Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Dimmu Borgir»

1.328 bytes προστέθηκαν ,  23:30, 31 Οκτωβρίου 2014
rvv
Ετικέτα: mobileedit
(rvv)
πουτάνεςΔίμου Βόργιρ είναι ένα μπουρδέλσυγκρότημα το οποίο άρχισε να "γαμιέταιπαίζει" στη [[ΝιγηρίαΝορβηγία]] κάποια γαμημένηευλογημένη μέρα που ο πούρνάκειας βλάχος, βίασε την αγελάδα του, φωνάζοντας "Αχ! Αχ! Μωρ' πουτάν' γελάδα, πιο ξυρισμένο μουνάκι δεν έχω γλύψ!"1993 (το [[μουνίμπάτζετ]] δυστυχώς είναι αγύριστοχαμηλό γι αυτό και οι καπότεςπληροφορίες είναι λίγες). Ένα ζεστό ντίλντοχειμωνιάτικο μπήκε στον κώλο του σαμαρά μια μέρα, που είχε λεσβιακή κάυλα,πρωίνο λοιπόν ο πορνόγεροςΣαγκράθ αποφάσισε να βιάσειξυπνήσει τον παππούκολλητό του, οφίλο οποίοςαπό ήταν στοτο νηπιαγωγείο και κακοποιούσε σεξουαλικά έναν τσιγγάνο, τον γαμιολάκιαΣίλενοςγιαγιάμητέρα του τον βιάζεφώναζε Σέλινος) και να πάνε στο σπιτικό του πούστηΤιοντάλβ (δυστυχώς του 'κοψανγια τον πούλοπαραπάνω λόγο δεν μπορέσαμε να βρούμε ονοματεπώνυμο) όπου εκεί ο πούστηςΤιοντάλβ τους κέρασε [[καπότακικουλουράκι]]α με χύσιαγάλα και βίασαναποφασίσανε ομαδικάτην ένανεξ-ολοκλήρου Αφρικανοδημιουργία των Δίμου Βόργιρ (ΣκατάDimmu μπλέBorgir / Πουτάνας Eλληνιστή --> ΆντεΜαύρη γαμήσουμαυρίλα γκέιπλάκωσε στην πόλη.
 
Και η συνέχεια είναι γνωστή όπως για κάθε παιδεραστήσυγκρότημα...σκατά μπλέπαραγωγή καιστα μπανάνεςπρώτα μέσαΕΡ στονκαι κώλο σουσι-ντι...και ύστερα η μεγάλη επιτυχία με την τσοντοπαραγωγήΝιουκλίαρ Μπλαστ (ΤαΕλληνιστή Μουνιά--> σταΠύρινος γαμήσιαΜπλάστης) που τους έκανε να βιάσουνφτύσουν όλουςομαδικώς μέσααίμα στογια γηροκομείονα στηυπογράψουν συγγρου.συμβόλαιο! ΕπόμεναΑκολούθησαν τα επόμενα [[Σιντί|σι-Μπουρδέλαντιζζζ]] έγινανπου γνωστάαναφέρονται αφού κάναν στριπτίζ στους lesbian παππούδες φορώντας μόνο τα στρινγκ τουςπαρακάτω.
 
==Τα μέλη, τώρα και πριν==
==Το πουταναριό της γαμιόλας==
Οι Δίμου Βόργιρ είναι οι :
Γάμα με στον κώλο γιατί:
*Σαγκράθ (Υποτιθέμενα φωνητικά) ακα. Στέφανος Θωμίδης-Θωροσίδης (Μακρινός εξάδερφος του Τοροσίδη)
*Η γιαγιά σου μου φέρνει καύλα,
*Σίλενος (Αρχική Κιθαρούλα - ριφάκια ) ακα. Σέλινος (χαϊδευτικό) Σταύρος Άτλας-Κοπερούδης
*Ο παππούς σου παίρνει βιάγκρα πολύ και θέλει μουνί.
*Γκάλντερ (Ακόλουθη Κιθαρούλα - ριφάκια λίγο πιο σοβάρα από του Σίλενος) ακα. Θωμάς Ρουνιάς - Ανδρεάδης
*Θα σε γαμήσω ανάποδα.
*ICS Βόρτεξ (Μπάσο) ακα. Σίμωνας Χέστανίδης (το μπάτζετ μας, μας επιτρέπει να διαθέτουμε και τον αριθμό ταυτότητας του ο οποίος είναι "Δ.Β 090666" (αυτό το μέλος πήρε [[πόδι]])
*Θα ΔΟΥ δώσω αγγούρια να χώσεις στον κώλο του γκέι άντρα σου.
*Μίστις (στα ελληνικά μπορεί να υπάρχει παρεξήγηση με το ψευδώνυμό του) (Πλήκτρα κηδείας) ακα. Γιάννης Μουσταπάρτας (πήρε πόδι μαζί με τον Σίμωνα)
*Η πούτσα της θείας σου μπήκε στο στόμα του παππού του κουμπάρου σου.
*Χελχάμερ (Τουμπερλέκι) ακα. Γιάννης - Αλέκος Μπλομπερόπουλος (πήρε πόδι και τούτος)
*Νικόλαος Μπαρκουρέλης (Τουμπερλέκι ) (πήρε και αυτός πόδι)
*Γκάιρος (ουαααου) Μπρατλαντίδας ( Μπάσο). Η φατσούλα του είναι τόσο γλυκιά και γι'αυτό ο Σαγκράθ τον κράτησε στους Βοργίρ.
*Ντάριος Βροζόπουλος (Τουμπερλέκι) ακρίβως το ίδιο ισχύει και για τον Ντάριο.
 
==Δισκογραφία==
==Τσιγαρουστέκια==
{{Βικιπαίδεια|Dimmu Borgir|τοντους πούλοΔίμου της γιαγιάς σουΒόργιρ}}
*Για όλα Αφρός
Και κάπου εδώ γλύψαμε την γιαγιά σου... ελπίζουμε να μην σε ξανά βιάσουν 234 κινέζοι μετανάστες σαμαρα Βασιλάκη, από αυτό (το κωλοτρυπίδιο σου). Καλά να πίνεις κατούρια γιατί η [[πουτάνα]] είναι μια μεγάλη Αφρικανη βυζάρα.
*Θυελοπυρήνας
[[http://wallpaper.metalship.org/images/dimmu-borgir11.jpg Ο πούστης γαμάει την γιαγιά σου.]]
*Ενθρονίζοντας τον θριαμβευτή της μαυρίλας
*Ψυχοπλακωτική Μαύρη Υπερ-Διάσταση
*Πουριτανική Εφορία Μισανθρωπίας
*Νεκρός Κουλτουρίαρης Αρμαγεδόνας
*Ο Κοντός [[Βελζεβούλ]]ης
*Αμπρακαντάμπρα
Και κάπου εδώ τελειώσαμε...ελπίζουμε το μπάτζετ μας να τριπλασιαστεί μετά από αυτό (σλουρπ σλουρπ). Καλά να περνάτε πάντα και να θυμάστε πως η [[ζωή]] είναι μια μεγάλη πλάκα.
[[http://wallpaper.metalship.org/images/dimmu-borgir11.jpg ΟΑποκαλυπτική πούστηςφωτογραφία γαμάειτου την γιαγιά σουΣαγκράθ].]]
 
{{Επέκταση}}
Ανώνυμος χρήστης