθεση σε κιβωτό όλων των νομοσχεδίων που φέρνει προς ψήφιση η ΝΔ στη βουλή, η δραστική μείωση του IQ των μελών της, το πλέξιμο κ.α.

ΜέληΕπεξεργασία

Μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μπορεί να γίνει ο κάθε φοιτητής ή σπουδαστής με βασική προϋπόθεση να αυνανίζεται καθημερινώς μπροστά από μια φωτογραφία της Μαριέττας Γιαννάκου Κουτσίκου (τώρα τελευταία είναι όνομα και πράγμα), να μην σκέφτεται, να μην ρωτάει. Υποψήφια μέλη τα οποία έχουν οικονομική επιφάνεια, είναι ακροδεξιών φρονημάτων γίνονται στελέχη. Χαζογκόμενες εμφανισιακά όμοιες με φτηνή απομίμηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου αναλαμβάνουν τον ρόλο της στρατολογίας των εκάστοτε αυνανιστών.

Μύηση-ΣτρατολογίαΕπεξεργασία

Για να γίνει αποδεκτός κάποιος χρειάζεται αν είναι αγόρι να αποδείξει τον έρωτά του προς την Μαριέτα Γιαννάκου και την Φάνη Πάλη Πετραλιά, ενώ αν είναι κορίτσι να βρίσκει γοητευτικό τον Μιλτιάδη Έβερτ ή τον Σουφλιά. Μετά την έγγραφη δήλωση ερωτικών φρονημάτων γίνεται στα μέλη λοβοτομή ενώ ό,τι ρούχα έχουν μέχρι τότε μαζεύονται και καίγονται στην κοντινότερη χωματερή. Η ένδυση γίνεται μετά με designer ρούχα πάντα επώνυμα, ραμμένα από πεινασμένα παιδιά στο Πακιστάν. Η πιο συνηθισμένη ομάδα μύησης είναι οι πρωτοετείς που έρχονται για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο (των freshmen που λένε και τα παιδιά απο το Πακιστάν που μαθαίνουν τώρα εγγλέζικα), στους οποίους αναπτύσσουν το ιδεολογικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η παράταξη (τρόπος του λέγειν γιατί κανένας δαπίτης δεν ξέρει ποιο είναι ακριβώς γιατί.. swag). 'Ομως αυτή η πρακτική δεν είναι πολύ αποδοτική, αφού οι πρωτοετείς τώρα ποια είναι ενήμεροι για το παραπάνω και άλλωστε οι περισσότεροι είναι πορωμένοι με τον σατανισμό, οπότε δεν έχουν καιρό να ενδιαφερθούν για τόσο . Όμως επιστρατεύσουν και άλλα μέσα (aka αθέμιτος ανταγωνισμός) διότι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα του να μην κυριαρχούν στην φοιτητική ζωη. Τι μπορούν όμως να κάνουν; Α έχω μία ιδέα θα μπορούσαν πχ να μοιράζουν λυμένα θέματα προηγούμενων ετών ή σημειώσεις μαθημάτων με το λογότυπο της παράταξης σε ευκρινές σημείο. Γαμώτο η ΔΑΠ το κάνει ήδη αυτό. Καλά θα μπορούσε να διοργανώνει συνεχείς εκδηλώσεις και διασκέδασεις, οι οποίες θα περιλάμβαναν χορό, αλκοόλ, ιδιαίτερα ευφυείς γκόμενες και μουσική (παραδοσιακά τραγούδια επί το πλέιστον γιατί για την Ελλάδα ρε!!). Γαμώτο η ΔΑΠ το κάνει ήδη αυτό. Οκ το'χω. Θα μπορούσαν να διοργανώνουν σεμινάρια σε χρήσιμα θέματα πχ στο πως πετάμε ένα χαρταετό, στο πως δένουμε τα κορδόνια μας ή πως κάνουμε αθέμιτο ανταγωνισμό και μετά να διανέμει "επίσημα" χαρτιά που να πιστοποιούν την γνώση από τουδε και στο εξής σε κάποιον από τους προαναφερθέντες τομείς.Γαμώτο η ΔΑΠ το κάνει ήδη αυτό. Καλά αφήνεται ως άσκηση στον αναγνώστη λοιπόν να βρει κάτι να προσθέσει στο άρθρο.Nαι, τώρα το χω σίγουρα!Να βοηθάει στην ευγενή άμιλλα στις φοιτητικές εκλογές φροντίζοντας στο να κάνει τους φοιτητές να ενδιαφερθούν για τα κοινά της σχολής τους παρέχοντας τους αυτοκίνητο για την προσέλευσή τους στις κάλπες με δικά τους έξοδα φυσικά χωρίς να σε πιέζουν για το τι να ψηφίσεις...Σε βοηθάνε να πας μέσα στο εκλογικό τμήμα για να σιγουρευτούν ότι μπήκες και δεν έχεις χαθεί.Αλλά και με άκρος διακριτικούς τρόπους υπενθύμισης για την ημέρα των εκλογών με σαράντα τρία τηλέφωνα την ημέρα...γιατί απλά νοιάζονται για το κοινό καλό.Όχι ρε γαμώτη πάλι!η ΔΑΠ το κάνει και αυτό!

Επαγγελματικές προοπτικέςΕπεξεργασία

Οι απόφοιτοι σχολών οι οποίοι είναι μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκουν δουλεία ΜΟΝΟ όταν είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ. Όλο τον υπόλοιπο καιρό η τύχη τους αγνοείται. Υπάρχουν έγγραφες μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν δει ΔΑΠίτες επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, να πολεμάνε σαν μισθοφόροι στο πλευρό του Σάουρον για την υπεράσπιση της Μόρντορ.

Πολιτιστική και Ανθρωπιστική ΠροσφοράΕπεξεργασία

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι επιφορτισμένη με την διάσωση του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού καθώς διοργανώνει βραδιές σε νυχτερινά κέντρα που προωθούν την τέχνη και ανθρώπινη διανόηση (Άννα Βίσση, Τερλέγκας, Έλλη Κοκκίνου). Σημαντικότερη όμως είναι η ανθρωπιστική προσφορά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τα μέλη της αρνούνται πεισματικά να συνεισφέρουν σε εράνους και συλλογές ρούχων και τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους από τον Ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και Ε.Ε. λαούς φροντίζοντας έτσι να καμφθεί η αντίστασή τους πιο γρήγορα και να μην κλαίνε άδικα οι μανάδες των στρατιωτών σε ΗΠΑ και Αγγλία για τα αδικοχαμένα παλικάρια τους. Φήμες λένε πως αρκετοί άνεργοι Δαπίτες καταλήγουν πράκτορες τηs CIA. Η ΔΑΠ, χρόνια τώρα μπορεί να διατυμπανίσει περιχαρής και εν τω δικαίω, πως έχει κατορθώσει να προσφέρει, σημειώσεις, πάρτυ και γκόμενους (-νες) σε όλα τα έτη.

Διάσημοι ΔΑΠίτεςΕπεξεργασία

αλλά για τους άλλους δεν λέτε τίποτα..