Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Τζων Τίκης»

228 bytes προστέθηκαν ,  11:42, 23 Ιουλίου 2016
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτα: sourceedit
Ετικέτα: sourceedit
[[Αρχείο:paradeigma.jpg]]{{Ρήση|Ο Τίκης είναι Τάκης;|Όσκαρ Ουάιλντ|Ο Όσκαρ Ουάιλντ| για τον Τζον Τίκη}}
 
[[Εικόνα:tikis.gif|right|thumb|320px|Η θρυλική φωτογραφία που ακόμα και σήμερα προκαλεί στη στιγμή οργασμούς σε γυναίκες και ερμαφρόδιτους ανά την υφήλιο]]
Ο '''Τζων Τίκης''' υπήρξε μία από τις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Με την αγγελική φωνή του γαλούχησε τις προηγούμενες από τη δική μας γενεές (τι νομίζατε, πως είμαστε [[τίποτα]] http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/07/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82-5.jpe αυτος ειναι ο μαμιας του κεμαλ ατατουρκ γερόντια?) Είναι βέβαια γεγονός πως η παρακαταθήκη του στην πολιτισμική μας κληρονομιά διαθέτει ειδικό βάρος και δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει ποτέ. Το όνομα του είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, το οποίο προήλθε από τα συμπτώματα συνδρόμου [[Tourette]] των θαυμαστριών του, οι οποίες λέγεται ότι μόλις τον έβλεπαν δε συγκρατούσαν τα χείλη τους που τραγουδούσαν το τικ τικ τίκη τίκη τακ σε εξωφρενικούς ρυθμούς. Πολλές προσαγωγές θαυμαστριών είχε πραγματοποιήσει η αστυνομία μετά από καταγγελίες για κώφωση θαμώνων σε σκυλομπουάτ όπου εργαζόταν ο καλλιτέχνης, νομίζοντας ότι φταίνε οι θαυμάστριες που τραγουδούσαν στη θέα του ινδάλματός τους.
 
Ο ύμνος "[[Τακα Τακα Τακα Τακα Τακα Τα]]!' υπήρξε η έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας που υπήρχε στην Ελλάδα την εποχή της ακμής του καλλιτέχνη και η αλήθεια είναι ότι επισκίασε το τραγούδι με το οποίο εξέφραζαν οι θαυμάστριες την αγάπη τους στον σταρ. Βέβαια αν και μέσα από τους μεστούς αυτούς στίχους, η εργατική τάξη πήρε την εκδίκησή της από τους εστέτ αστούς του κοινωνικού ιστού, δεν έπαψε αυτό το τραγούδι να δυσκολεύει κάποιες φανατικές Τικούλες και να τις οδηγεί λανθασμένα στη λατρεία ενός άλλου μεγάλου σταρ με το όνομα: [[Τέρης Χρυσός]]. Φυσικά μιλάμε για την περιόδο όπου ο αγαπητός Τζον Τίκης ξεσπάει την ένταση του πάνω στην κόμη του, κόβωντας τις τρίχες του με τα χέρια (φάση τριχοτιλλομανίας του σταρ)
Ανώνυμος χρήστης