Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Οριγκάμι»

261 bytes αφαιρέθηκαν ,  19:29, 30 Οκτωβρίου 2014
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(rvv)
Ετικέτα: mobileedit
To '''οριγκάμιγαμίσι''' (折り紙) (τέχνηχώσιμο διπλώματοςμπανάνας χαρτιούστον σε διάφορα σχήματακώλο) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το oriαρχιδοκούλουρι (διπλώνωμουνότρυπα) και το kamiβυζομουνακι (χαρτίμπλέ αρχίδα) στα Ιαπωνικά, ενώ η ίδια η τέχνησκατοβυζάρα δεν προέρχεται καν από την [[ΙαπωνίαΖιμπάμπουε]].
 
==ΤοΗ ιστορικόπούτσα της δημιουργίαςγιαγιάς σου==
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον ΙουστίνοΜουνί Ξεροβουνίδητου παππού σου, άγριονπου μονόχνοτονσε άνθρωποηλικία που5 ζούσεετών βίαζε γιαγιάδες και παππούδες στα υψίπεδαγηροκομεία τηςπου ζούσε [[Πόντος|Τραπεζούνταςο πούστης]]. Ο Ιουστίνοςπορνόγερος είχε το κακό συνήθειο να κόβειχώνει κομματάκιααγγούρια φύλων,στο παπυρόχαρτουΜουνί κλπτου και να τα αναδιπλώνει μανιωδώς καθώς περίμενε στη ψαρόβαρκαθείου του να τσιμπήσουν τα [[ψάριτο ξυρισμένο]]α. Οι συγχωριανοί τουτον απεχθάνοντοβίασαν αυτήν την συνήθειαομαδικά και τους ενοχλούσεπήρε το "χρατσάρισμαπούτσο" (ήχος όμοιος της βυθίσεως χείραςπουτάνας εις πακέτου με πατατάκιακαπότες) που δημιουργούσε διπλώνοντας ταείχε χαρτάκιακάνει καιμη πολύεπιθυμητό ολίγοσεξ τον συμπαθούσαν. Τούτονμε τον είχεγκέι κάνειγαμιολάκια, μητριγύριζε επιθυμητόστην ειςΣυγγρού τηνμε κοινωνίανκακοποιούς καιανηλίκων όνταςβιάζοντας ορφανός τριγύριζε στα βουνά μόνοςγυμνασιάκια. Ως αγριάνθρωποςπορνόγερος και ημιμαθήςκαυλιάρης γκέι που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αίγα αλλάαγελάδα ούτε όρνιθααγόρι αβάτευτη!!!αλλά Διούτε αυτόνκότα τοναγάμηατη, λόγοντις οιβίασε συγχωριανοίόλες τουαπό τοντο αποκαλούσαν Ορηγάμη.στόμα. απόΔι τοαυτόν Όροςτον (βουνόν)αποκαλούσαν καιπούστη γαμώγαμιολάκια. (βατεύω).
 
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[ύπνος]]η γιαγιά του κυρίευσενβιάζει τον Ιουστίνονπαππού του από το στόμα με την ώραπούτσα του εψάρευετης]] και εχάθη...την Άλλεςώρα ιστορίες λέγουσι ότιεκείνη οι συγχωριανοί του, τοντου εκοίμησανέγλυφαν μετάτο αφεψήματοςΜουνί παπαρούναςανελέητα και τον απεμόλησαν στην [[θάλασσα]] εις την βάρκαν του για να γλιτώσουν από τίνον.
πηδαγαν και τον βίασαν στην [[κωλοτρυπίδα]] εις την βάρκαν του για να ουρλιάζουν απο οργασμούς.
{{βικιπαίδεια}}
 
Εξύπνησε σε [[μέρος]] παράξενον αρκετές μέρες μετά όπου οι άνθρωποι ήτο [[κινέζοντες|σκιστομάτιδες]] και περιφέρουντο με τις νυχτικές τους ολημερής και οληνυκτίς... ερεθισμένος από τας γυναίκας με τας νυχτικάς τους, συνεχίσε το έργον του εις το όρος Φούτζι και ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|ολόκληρο λαό]] στο δίπλωμα χάρτου που πήρε και την ονομασίαν του από το παρατσούκλι του Ιουστίνου "Ορηγάμη".
{{βικιπαίδεια|το μουνί σου, διότι είναι πια πάσιγνωστό αφού γαμιέσαι με όλους}}
 
Εξύπνησε σε [[μουνότρυπα]] παράξενη και ήτο [[κινέζοντες|μόλις άνοιξε τα μάτια τον πιάσανε και τον βίασαν πάλι]] και περιφέρουντο ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|πορνόγερος κακοποιό ανηλίκων]] και πήγαν μαζί να βιάσουν παππούδες,που εκείνη την ώρα γαμιόντουσαν από τους εγγονούς τους στα στόματα, και πήρε και την καπότα
του από το "πούτσο του γαμήσια πούστη".
 
{{επέκταση}}
Ανώνυμος χρήστης