Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αυτόματος Κιμαδοποιητής Χειρός»

μ
καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ
[[Αρχείο:Weapons-for-Peace.jpg|thumb|Το μοντέλο "Takanamekima-100".]]
==Γενικά κι αόριστα==
Γνωστός και ως Α.Κ.Χ. Κατασκευάστηκε χθες από το [[Μπομπ ο Μάστορας|Μπομπ το Μάστορα]], ώστε να βοηθήσει εν μέσω κρίσης <strikedel>και καλά</strikedel> κωλοκατάστασης για να έχουν τα νοικοκυριά φρέσκο και κυρίως φθηνό κιμά. Στην αγορά κυκλοφορούν τα μοντέλα "Takanamekima-100" και "KimasXP" (για επαγγελματική χρήση) με ένα βιβλίο συνταγών με κιμά. ΑναμενεταιΑναμένεται συντομασύντομα η κυκλοφοριακυκλοφορία του "Kima-Kima7" μεταμετά και την αποσυρσηαπόσυρση του ελλατωματικουελλατωματικού "Kima-kimaSvista" (ρωταγερώταγε συνεχειασυνέχεια αν θες να βαλειςβάλεις τον κιμακιμά απ' αυτηαυτή την πλευραπλευρά ηή απ' την αλληάλλη, αν θες σιγουρασίγουρα να φτιαξειςφτιάξεις κιμακιμά, αν εισαιείσαι σιγουροςσίγουρος πως θες σιγουρασίγουρα να φτιαξειςφτιάξεις κιμακιμά κ.ο.κ.)
 
==Χρήση==
Η κιμαδοποίηση είναι απλή. Τοποθετούμε την κατάλληλη ποσότητα κρέατος στον ''Υποδοχέα Σάρκας'' και αφού οπλίσουμε με τα ειδικά ''Σκάγια Κιμαδοποίησης'' πυροβολάμε. Έτσι θα έχετε φρέσκο και φθηνό κιμά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Πιο συγκεκριμένα:
 
*Μεταβλητό βεληνεκές: είταιείτε στοχέυετεστοχεύετε τη δικιά σας κατσαρόλα, είταιείτε του [[γείτονας|γείτονα]] μπορείτε να το προσαρμόσετε αυτόματα στις ανάγκες σας!
*Λειτουργία εκτόξευσης: Θέλετε να ταΐσετε το [[σκύλος|σκύλο]] σας ελεύθερα και γρήγορα; Κανένα πρόβλημα! Βάζετε μια μπριζόλα από πάνω και στη λειτουργία εκτόξευσης εκτοξεύεται κιμάς προς την κατεύθυνση που θέλετε! Λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά και στις γάτες!
*Αντίστροφη λειτουργία: Έχετε βαρεθεί να ταΐζετε κρέας τα ζώα σας; και πάλι έχουμε τη λύση! Χρησιμοποιείστε το προϊόν ανάποδα, βάζετε τα κουνέλια σας πάνω και από την άλλη βγαίνει κιμάς!
 
 
[[Κατηγορία:Τεχνολογία]]
[[Κατηγορία:Μεγάλες εφευρέσεις]]
18.506

επεξεργασίες