Δεινόσαυρος από τα συνθετικά Δίνω + Σαύρα. Προϊστορικά μπιρόχαυλα ερπετά που για έναν περίεργο λόγο ήταν τρομερά φιλότιμα και έδιναν ότι είχαν και δεν είχαν. Από αυτή τους την φιλοτιμία βέβαια δεν είδαν προκοπή καθώς κάποια στιγμή ο Μπάμπης από τα Φάρσαλα τους ζήτησε να δώσουν λίγο χώρο και στα άλλα Ζώα και δη στα Θηλαστικά. Τα τεράστια ερπετά έκαναν με μεγάλη χαρά αυτή την παραχώρηση μέχρι που κατάντησαν να ζουν 1.000.000.000 από αυτά μέσα σε μια σπηλιά με μέγεθος 10 Χ 10.

Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση ήταν αφόρητη και κάποια στιγμή ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, που κάπνιζε μανιωδώς την ομώνυμη μάρκα τσιγάρων, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση εφόσον η σπηλιά κηρύχθηκε χώρος μη καπνιστών. Μην αντέχοντας άλλο την έλλειψη της νικοτίνης, ο Ρεξ οργάνωσε μια επίθεση ενάντια σε όλα τα άλλα ζώα, προσπαθώντας να ανακτήσει τον ζωτικό χώρο που χρειαζόταν για να δημιουργηθεί ένα καφέ-μπαρ με χώρο για τους καπνίζοντες.

Η επιχείρηση πήγαινε πάρα πολύ καλά και τα θηλαστικά είχαν σχεδόν όλα σφαγιαστεί, μέχρι που ένας βροντόσαυρος, ο οποίος κρατιόταν για περίπου οκτώ χρόνια για να μην αεριστεί μέσα στον αποπνικτικό χώρο της σπηλιάς, αφέθηκε ελεύθερος να ικανοποιήσει την ανάγκη του. Για κακή του τύχη όμως κοντά στον Τυραννόσαυρο Ρεξ ο οποίος όπως πάντα κάπνιζε. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κλίμα στην γη άλλαξε και σκότωσε όλους τους επιβιώσας από την φωτιά Δεινόσαυρους.

Τα θηλαστικά επιζήσανε, καθώς εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο υπόγειο του Κίτσου, με την γνωστή σε όλους μάνα, και έπαιζαν μπαρμπούτι. Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Έλλην πολιτικος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προέρχεται από ένα είδος δεινόσαυρου ονομαζόμενο ως Γκαντεμόσαυρος Ρεξ. Επίσης ο δεινόσαυρος Ρεξ ήταν ο χειρότερος μαθητής του Μωυσή. Κατά την εκμάθηση δημιουργίας πυλών στο χωροχρόνο, εκείνος ήταν που άφησε ανοιχτή την πύλη από την οποία πριν εκατοντάδες χρόνια εισήλθαν οι Βριλ. Η πύλη πήρε το όνομά της από το Γκαντεμόσαυρο Ρεξ.

Διάσημοι ΔεινόσαυροιΕπεξεργασία

Σχετικά ΆρθραΕπεξεργασία